Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ









Αντώνης Ι. Γρυπαίος - Διεθνολόγος

Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ, και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου.


Θυμηθείτε το οικονομικό Κράχ του ...
1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.


ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS
Αυτοί είναι οι δύο συμπρόεδροι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και δημιουργοί οικονομικών κρίσεων.
H οικογένεια ROTHSCHILDS ελέγχει όλες τις τράπεζες του κόσμου, και η οικογένεια ROCKEFELLERS ελέγχει όλη την ενέργεια παγκοσμίως, δηλαδή πηγές και κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, διϋλιστήρια, εγκαταστάσεις, δεξαμενόπλοια, μεταφορές προϊόντων , εμπορία και εκμετάλλευση προϊόντων πετρελαίου, κλπ.
Οι Ρότσιλντ δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, και οι Ροκφέλερ στην Αμερική. Αυτές οι δύο δυναστείες είναι η ηγεσία σε όλες τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές οργανώσεις και λέσχες, όπως π.χ. λέσχη Bilterberg, Στοές Μασονίας-Τεκτονισμού, οργάνωση Πεφωτισμένων (Illuminati), Τριμερή Επιτροπή (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ), οργάνωση Μορμόνων, οργάνωση Κρανίο & Οστά (Μπούς), OPUS DEI (Βατικανό), Ναϊτες -Ιππότες, Τοξότες, Ροδόσταυροι, Μασόνοι με τις ποδίτσες στη κοιλιά, και άλλα φαιδρά.
Όποια παγκόσμια μυστική οργάνωση, και παγκόσμια σκοτεινή λέσχη και αν ανασύρεις, θα τους βρεις από κάτω.


Όλες αυτές οι μυστικές, σκοτεινές, Σατανιστικές, οργανώσεις και λέσχες, είναι συνιστώσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτοί διαφθείρουν τους πολιτικούς κάθε χώρας με το χρήμα και την εξουσία, και τους κάνουν πιόνια και μαριονέτες των, (βλέπε Jeffrey κλπ.). Από παντού αντλούν δύναμη, φτάνει οι σκοτεινές μυστικές αυτές δυνάμεις, οργανώσεις, και λέσχες, να προωθούν τη παγκόσμια κυριαρχία τους. Πληροφοριακώς αναφέρουμε ότι ο σημερινός ηγέτης Jacob Rothschild, είχε επισκεφθεί το 2009 το τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν των συμφωνιών των αγωγών του Καραμανλή με τους Ρώσους, και ύστερα από μερικούς μήνες ο Καραμανλής έπεσε… Τον Καραμανλή θεωρώ υπεύθυνο για την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία με μεγάλη πλειοψηφία, και την εν συνεχεία καταστροφή της Ελλάδος. Όλους τους γόνους Καραμανλήδες –λόγω Ν.Δ.- δυστυχώς «θα τους φάμε στη μάπα», όπως λέει ο λαός.
Η Ν.Δ. έγινε φωλεά γόνων αποτυχημένων πολιτικών «τζακιών».
Οι πολιτικοί Αμερικής-Ευρώπης που βλέπετε και ακούτε στα ΜΜΕ, δηλαδή οι Ομπάμα, Μέρκελ, Σαρκοζί,Ολάντ, Μόντι, Ντράγκι, Μπαρόζο, Ραχόϊ, Ραμπάϊ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Γιούνκερ, Όλι Ρεν, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, κλπ, είναι όλοι τους πιόνια και μαριονέτες των δύο αυτών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.


Από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα, κάτι «παίζει»… διεθνώς.
Καταρρέουν χρηματιστήρια, καταρρέουν νομίσματα, χρεοκοπούν κράτη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και η Παγκοσμιοποίηση είναι σε συναγερμό…
Παντού οικονομική κινδυνολογία και τρομοκρατία…
Η Ισπανία έχει ζητήσει βοήθεια από τη τρόϊκα (ΔΝΤ+ΕΚΤ+Μηχανισμό στήριξης Ε.Ε.).
Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, παρενέβη στα εσωτερικά της Ελλάδος, και ζήτησε από τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) διότι γνωρίζει ότι εάν η Ελλάς βγει από την Ευρωζώνη, τότε θα καταρρεύσει όλος ο Ευρωπαϊκός Νότος, και συνεπώς η Ευρωζώνη, και εν συνεχεία οι άλλες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη.
Η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας συνεχώς κινδυνολογεί παρεμβαίνοντας έτσι στα εσωτερικά της Ελλάδας.


Κάτι συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία…
Είναι το μόνο σίγουρο.
Εάν η ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει αποφασίσει να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κρίση, τότε η Ελλάς σαν οικονομικό πειραματόζωο στα χέρια των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, θα βγει από την Ευρωζώνη, ώστε έτσι να πυροδοτήσει το φαινόμενο του ντόμινο…


Υπάρχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδος, και των Ελλήνων. Βλέπε αφελληνισμό της Ελλάδος, με την αθρόα λαθρομετανάστευση.


Α.- ROTHSCHILDS
Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από το οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας.
Η ιστορία των Ρότσιλντ αρχίζει από την εποχή των Ναπολεόντιων πολέμων, τότε που ο πρώτος Ρότσιλντ χρηματοδότησε το Ναπολέοντα, γεγονός που καθιστούσε τους Ρότσιλντ επικυρίαρχους, και Εξουσιαστές της Ευρώπης, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.


Για ενημέρωση των αναγνωστών μας αναλύουμε το παγκόσμιο οικονομικό φαινόμενο που λέγεται Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι δημιουργοί παγκόσμιων οικονομικών κρίσεων και χρεοκοπιών κρατών.
Από τη Βικιπαίδεια μαθαίνουμε, οι Rothschilds είναι η Διακεκριμένη οικογένεια ΓερμανοΕβραίων τραπεζιτών, με σημαντική επιρροή στην οικονομική και πολιτική ιστορία της Ευρώπης.
Η Οικογένεια έχει ιστορία από το 1743.
Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Μπάουερ (1743), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ, στα Γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα».
Ο Πατέρας του Μάγερ διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο στη Φρανκφούρτη. Ως γνωστόν τα αγαπημένα επαγγέλματα των ανθρώπων αυτής της εθνότητος της διασποράς είναι σαράφηδες, ενεχυροδανειστές, Τραπεζίτες, casino, οικονομικοί σύμβουλοι, επενδυτικά κεφάλαια, χρηματιστές, χρηματιστηριακές εταιρίες και εργασίες, αμοιβαία κεφάλαια, (MUTUAL FUNDS), (HEDGE FUNDS), μετοχές, χρηματιστήρια, ομόλογα, τόκους, επιτόκια, CDS, SPREADS, SWAPS, και άλλα τραπεζικά προϊόντα, με τα οποία οδηγούν τους αφελείς επενδυτές της ανθρωπότητας στον οικονομικό όλεθρο, και τη καταστροφή, και συσσωρεύουν όλο το χρυσάφι της Γης.


Ο Μάγερ Ρότσιλντ έστησε τη πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη Φραγκφούρτη το 1790. Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε υιούς του.
Τον Άμσελ Ρότσιλντ στη Φραγκφούρτη, τον Σάλομον Ρότσιλντ στη Βιέννη, τον Νάθαν Ρότσιλντ στο Λονδίνο, τον Κάλμαν Ρότσιλντ στη Νάπολη, και τον Τζέιμς Ρότσιλντ στο Παρίσι. Έπιασε όλα τα πόστα…
Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου Χρηματοδοτούσαν με δάνεια όλα τα εμπόλεμα κράτη στην Ευρώπη από την εποχή του Μεγάλου Ναπολέοντα, και κέρδιζαν αμύθητα πλούτη.
Η ιστορία λέει ότι χρηματοδοτούσαν το Μέγα Ναπολέοντα, και όχι μόνον, αλλά και τους αντιπάλους του τη Βρετανία-Γερμανία, γεγονός που τους καθιστούσε επικυρίαρχους του τότε κόσμου.
Από τότε είχαν στα σκαριά την παγκόσμια διακυβέρνηση!!!


Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) το 1841.
Σήμερα είναι ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδος κατά 94%.
Πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στη Βιομηχανική επανάσταση στην Ευρώπη, στους σιδηροδρόμους, σε ανθρακωρυχεία, σιδηρουργία, μεταλλουργία, ενώ κατέκτησαν σημαντική θέση στο εμπόριο πετρελαίου. Μέχρι σήμερα παραμένουν από τους μεγαλύτερους παίκτες στη παγκόσμια τραπεζική αγορά.


Με τη δύναμη πλούτου που συγκέντρωσαν αποφάσισαν να ασχοληθούν και με τη πολιτική, έτσι έγιναν πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας, που αποβλέπει στη παγκόσμια κυριαρχία, μία κυβέρνηση σε όλο το πλανήτη, με πρόεδρο και πρωθυπουργό τους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ. Το γνωστό δίδυμο της συμφοράς του πλανήτη Γη!!
Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν τη μετοικεσία και επανεγκατάσταση των Εβραίων από τη διασπορά, στη Γη της επαγγελίας το 1943 κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου, και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ.


Τη δυναστεία Ρότσιλντ, τους έχουν κατατάξει στους «Πεφωτισμένους», (ILLUMINATI), στις 13 οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλερ, Μόργκαν, Μπούς, Σόρος, Ντιπόν, Βάντερμπιλντ, κ.λ.π. Ο Jacob Rothschild, φέρει το τίτλο του λόρδου, και είναι Άγγλος υπήκοος. Όλοι αυτοί είναι Λόρδοι και Βαρώνοι.
Πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας λέγουν ότι οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν το 1770 τον Άνταμ Βάϊσχαουπτ, για να ιδρύσει τη μυστική εταιρία των Illuminati-Πεφωτισμένων.


Πολλά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους, για να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη. Φήμες και ψίθυροι λέγουν ότι χρηματοδοτούσαν το Χίτλερ, και ότι αυτός ήταν όργανό τους.
Χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές των εμπολέμων, δηλαδή έπαιζαν διπλό παιχνίδι, εκ του ασφαλούς.
Ο σημερινός αρχηγός της οικογένειας λέγεται Jacob (Ιακώβ) Ρότσιλντ.


Οι οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, μπροστά στον πυρηνικό όλεθρο που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία, ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Δύο δυναστείες στην ίδια στέγη.
Από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα ότι, ο Βρετανικός όμιλος RIT Capital (Ρότσιλντ) , εξαγοράζει το 37% του χρηματοπιστωτικού ομίλου Rockefeller Financial Services (Chase Manhattan Bank, ExxonMobil) κ.λ.π. Οι Jacob (Ιακώβ) Ρότσιλντ, και David (Δαυϊδ) Ροκφέλερ, αποφάσισαν ότι τα συμφέροντά τους δεν είναι ανταγωνιστικά, κοινοποιώντας τη συμφωνία μεταξύ των φερώνυμων επιχειρηματικών ομίλων.
Γνωρίζουν ότι έρχεται το τέλος της Ευρωζώνης, αφού αυτοί το σχεδίασαν, και συγχωνεύονται για να περάσει η κρίση «αβρόχοις ποσί» γι αυτούς. Έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους, όλο το χρυσό της Γης, και ανέβασαν τη τιμή του στα ύψη. Ο τύπος γράφει, «Προ των πυλών η παγκόσμια ύφεση» και πάλι «Η Ευρώπη κινείται προς μια δικτατορία των τραπεζών».


Ο Τζέϊκομπ Ρότσιλντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη σύμπραξη με τον οίκο των Ροκφέλερ. «H συμφωνία είναι ιστορική και δημιουργεί προοπτικές μακροπρόθεσμης συνεργασίας για τις δύο οντότητες» δήλωσε ο Άγγλος Λόρδος Rothschild.
Το τίμημα που θα καταβληθεί από την RIT Capital του Ρότσιλντ για την εξαγορά των μετοχών της εταιρίας του Ροκφέλερ παραμένει άγνωστο.
Έτσι οι δύο όμιλοι αποκτούν πλέον υπερατλαντικό χαρακτήρα.
Κατά τη τελετή της συγχωνεύσεως των δύο κολοσσών, ο ένας προσφώνησε τον άλλον με τους εξής χαρακτηριστικούς λόγους.
Ο David Rockefeller είπε,


«Κύριε Rothschild, γνωρίζει ο ένας τον άλλον για πέντε δεκαετίες, η σύνδεση μεταξύ των δύο οικογενειών μας παραμένει πολύ ισχυρή. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jacob Rothschild και την RIT ως μετόχους και εταίρους στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της διαχείρισης των επενδύσεών μας και το πλούτο των συμβουλευτικών μας επιχειρήσεων».


Ο δε πρόεδρος Rothschild απάντησε,


«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη προοπτική που φέρνει κοντά αυτές τις δύο οντότητες σε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση. Όπως τόσοι σε όλο το κόσμο, έχω παρακολουθήσει την ανάπτυξη της Rockefeller & Co με μεγάλο θαυμασμό. Η δημιουργία αυτής της εταιρικής σχέσης με την οικογένεια Rockefeller είναι πραγματικά ιστορική. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη κοινών επενδυτικών δραστηριοτήτων μας σε όλες τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου.»


Είναι όντως τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου στις επιχειρήσεις.


Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνωμοσίας για τους Rothschilds, & Rockefellers , σε συνδυασμό με τη χρεοκοπία της Ελλάδος, απάντησε:


«Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών, είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία. Το είδαμε αυτό στη πράξη όταν, από τη τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, έκαναν φτερά ένα δισεκατομμύριο δολάρια, και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι διωκτικοί νόμοι καταργήθηκαν με εντολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, Πορτογαλίας, και της Ισπανίας.
Η Γερμανία –όπως όλη η Ε.Ε.- είναι υπό τον έλεγχο των Rothschilds».




Β.- ROCKEFELLERS
Ο Τζον Ροκφέλερ (1839-1937) ήταν Αμερικανός βιομήχανος, και ένας από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους ανθρώπους στο κόσμο.
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, και η οικογένειά του ήταν Γερμανο-Εβραϊκής καταγωγής. Το 1863 ο οίκος Rockefellers έκανε γεωτρήσεις στις ΗΠΑ, ανακάλυψε κοιτάσματα και πηγές πετρελαίου, και ίδρυσε το πρώτο διϋλιστήριο πετρελαίου στις ΗΠΑ , και το 1870 ίδρυσε τη Στάνταρτ Οϊλ Κόμπανυ (Standard Oil Company), τη γνωστή ESSO. Σταδιακά η εταιρία του απέκτησε τον έλεγχο όλων των διϋλιστηρίων στις ΗΠΑ, έχοντας στα ταμεία της σε ρευστό περισσότερα από 40 εκ.δολάρια, ποσόν ιλιγγιώδες για την εποχή εκείνη. Μέχρι το 1882 είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα τράστ ενέργειας του κόσμου.


Το 1913 αποσύρθηκε από τις επιχειρήσεις του και ίδρυσε με αρχικό κεφάλαιο 500 εκ. δολάρια, το ίδρυμα Ροκφέλερ (Rockefeller Foundation), με σκοπό τη προαγωγή της ευημερίας της ανθρωπότητας στο κόσμο. Σήμερα το ίδρυμα Ροκφέλερ είναι ένα από τα πλουσιότερα στο κόσμο, με περιουσία άνω των 2 δισ. Δολαρίων (Mόνο το ίδρυμα…).
Ο μετέπειτα κυβερνήτης της πολιτείας της Ν.Υ. και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ , Νέλσον Ροκφέλερ ήταν έγγονός του.
Σήμερα ο πετρελαϊκός γίγαντας ESSO λέγεται EXXON ιδιοκτησία της δυναστείας Ροκφέλερ.


Από το διαδίκτυο πληροφορούμεθα ότι ο Ροκφέλερ ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και αυτός ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμία σχέση με τους παλαιούς Άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής.


Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ήταν υπάλληλος των Rockefellers, και της τριμερούς επιτροπής των Rockefelleres, ο οποίος έσπευσε να πληρώσει εις το ακέραιο τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, αξίας 436 εκ. δολαρίων, στον άλλο υπάλληλο τον Rockefellers, το κύριο DART των νήσων CAYMAN… ενώ το δημόσιο ταμείο δεν έχει να πληρώσει συντάξεις…


Τον Αμερικάνικο πολιτικό τυχοδιωκτισμό έφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, που μετέτρεψε τη πατρίδα μας σε προτεκτοράτο και αποικία των διαφόρων Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.
Τα σκάνδαλα πήγαιναν σύννεφο. Διάφορα σκοτεινά κέντρα-εντός και εκτός Ελλάδος- είχαν εργασθεί από μακρού ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.
Πολιτικά πρόσωπα πρόθυμα για εθνική προδοσία, ώστε να ευοδωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.


Ο Αρχηγός της σημερινής δυναστείας Ροκφέλερ, ο Δαυϊδ Ροκφέλερ είναι 86 ετών, «and still going strong», λένε οι Αμερικανοί.
Ο επιχειρηματικός όμιλος Ροκφέλερ αντιστοιχεί στο «Αμερικανικό ισοδύναμο», της Ευρωπαϊκής δυναστείας των Ρότσιλντ.
Στη πραγματικότητα ο όμιλος-κολοσσός των Ροκφέλερ μονοπωλούσε επί χρόνια την Αμερικανική και παγκόσμια αγορά.
Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ υποχρέωσαν τον Αμερικανο-Εβραίο μεγιστάνα να «σπάσει» τον όμιλο σε μικρότερες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι γίγαντες των πετρελαίων EXXONMOBIL & CHEVRON Σήμερα η τράπεζά του Chase Manhattan Bank έχει απορροφηθεί από την JP Morgan Chase. Έτσι για να θολώνουμε τα νερά… αφού το τρίο Rothschild-Rockefeller-Morgan είναι της γνωστής παρέας.


Ο David Rockefeller σε μια κυνική ομολογία δήλωσε,


«Ναι, συνωμοτούμε κατά της ανθρωπότητας, και είμαι περήφανος γι αυτό!!!» 


Ο David Rockefeller που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της λέσχης Bilterberg, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο το 2003 με τίτλο «Απομνημονεύματα»,


«Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς μας σαν διεθνιστές, και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο, για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα.
Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».


Εμείς λέμε, «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;»


O David Rockefeller πρόεδρος της τριμερούς επιτροπής, δήλωσε,


«Η παρούσα ευκαιρία μιας ειρηνικής και αλληλεξαρτώμενης παγκόσμιας τάξης, δεν θα είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». 


Ο Νοών Νοείτω…


Πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία κρατών. Δεν υπάρχει πια σήμερα, παρά ΜΟΝΟ η κυριαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, πλην Ρωσίας –Κίνας, και στο τρίτο και τέταρτο κόσμο.
Όλους τους πολιτικούς ηγέτες των κρατών, τους έχουν καταστήσει πιόνια και μαριονέτες για τη δική τους δούλεψη.
Ο στρατός της παγκόσμιας δικτατορίας είναι το ΝΑΤΟ. Αντλούν τη δύναμή τους από το χρυσό όλης της Γης, που έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους. Όπου ορυκτός πλούτος εκεί και αυτοί, λειτουργούν σαν αρπακτικά, αετοί και γύπες.


Όλα αυτά τα συμβαίνοντα σήμερα, εναρμονίζονται πλήρως με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αναφέρουμε κάποια από αυτά, τα οποία έχουν ανησυχητικές ομοιότητες με τα γεγονότα που τρέχουν.
Τα πρωτόκολλα στο σύνολό τους είναι 24, όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ας ψάξει στο διαδίκτυο, αλλά και σε πολλές εκδόσεις.


Το Πρωτόκολλο 21ο λέει,


«Επωφεληθήκαμε από τη διαφθορά και αμέλεια των πολιτικών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια, και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών, χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος. Έτσι χρεώσαμε το κράτος αυτό!!!».


Σας θυμίζει κάτι αυτό με τον περιττό δανεισμό της Ελλάδος;


Το 7ο Πρωτόκολλο λέει,


«Η αύξηση των εξοπλισμών είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου για τη χρεοκοπία των κρατών. Πρέπει να μη υπάρχουν πια τα κράτη, παρά μόνο μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες, για τον έλεγχο των απόρων μαζών».


Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;


Οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί μας του δικομματισμού, εκτελώντας εντολές των Επικυρίαρχων, όχι μόνο χρεοκόπησαν την Ελλάδα, αλλά στέρησαν από το λαό μας όλα τα αναγκαία φάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, για να πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στους κ.κ. Rothschild & Rockefeller.
Τέτοια πιόνια και μαριονέτες είναι.
Έχουν το θράσος και την αναίδεια να ζητούν τη ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να ενεργοποιηθούμε για να σώσουμε την Ελλάδα μας, και όχι να ψηφίζουμε τους αχυρανθρώπους, Βουβουζέλους υπηρέτες και πιόνια των Εξουσιαστών του πλανήτη.
Σήμερα έχουμε Γερμανική κυβέρνηση υπό τον χερ Ράϊχενμπαχ και υπουργούς τους Γερμανούς λογιστάκους της τρόϊκα που μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία. Ζούμε τη Γερμανική κατοχή του 1940-1945. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης της χώρας από τον υποτελή δικομματισμό του δοσιλογισμού!!!


Οι κ.κ. Rothschild & Rockefellers με τις μεθόδους διακυβερνήσεως των λαών που εφαρμόζουν, προκαλούν «Σοκ και Δέος» στην ανθρωπότητα, για να υφαρπάξουν το πλούτο όλων των κρατών, με τελικό στόχο την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας υπό τον δικό τους έλεγχο.
Όλοι οι πόλεμοι στο πλανήτη ήταν δικό τους έργο.


Ο Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε., το ΔΝΤ, το Διεθνές δικαστήριο, κ.λ.π. είναι δικά τους όργανα, και με αυτά υποτάσσουν τους ανυπότακτους λαούς. Ο ορυκτός μας πλούτος είναι η αιτία της χρεοκοπίας της Ελλάδος, για να μας τον αρπάξουν οι γύπες.


Οι ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί, αντί να τον εκμεταλλευθούν και να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία, τον παρεχώρησαν στα μεγάλα αφεντικά.
Έτσι δεν θα υπήρχε οικονομικό πρόβλημα για την Ελλάδα, αλλά από αχυρανθρώπους, πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς, είναι δυνατόν να περιμένει κανείς κάτι καλό για το τόπο;
Είναι τόσο προδότες και δοσίλογοι που ακόμη και ο Ερντογάν μας ξεφτίλισε λέγοντας ότι πουλάμε τα νησιά μας για να επιβιώσουμε!!!
Πουλάμε εθνική κυριαρχία. Πουλάμε νησιά με υφαλοκρηπίδα και Α.Ο.Ζ. με ορυκτό υποθαλάσσιο πλούτο. Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι.


Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, οι αχυράνθρωποι και δοσίλογοι πολιτικοί του δικομματισμού, έχουν στήσει πανηγύρι καταχραστών του δημοσίου χρήματος, και εμείς τρέχουμε να τους ξαναψηφίσουμε στα πολιτικά πανηγύρια των συνεχών εκλογών, συνοδεία οργάνων και τυμπάνων μουσικής των ΜΜΕ, αντί να τους δικάζουμε, και να τους φυλακίζουμε. Εδώ ισχύει το αρχαίο ρητό, «Των οικιών ημών φλεγομένων, ημείς άδωμεν…»
Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ
.katohika.gr

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: H ελληνική ψυχή στο Ολυμπιακό χωριό


ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: H ελληνική ψυχή στο Ολυμπιακό χωριό

Τρητη 31/7/2012
Τρητη 31
Κάθε μπαλκόνι και μια ελληνική σημαία!




Το ελληνικό στοιχείο, το σθένος, η τόλμη, η ψυχή, δεσπόζουν σε κάθε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου.
Οι αθλητές μας, με περίσσευμα υπερηφάνειας για το μεγαλύτερο μας σύμβολο, άπλωσαν την σημαία μας να κυματίζει και να μαγνητίζει κάθε περαστικό. Δηλώνοντας έτσι ότι η Ελλάδα, η γενέτειρα του Ολυμπιακού ιδεώδους, θα δώσει τον δικό της αγώνα να δοξαστεί στα πέρατα της γης.
Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ
to-kounavi

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο καρχαρίας και το καρχαριάκι!!!


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο καρχαρίας και το καρχαριάκι!!!

Εκπαιδεύει ο μπαμπάς καρχαρίας το νεαρό καρχαρία:...





- Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση, κατάλαβες; πες τα και εσύ.



- εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά. 1 δεξιά και τρώμε!

- όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικό! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση, κατάλαβες τώρα; πές τα και εσύ.

- μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε!

- ΟΧΙ, ΟΧΙ! προσπάθησε ξανά..

- Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά… δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά…

- E, τι να σου πώ… φάτον με τα σκατά!
Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ
to-kounavi.gr

Σε απεργία οι εργαζόμενοι στην Αγροτική

Τρητη: 31/7/2012

Σε απεργία οι εργαζόμενοι στην Αγροτική

Σήμερα στις 11:00  έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.Σήμερα στις 11:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, επιδιώκοντας παράλληλα συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας, Γ. Βρούτση και Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα.
Σήμερα στις 11:00  έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Να δώσουν μαζικά αγωνιστικό «παρών» στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ύπαρξης και της λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας καλεί όλους τους εργαζόμενους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην τράπεζα.

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ
24h NewsRoom

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/7


Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/7

ΚΡΙΟΣ
aries
Η σοβαρότητα και η ωριμότητα που αντιμετωπίζετε τις διάφορες οικογενειακές σας σχέσεις θα σας κάνουν να δείτε την πραγματικότητά σας με άλλο μάτι. Νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν θα σας ζορίσουν και θα σας κάνουν να προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια κομμάτια στην ζωή σας. Ο Αιγόκερως θα σας δυσκολέψει γιατί σας βάζει διαφορετικά όρια από αυτά που εσείς γνωρίζατε μέχρι τώρα. Μια σχέση σας υποχρεώνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Μια επιτυχία από το εξωτερικό ή από μια νομική υπόθεση θα σας ανακουφίσει γιατί θα βρεθεί λύση. Η σχέση με έναν Ζυγό θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο αλλά χρειάζεται να μην βάζετε τόσο μεγάλα όρια και αποστάσεις γιατί απομακρύνεστε πάρα πολύ. Καλό είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια καλή διατροφή στην ζωή σας για να έχετε ισορροπία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Τα οικονομικά και οι συνεργασίες, σάς απασχολούν. Υπάρχουν δυσκολίες ακόμα με κάποια συγγενικά πρόσωπα και κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω. Μια ερωτική σχέση που σας απασχολεί σας δυσκολεύει για λίγο γιατί νοιώθετε ότι δεν ρέει το συναίσθημα. Από την άλλη, το άνοιγμα που έχετε συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαστε επί των επάλξεων χωρίς να απογοητεύστε και να αναβάλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Είσαστε αρκετά πιεσμένοι γιατί θα υποχρεώνεστε από τις συνεργασίες σας ή από την στενή σας σχέση και θα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε μέσα σε πλαίσια αλλά και σε φιλοδοξίες άλλων. Κυρίως ένας Αιγόκερως θα σας θυμίσει τι θα πρέπει να κάνετε και θα σας ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Μια ξαφνική ανατροπή ή ένα νέο ξεκίνημα θα σας ζορίσει για λίγο, αλλά θα τα καταφέρετε αρκεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Η ξαφνική έκρηξη του Κριού μπορεί να σας αναστατώσει αλλά τελικά θα βρεθεί λύση.

ΛΕΩΝ
leo
Η καθημερινότητα θα σας ζορίσει γιατί χρειάζεται να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ακόμα και μέσα στην δουλειά σας. Ο Αιγόκερως θα σας δώσει πολλές αφορμές για να συγκρουστείτε και θα βγει μια μεγάλη αλήθεια στην επιφάνεια. Όμως ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας, αρκεί να μην νοιώσετε ότι σας υποτιμούν ή σας υποβιβάζουν, γιατί τότε θα τα χαλάσετε όλα. Ένας Τοξότης συνεχίζει να σας συγκινεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Τα καταφέρνετε να περάσετε τα μηνύματά σας και κυρίως με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ο έρωτας υπάρχει στην ζωή σας αλλά υπάρχει μια συγκράτηση από όλες τις πλευρές και θα πρέπει να κάνετε υπερβάσεις για να επικοινωνήσετε, κυρίως με έναν Υδροχόο. Φίλοι σας βοηθάνε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και είναι κοντά σας σε πολλά θέματα. Η καριέρα σας χρειάζεται επικοινωνιακή βοήθεια και ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ
libra
Ζορίζεστε με τα θέματα της οικογένειάς σας, αλλά δεν ρέει η επικοινωνία και το συναίσθημα και αυτό σας κάνει κάπως είτε ρεαλιστές ή μελαγχολικούς. Σίγουρα πιέζεστε αρκετά για να κρατήσετε τις ισορροπίες αλλά και ίσως την προσωπική σας εμφάνιση. Μια σχέση από το εξωτερικό θα σας ανανεώσει αλλά προς το παρόν κρατιούνται αποστάσεις. Είναι αναγκαία η τακτοποίηση κάποιων πραγμάτων στην ζωή σας για να νοιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Οι επιτυχημένες συζητήσεις σας βγάζουν από κάποια αδιέξοδα και κρατάτε τα ηνία πολλών καταστάσεων. Συνεχίζετε να είστε ανοικτοί και άνετοι σε θέματα βαθιά και υπαρξιακά που σας απασχολούν. Κυρίως ο Δίδυμος δεν σας αφήνει περιθώρια να μείνετε καθόλου μόνοι. Πάντως είσαστε κάπως στο περιθώριο γιατί νοιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε από όλους και όλα κρατώντας τις χρυσές ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Περνάτε καλά γιατί έχετε ευκαιρίες και να πάτε παρακάτω και να ανανεώσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν και σας κάνουν να μένετε πίσω. Ένα οικονομικό θέμα σίγουρα θα το λύσετε με δυναμική παρουσία. Συνεχίζετε να έχετε ευκαιρίες από σχέσεις και επαφές. Μια συνεργασία θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά θα μπουν και όρια για να νοιώσετε πιο ασφαλείς. Η επαφή με έναν Ιχθύ τώρα είναι πιο εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Σίγουρα έχετε δύναμη να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις που πρέπει να λύσετε με δυναμικότητα και αντοχές. Αλλά υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν αυτή την στιγμή γύρω σας και πρέπει να κλείσετε πολλές τρύπες. Η πίεση που νοιώθετε από ένα Λιοντάρι θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποια πράγματα που θέλει, αλλά χωρίς να το θέλετε απόλυτα. Δυσκολίες από ένα νομικό θέμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Νοιώθετε κάπως απομονωμένοι γιατί θέλετε να κάνετε τον απολογισμό σας αλλά και ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Όμως υπάρχει μια σχέση που είναι εκεί δίπλα σας, αλλά το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν παίρνει ίσως τις πρωτοβουλίες που θέλετε. Από την άλλη, ο Καρκίνος σας δημιουργεί δυσκολίες συναισθηματικές. Το Λιοντάρι σαν συνεργάτης είναι δίπλα σας, αλλά χρειάζεται περισσότερο υπομονή από την πλευρά σας. Μια ξαφνική δουλειά θα σας φέρει ένα κέρδος.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Είστε γενικά πολύ συγκρατημένοι αλλά και με μεγάλη δόση υπευθυνότητας και αυτό σας κάνει πολύ συγκεντρωμένους στον σκοπό σας και στον στόχο σας. Το σπίτι σας πάντως είναι ανοικτό για όλους και γενικά έχετε αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και που κινείστε. Το Λιοντάρι στην καθημερινότητά σας θα σας γεμίζει τα κενά, αλλά θα σας ζορίζει να είσαστε πιο συγκεκριμένοι και σταθεροί. Το οικονομικό σας, αν έχετε μέσα σας θετικότητα, θα λύνεται άμεσα.

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ

.astrology

Λιθοβόλησαν ζευγάρι επειδή ήταν ανύπαντρο


Λιθοβόλησαν ζευγάρι επειδή ήταν ανύπαντρο

200 άνθρωποι στήθηκαν για να παρακολουθήσουν λιθοβολισμό, που συνέβη στο Μάλι,200 άνθρωποι στήθηκαν για να παρακολουθήσουν λιθοβολισμό, που συνέβη στο Μάλι,
Ισλαμιστές σκότωσαν χθες δια λιθοβολισμού ένα ανύπαντρο ζευγάρι στην πόλη Αγκλόκ στο βόρειο Μαλί, στην πρώτη τέτοια περίπτωση που έρχεται στη δημοσιότητα τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οπότε έθεσαν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την περιοχή ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο δύο βουλευτές της περιοχής.
«Ήμουν παρών. Οι ισλαμιστές οδήγησαν στο κέντρο του Αγκλόκ το ανύπαντρο ζευγάρι», έβαλαν τον άνδρα και τη γυναίκα «σε δύο τρύπες στο έδαφος και οι ισλαμιστές τους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου», δήλωσε ο ένας βουλευτής, τα σχόλια του οποίου επιβεβαιώθηκαν από τον άλλον. Και οι δύο θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
 
Ο πρώτος βουλευτής επεσήμανε ότι «ήδη από τα πρώτα χτυπήματα η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της». Η σκηνή εκτυλίχθηκε ενώπιον ενός πλήθους περίπου 200 ανθρώπων, σύμφωνα με τον ίδιο.
 
Ο δεύτερος βουλευτής διευκρίνισε ότι «ο άνδρας και η γυναίκα έχουν δύο παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι έξι μηνών», ενώ ζούσαν έξω από το Αγκλόκ.
 
Η ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Άνσαρ Ντιν, που συνδέεται με την αλ Κάιντα στο ισλαμικό Μάγρεμπ (AQMI), ελέγχει την πόλη Αγκλόκ

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ
24h.gr

Συγκινεί η ιστορία της ρακοσυλλέκτριας που έσωσε 30 μωρά


Συγκινεί η ιστορία της ρακοσυλλέκτριας που έσωσε 30 μωρά

Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία, ένα μοναδικό μάθημα ανθρωπιάς

Συγκινεί η ιστορία της ρακοσυλλέκτριας που έσωσε 30 μωρά
Η 88χρονη σήμερα Lou Xiaoying, θεωρείται ήρωας καθώς οι λεπτομέρειες της μοναδικής της δράσης κάνουν το γύρο του κόσμου.
Η κινέζα ρακοσυλλέκτρια ζούσε με τον άνδρα της μαζεύοντας σκουπίδια και ανακυκλώνοντάς τα, στους δρόμους της Jinhua...
Μέσα στα σκουπίδια βρήκε, σε διάστημα αρκετών ετών, 30 εγκαταλελειμένα μωρά, τα οποία είχαν ''πετάξει'' οι γονείς τους, αφήνοντάς τα να πεθάνουν...
Η Lou από το 1972 μέχρι σήμερα έσωσε 30 μωρά, τα οποία έδωσε σε ιδρύματα αλλά και οικογένειες που τα μεγάλωσαν.
Η ίδια και ο σύζυγός της που πέθανε πριν από 17 χρόνια μεγάλωσαν 4 παιδιά...
Η πολύ φτωχή οικογένεια έσωσε έτσι 30 ανθρώπινες ζωές, ενώ το παράδειγμά της συγκινεί.
Σήμερα η Lou νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αλλά την περιτριγυρίζουν τα παιδιά τα οποία έσωσε από βέβαιο θάνατο...
Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ

newsbomb.gr

Ανθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικες οντοτητες, ενεργειακα βαμπιρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδεις, Ερπετοειδεις, κτλ], οργανικες πυλες και ολο το κακο συναπαντεμα.


Ανθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικες οντοτητες, ενεργειακα βαμπιρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδεις, Ερπετοειδεις, κτλ], οργανικες πυλες και ολο το κακο συναπαντεμα.

.
.


 Το βίντεο αποτελεί μέρος της ταινίας ''They Live''.  Έτος : 1988.  Σκηνοθέτης : Τζον Κάρπεντερ


Όταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή... το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν...

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή...

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη γη...

Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις....

Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν ένα πλούσιο γεύμα...

Και φθάνουμε στις μέρες μας.... με μία γη να παραπαίει...

Η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη τροφή...

Ο περιορισμός του σεξ από Αγάπη και η αφθονία του σεξ, σαν τρόπος απόλαυσης, ήταν ακόμη ένα μέσον για να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους τη μοναδική πηγή δύναμής τους, μέσα από το τσάκρας της βάσης.

Ο πλανήτης γη άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Η καταστροφή του, μέσα από τη χαμηλή δόνηση που δημιουργήθηκε, οδήγησε το συμβούλιο των Σοφών του Σύμπαντος, να αναλάβει ενεργό δράση...

Το πρώτο, μεγάλο, μέλημά τους ήταν να βοηθήσουν τους κατοίκους του πλανήτη, όσο εξουθενωμένοι και αν ήσαν από εκείνα τα ενεργειακά βαμπίρ, να αποκτήσουν αντιστάσεις...

Κατέβηκε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών - διδασκάλων, που μέσα από την προσωπική τους εργασία, θα βοηθούσαν ενεργά σε αυτό το σκοπό... και παράλληλα, μέσα από τη δική τους δόνηση, θα ανέβαζαν και τη δόνηση του πλανήτη...

Το Σχέδιο επιθυμεί να εκδιώξει με κάθε τρόπο και μέσον αυτούς τους εισβολείς...

Ανεβαίνοντας η γη από την τρίτη στην πέμπτη βαθμίδα, θα πάψει να είναι πια ένας πρόσφορος τόπος για τροφή...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ... ΗΡΘΕ, ΟΜΩΣ, Η ΩΡΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....


ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Αυτό που εμείς ονομάζουμε "Διάολο" δεν είναι τίποτα άλλο από τον αρχηγό αυτών των οντοτήτων ο οποίος ονομάζεται και Draco Reptoid 

Όσες από αυτές τις οντότητες βρισκόντουσαν σε υπόγειες βάσεις σε κάθε μέρος του πλανήτη απομακρύνθηκαν από τις συμμαχικές δυνάμεις των ανθρώπων (Σείριους, Ανδρομέδιους, Πλειάδιους κτλ) τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο συνέβη και με τις αντίστοιχες οντότητες στα υπόλοιπα μέρη του γαλαξία. Οι μόνες που υπάρχουν ακόμα στη Γη..... είναι τα μέλη της Cabal ~ Illuminati των οποίων η απομάκρυνση γίνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
 

Αυτός είναι και ο λόγος που η επικράτηση του Φωτός στη Γη θα είναι ΤΟΣΟ μεγάλη γιορτή για όλο το σύμπαν καθώς ο πλανήτης μας ήταν το τελευταίο "οχυρό" αυτών των οντοτήτων στον γαλαξία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν η Γη σήμανε συναγερμό πολλές ψυχές αιτήθηκαν να βοηθήσουν..... αλλά μόνο κάποιες από αυτές "πήραν" τη δουλειά.... οι ποιο δυνατές..... οι ποιο θαρραλέες και οι ποιο δοκιμασμένες θα μπορούσε να πει κανείς. Καταλαβαίνετε όλοι τώρα ΠΟΙΕΣ και ΠΟΙΟΙ είστε.......!?  Οι Ειδικές Δυνάμεις....... του Γαλαξία μας..... που ήρθαν στη Γη...... με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ....... την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ και την ΕΝΤΑΞΗ της στις σφαίρες του ΦΩΤΟΣ εκεί που βρισκόταν και πριν την πτώση της από την 5η διάσταση στην 3η..... πριν από την πτώση των πρωτόπλαστων δηλαδή.... του Αδάμ και της Εύας....... ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ !!





"Εδώ στον κόσμο σας υπάρχει ένα μίγμα από όντα που άλλοτε έχουν και άλλοτε όχι, κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Τα όντα που είναι διαφορετικά από τους ανθρώπινους αδελφούς και αδελφές μας, είναι όντα που δεν ανήκουν εδώ, καθώς δεν είναι από εδώ και δεν έχουν λάβει το κατάλληλο πλαίσιο πνευματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ανάπτυξης για να βρίσκονται εδώ.

Αυτά τα όντα έφτασαν στη Γη με «συνοπτικές» διαδικασίες θα λέγαμε, και είναι αυτό που εννοούμε ότι θέλουμε να επιδιορθώσουμε μέσω της αποστολής μας. Πρόθεσή μας είναι στην πραγματικότητα, να στείλετε αυτά τα όντα πίσω εκεί απ’όπου ήρθαν, μέρη στα οποία ανήκουν και ανήκαν για πολλούς, πολλούς αιώνες. 


Τους έχει επιτραπεί να βρίσκονται εδώ στον πλανήτη σας και στην πραγματικότητα σας, λόγω κάποιας ιδιομορφίας των μηχανισμών που διέπουν το φυσικό σας επίπεδο , και έχουν επιτρέψει την καταπάτηση του εδάφους σας."

/ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ



Υπαρχουν  παρασιτικες οντότητες  που βρίσκονται στην 3η διάσταση  αλλά ανηκουν  σε μικρότερη διάσταση 2η, κτλ - είναι πολύ χαμηλων δονησεων -  δεν είναι ότι είναι "κακές"-  όχι,  απλα χρησιμοποιουνται  από αρνητικές ως επί το πλείστον Οντοτητες,  για να προκαλεσουν πονο και φοβο  στον πλανήτη, ώστε να μπορούν αυτές  οι Οντότητες  να τρεφονται ενεργειακα.


Στην αρχαια Ελληνικη μυθολογια εχουμε αναφορες στον ανθρωπο  εκ τού ουράνιου σπέρματος καί  τα  ανθρωποειδή. Πάνω στην Γή,  εκτός από τον εκ του ουράνιου σπέρματος άνθρωπο, υπάρχει και το ανθρωποειδές που έχει υποστεί την επέμβαση των Ατλάντων. Η Τιτανομαχία του 9000 π.Χ. ήταν πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Ολύμπιους  Έλληνες. Οι Άτλαντες στην Γή , όπως εξιστορεί ο Πλάτωνας,  είχαν προ πολλού χάσει την θεϊκότητα τους, δηλαδή απενεργοποιήθηκε η Επίφυσή τους,  γιατί είχαν αναμειχθεί με τα πλαστό γένος που δημιούργησαν.   

Στις μυστικές παραδόσεις λέγεται ότι, τα όντα, χλωρίδα , πανίδα, άνθρωπος, ήταν τα σπέρματα που ήρθαν από τον Σείριο μέσω του δικού μας Ήλιου. Οι Έλληνες Θεοί και ήρωες που ταξίδευαν με το αστρικό πλοίο, την Αργώ, σε όλο τον πλανήτη , δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό πάνω στην Γή, στην Ελλάδα και την Ατλαντίδα. Για πρότυπο χρησιμοποίησαν το σύστημα του Σείριου.



Υπαρχει η θεωρια των οργανικων πυλων βασει της οποιας, υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και  οι έμψυχοι.

Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .

Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.  

Ειδικα μέσα από τον οργασμο ενός ΕΜΨΥΧΟΥ ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με έναν άψυχο (οργανική πύλη), ο ΑΨΥΧΟΣ έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει – κλεψει πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας από τον πρώτο. (http://www.montalk.net/misc/62)

Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν γνωρίσατε ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο....Ειναι πραγματι πολλοι και ζουν αναμεσα μας.

Δεν μπορεί να είσαι και ΕΜΨΥΧΟΣ- με ψυχή δηλαδή, και ΆΨΥΧΟΣ την ίδια στιγμή. Απλα υπαρχει μια κατηγορια εμψυχων που λειτουργουν ασυνειδητα παροτι είναι εμψυχοι και προσπαθουν να αποσπασουν ενεργεια από τους αλλους χωρις να το θελουν,. Λειτουργουν δηλ. σαν ενεργειακα ζομπυ, στραγγιζουν τους ανθρωπους γυρω τους ενεργειακα. Αυτό συμβαινει επειδη δεν εχουν συνειδητη συνδεση με την Υπαρξη, με το Θεο. 


Εκτός από τους "θετικούς" εξωγήινους *Service to Others*,  αυτούς δηλαδή που βάζουν το ΟΛΟ πριν τον εαυτό τους, υπάρχουν και αυτοί οι *Service to Self* που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από ΟΛΑ....Κάποιοι από αυτούς ονομάζονται ερπετοειδείς και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος.

Αυτή η "φυλή" είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2. Αυτή είναι και η λεγόμενη "πτώση" του Αδάμ και της Εύας από τον "Παράδεισο" και την 5η διάσταση.

Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται *Shape Shifting* και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές. Εξού και το "κυκλοφορούν ανάμεσα μας*. Με τη διαφορά ότι δεν κυκλοφορούν μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί...


Λανθασμενα καποιοι στη κατηγορια των ψυχικων πασχοντων θεωρουνται οργανικες πυλες. Καποιοι απο αυτους καταντησαν ετσι λογω του οτι ψυχικα λειτουργουσαν στην τεταρτη διασταση που χαρακτηριζεται απο ανευ ορων αγαπη . Ετσι δεν ηταν συμβατοι με την κακια κ εκμεταλλευση του κοσμου με αποτελεσμα να ασθενησουν ελλειψει θωρακισης και φιλτρων. Ηταν ευαλωτοι σε εναν κοσμο διπολικοτητας.

Θα μπορουσε κανεις να συγκρινει κανεις αυτές τις παρασιτικες οντοτητες με προγραμματισμενους  ψυχικους ιους  που προσβαλλουν σωματα διαφορετικου DNA.
Μπορούν να προσκολληθούν στον καθένα, αρκεί να έχει μειωμένο αυρικό πεδίο, δηλαδή πεσμένες άμυνες.

Αυτές οι  παρασιτικες οντοτητες εχουν σημαντικο προβλημα συνδέσεως με την Πηγή. Αντιθετα οι Εμψυχοι είναι παιδια  της ανθρωπότητας και προέρχονται  από την   προϋπάρχουσα  Πηγή και  είναι γέννημα της Πηγής. Και στοχος των Εμψυχων είναι να γυρισουν στο μερος από το οποιο ηρθαν, στη Πηγη. Προσωρινα,  σταλθηκαν εξω από τη Πηγη για να παρατηρησουν  αυτους του ειδους τους,  αλλα και τους αλλογενεις που προερχονται από τη Σοφια η οποια εξεπεσε.

Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.


Οι Οργανικές Πύλες έχουν σώμα και προσωπικότητα, αλλά ΔΕΝ έχουν θεϊκή ουσία ή Ανώτερο Εαυτό. Καθώς το σώμα και η προσωπικότητα δε γνωρίζουν τι είναι ηθικό και τι όχι πέρα από αυτά που τα έχει διδάξει το σύστημα και πέρα από τη διατήρηση του "εαυτού" τους, οι Οργανικές Πύλες στερούνται αισθηματων συμπαθειας  και αληθινής συμπόνιας. Κάθε επίδειξη τέτοιων συναισθημάτων από τη μεριά τους είναι προσποιητη.  Εξαιτίας της ψυχολογικής τους  ανεπαρκειας, είναι ευμετάβλητα όντα τα οποία χειραγωγούνται εύκολα και τα οποία τρέφονται από την ψυχική ενέργεια των υπόλοιπων "κανονικών" ανθρώπων.

Τα Αψυχα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι πιο όμορφοι και δυνατοί. Κυνηγούν το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Έτσι, όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια.

Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει. Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα ακομη και στις ιδιες  οικογένειες. Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος.

Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Οι Οργανικές Πύλες ειναι άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, που οι δεκάδες καταλήψεις τους τις προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν.

Ένα χαρακτηριστικο των Εμψυχων είναι ότι εχουν  πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι.

Αγνοούν τις επιτυχίες τους, τις ξεχνάνε, νομίζουν πως είναι αρετή η ταπεινότητα, η υποτέλεια, η υποταγή στην μοίρα, στον θεό (η επαφή με τις Ο.Π. και η πολύ τηλεόραση, το κάνει εύκολο αυτό, όπως και η εκκλησία) και «κολλάνε» στις αποτυχίες τους.

Αρχίζουν να μιλάνε για, θεική επέμβαση, τύχη ή σύμπτωση, ξεχνώντας πως κάθε επιτυχία είναι δικό τους δημιούργημα που οφείλεται στις ικανότητες, στην εκπαίδευσή τους, στην σύνδεση τους με τον Πνευματικό τους εαυτό.



Βεβαια στον αντιποδα, θα μπορουσε να πει κανεις,  ότι  δεν πιστευω στην υπαρξη αψυχων οντων  και ότι καθε ανθρωπος ειναι φορεας της θεικης σπιθας, αλλο αν μερικοι δεν εχουν αναπτυχθει πνευματικα και παρουσιαζουν ελλειμματικη συναισθηματικη συμπεριφορα. Και ότι σαν θεικές, κυρίαρχες και αυτόνομες υπάρξεις δεν χρειαζόμαστε την ενέργεια κανενός, υπάρχει άπλετη ενέργεια για όλους . Ότι δηλαδη, δεν υπάρχει άψυχο ον στο σύμπαν και τα πάντα είναι ψυχή και πνεύμα, απλά κάποιοι σκοτεινοί νόες δεν μπορούν ν ακούσουν πια τα θελήματα της ψυχής τους. Ότι  όλα είναι Φως. Ότι  δεν υπάρχουν άψυχα οντα. Απλα υπάρχουν όντα που φοράνε, κατά καιρούς, διαφορετικά "ρούχα". Βέβαια μπορεί το "ρούχο" να "διαμορφώνει" λίγο την "εμφάνιση" του όντος αν το τελευταίο αφεθεί. Δεν μπορεί η οργανική ύλη, εάν δεν "κατοικείται" να απορροφήσει ενέργεια από το "φως".Το "φως" όμως μπορεί να "ποτίσει" με ενέργεια την οργανική ύλη. Εκτός απο την Ψυχή, ο ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει και άλλο ένα άϋλο μέρος, το Πνεύμα. Το εξελικτικό επίπεδο της Ψυχής καθενός έχει σημασία, και το αν έχει και Πνεύμα ή δεν έχει Πνεύμα. Αυτο που μπορεί λοιπόν να μην έχει ένας άνθρωπος καθόλου, είναι το Πνεύμα. Οχι η Ψυχή.


Η θεωρία των οργανικών πυλών δημιουργεί  καποιες λανθασμενες  εντυπώσεις οτι όσοι πιστεύουν αυτήν τη θεωρία,  έχουν ανοιχτά τα ανώτερα κέντρα, και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι ενεργειακοί βαμπιριστές που δεν τα έχουν ανοιχτά αλλά τρέφονται απο αυτούς. 

Το θέμα του βαμπιρισμού έχει σχέση με το εγω. Οσο και αν έχει κάποιος ανοιχτά τα κέντρα μπορεί να παραμένει βαμπιριστής,  αν δεν έχει αναπτυξει την προσωπικότητά του κατά το ήθος και το Πνευμα.  Επί πλέον εάν κάποιος έχει ενεργά τα Άνω Κέντρα και έχει εξελιχθεί κατά το Πνεύμα,  όντως δεν βαμπιρίζεται απο τους βαμπιριστές. Δεν έχουν επιτυχία σε αυτόν αι μέθοδοί τους. 
 
 Οπως ένας μυημένος δεν "ματιάζεται" ποτέ,   γιατι έχει άλλο ενεργειακό πεδίο ισχυρότερο απο τον αμύητο άνθρωπο και δεν περνάει τίποτα προς αυτόν,  το οποίο να είναι  αρνητικό.


Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε,  ότι αυτή τη γνώση σχετικά με τις παρασιτικες οντοτητες,  τη χρησιμοποιούμε για ΑΜΥΝΑ και ΑΠΟΦΥΓΗ και όχι για εκδίωξη ή επίθεση. 

Οι οργανικές πύλες είναι απλώς πύλες, παθητικά όντα μέσα από τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν "εξωκοσμικές" ενέργειες. Με το να στοχοποιούμε τους άψυχους ανθρώπους ή τους έμψυχους οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αφυπνιστεί και οι οποίοι ανά περιόδους μπορεί να λειτουργούν και αυτοί με σκοπό την χειραγώγηση άλλων όντων, χάνουμε την ουσία καθώς η όποια επίθεση καταλήγει στον αγγελιοφόρο και όχι στην ίδια την αρνητική οντότητα που λειτουργεί ΜΕΣΑ από αυτόν.

Ενώ οι αμυντικές ενέργειες είναι υψίστης σημασίας για το ΕΥ-ΖΗΝ των ανθρώπων, οι επιθετικές ενέργειες εναντίον τους ΔΕΝ είναι και καλό είναι να αποφεύγονται.

Το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχεται ο άνθρωπος από το σύστημα είναι ο θάνατος! Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι virus, ιός. 

Αιώνες τώρα ο άνθρωπος δηλητηριάζεται μέσω του νερού… Όλα τα ύδατα είναι μολυσμένα από υπεργαλαξιακή ουσία η οποία δεν ανιχνεύεται… 

Μπορεί εντούτοις να εξουδετερωθεί! Ο θύμος αδένας εκκρίνει ουσία που διαλύει το δηλητήριο αυτό.   

Η οργόνη με την οποία τροφοδοτούν το δικό τους επίπεδο οι οφιοειδείς, ενεργοποιείται από την αγχωτική σκέψη των γήινων.

Θέλουν να ανησυχείς, θέλουν να φοβάσαι, θέλουν να μπερδεύεσαι μέσα σε πολύπλοκα συστήματα σκέψης, θέλουν να περιέρχεσαι σε αδιέξοδο!


Τωρα όμως όλα αρχιζουν να αλλαζουν…

Τα παλια συστηματα, οπου οι οργανικες πυλες και οι εν γενει παρασιτικες οντοτητες ειχαν το πανω χερι,  καταρρεουν. Είναι θεμα χρονου να αντικατασταθουν με νεα και υγιη. Ολα θα αλλαξουν.. . Και οι πρωτοι που θα την κανουν αρον-αρον, ειναι αυτοι οι ανευ ψυχης, λογω χαμηλης κραδασμικης δονησης-ενεργειας.


Εν κατακλειδι…

Κλείνει ένας κύκλος χιλιετηρίδων της Σκοτεινής Πλευράς της Εξουσίας, που καταταλαιπώρησε την ανθρωπότητα με πολέμους, αίμα, φρίκη, χάος, ανησυχία και φόβο. Ο SaLuSa χρησιμοποιεί τον όρο «Σκοτεινή Κλίκα» (Dark Cabal) ή τον όρο «οι Σκοτεινοί» (the Dark Ones).

Η Σκοτεινή αυτή Κλίκα σύμφωνα με τον πολύ σημαντικό συγγραφέα David Icke είναι οντότητες που κατάγονται από τον Άρη, οι περίφημοι ερπετοειδείς. Παίρνουν τη μορφή ανθρώπου ή ερπετού κατά βούληση. Αν αυτό σας τρομάζει, αφήστε το. Κρατήστε μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά, κατά τον David Icke, αυτών των «ανθρώπων».

 Αυτά είναι τρία:

1) Είναι μανιακοί με την εξουσία, 
2) Είναι ανώτερης ευφυίας, 
3) Δεν έχουν καθόλου συμπόνοια.

Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας «για τα μάτια» του κόσμου. Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο κύκλος κλείνει, σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Η μεγάλη αλλαγή είναι λοιπόν στην πόρτα μας. Σε πρώτη φάση θα έχουμε μετά από μια μεγάλης σημασίας Ανακοίνωση, την πολυθρύλητη Πρώτη Επαφή με τους Γαλαξιακούς φίλους μας που εδώ και καιρό έχουν περικυκλωμένη τη Γή με αναρίθμητα αστρόπλοια. Για την ώρα είναι αόρατα.

Στην 5η και πάνω Διάσταση μπορεί κανείς να είναι ορατός ή αόρατος κατά βούληση. Τεράστιο πλεονέκτημα. Σ’αυτή την Πρώτη Επαφή θα πρέπει να περιλάβουμε και τους άλλους φίλους μας από το Εσωτερικό της Γης, την Αγκάρθα και τους Λεμούριους από την υπόγεια πόλη Τελος.

Οι φθαρμένες τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα θα αντικατασταθούν από σωστές κυβερνήσεις, που είναι έτοιμες να αναλάβουν. Πρόκειται για ανθρώπους που ενσαρκώθηκαν για να αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή. 






ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Εαν και εφοσον αυτές οι  πληροφορίες   αντηχουν  μέσα σας ως έγκυρες και αληθεις,   πράξτε αναλόγως,  προστατεύοντας τη  δικη σας ενεργεια  και των γύρω σας.

* Είναι σημαντικο να εφαρμοζουμε την ΔΙΑΚΡΙΣΗ  σε οσα διαβαζουμε και να ερευνουμε και μετα να ενστερνιζομαστε αποψεις ατομων που δεν γνωριζουμε και δεν εχουμε βιωσει την ενεργεια τους. Εξεταζουμε και ερευνουμε με σκοπο να κατανοησουμε και να συνειδητοποιησουμε την αληθεια της κάθε ιδεας η αποψης. Αν καποιου η διαίσθηση του λέει ότι αυτό πχ δεν υφίσταται,  ας προχωρήσει σε κάτι που οντως  νιώθει  ότι υφίσταται.   Ας αφήσει αυτήν την πληροφορία για κάποιον άλλον που πιθανον  να τη χρειαστεί. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές η διαίσθηση καταλήγει ο πολυτιμότερος σύμβουλος στην ζωή μας.

*Θελει προσοχη σε τυχον παρερμηνειες αυτης της θεωριας, γιατι λανθασμενα μπορει κανεις να καταληξει στο συμπερασμα ότι αυτοι με κλειστά ανώτερα κέντρα επιτίθενται με επιτυχία σε αυτούς με ανοιχτά ανώτερα κέντρα. Αυτές οι παρερμηνειες από ορισμενους  πανε να βγαλουν τους κατωτερους ισχυρότερους,  με σκοπο να φοβισουν και να τρομοκρατησουν. Ετσι καταληγουμε η θεωρια να εχει σκοπο να τρομαξει  για να ελέγξει τον  κόσμο και να βαμπιρίσει τελικά η ίδια και ο δημιουργός της .Μαλιστα φθανουν σε ακροτητες του τυπου: Πως ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε διαλογισμούς, channeling η Reiki, γιατί αιθερικά όντα μας τρώνε την ενέργεια! 

Είμαστε εδώ για να μάθουμε να πολλαπλασιάζουμε την Θεϊκή ενέργεια της Πηγής/Θεού, να μπορούμε να την χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας αλλά και των υπολοίπων ανθρώπων γύρω μας και όχι για να αποξενώνουμε μάζες πληθυσμού που δεν γουστάρουμε...

*Το συγκεκριμενο θεμα ειναι τεραστιο και χρηζει συνεχειας και περαιτερω διερευνησης.


ΕΡΕΥΝΑ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ-ΣΥΝΘΕΣΗ :  Giannis Doganis για το faos samadhi 2



"Για μένα υπάρχει μόνο το ταξίδεμα στα μονοπάτια που έχουν καρδιά,
σε κάθε μονοπάτι που μπορεί να έχει καρδιά.
Εκεί, σ'αυτά, ταξιδεύω
και το μόνο που αξίζει για μένα είναι να τα πορευτώ σ' όλο τους το μήκος.
Κι εκεί, ταξιδεύω κοιτάζοντας, κοιτάζοντας με κομμένη ανάσα."
Δον Χουάν


Γίνετε φίλοι μας στο Facebook ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  δώ
ianisdo-anando2