Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η σκληρή, γεμάτη ρατσισμό, καθημερινότητα ενός άνδρα με νανισμό [βίντεο]








 Κοινοποιήστε

Έβαλε κρυφή κάμερα και περπάτησε για μία ημέρα στη Νέα Υόρκη
alt

ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Ο Τζόναθαν Νόβικ έχει ένα είδος νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία και καθημερινά αντιμετωπίζει τις άσχημες αντιδράσεις του κόσμου.
Περαστικοί τον κοιτούν περίεργα, τον χλευάζουν και τον παρενοχλούν.


Επειδή όμως κουράστηκε από αυτές τις συμπεριφορές, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά και έτσι έκρυψε μία κάμερα στα ρούχα του και έκανε μία βόλτα στη Νέα Υόρκη.
===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google

===================================
Αφού ολοκλήρωσε μία σειρά από γυρίσματα, κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του με τίτλο « Don't Look Down on me». «Ήθελα να σταματήσω να λέω στους ανθρώπους τι συμβαίνει σε εμένα και να αρχίσω να τους δείχνω. Σκοπός μου ήταν να δείξω σε όλους πώς είναι μια μέρα από τη ζωή μου» δήλωσε ο 22χρονος.

Ο Τζόναθαν ελπίζει πως με αυτήν την κίνηση θα ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. «Δεν θέλω να υποδείξω σε κανέναν τι να κάνει, τι να σκεφτεί ή πώς να αισθάνεται. Ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος πως είναι να ζεις μία ζωή σαν τη δική μου. Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον διαφορετικό από εσάς στον δρόμο, σκεφτείτε πώς μπορεί να είναι η καθημερινότητά του και αποφασίστε ποιο κομμάτι της ημέρας του θέλετε να είστε».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr
Διαδώστε το 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.