Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΡΥΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ .. ΣΟ.Κ

alt
Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στο νέο κόμμα που ιδρύει ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος ΔΙΧΟΤΩΜΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

Γεώργιος Παπανδρέου . Το όνομα είναι ‘’ Σοσιαλιστικό Κόμμα’’ (ΣΟ.Κ) και σ’ αυτό θα συμπεριληφθούν πρώην υπουργοί και βουλευτές του Κινήματος καθώς και νέα στελέχη που έχουν δυσαρεστηθεί από την πολιτική Βενιζέλου .
Οι ‘’Παπανδρεϊκοί’’ βουλευτές είναι οι εξής : Απ. Κακλαμάνης , Μωραϊτης Κασσής , Κεδίκογλου , Σκανδαλίδης , Σηφουνάκης , Χρυσοχοίδης. Σαχινήδης Τριαντάφυλλος , Γκερέκου.


ereunitiko



===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Διαδώστε το