Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Βόμβα:Η Βαλαβάνη ζήτησε τις παραιτήσεις των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

Bomb: The Valavani requested the resignations of chief HRADF
alt

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε τις παραιτήσεις των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

, κάτι που σημαίνει ότι με αυτή την κίνηση πέφτει περισσότερο λάδι στη φωτιά που έχει ήδη ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες με αφορμή τα όσα έγιναν σήμερα στη συνάντηση Βαρουφάκη Ντάισελμπλουμ.


Η κα Βαλαβάνη σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Κονδύλη όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Πασχάλη Μπουχώρη στο υπουργείο Οικονομικών και τους ζήτησε τις παραιτήσεις τους.

Κατά συνέπεια στις αρχές της εβδομάδας οι κ.κ. Κονδύλης και Μπουχώρης θα παραδώσουν τις παραιτήσεις τους, αλλά από εκεί και πέρα αποτελεί μυστήριο για το ποιά θα είναι η κατάληξη του ΤΑΙΠΕΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η κίνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά με τους δανειστές, καθώς όρος του προγράμματος είναι η τήρηση των δεσμεύσεων για τις αποκρατικοποιήσεις, που πλέον είναι άγνωστο εάν θα συνεχιστούν.

newsit.gr





===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας