Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ... ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΩΝ...

 EXTRAORDINARY ... !! UNFORTUNATELY DEAD both pilots OUR imparted ... Just now the Spanish news agency ...alt

Την είδηση μεταφέρει το Ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων....


Όπως μεταδίδουν αρκετά ισπανικά ΜΜΕ υπάρχουν δύο νεκροί και 10 τραυματίες από την πτώση του ελληνικού F-16 στην αεροπορική βάση της πόλης Αλμπαθέτε στην Ισπανία.


Το F-16 της 341 Μοίρας της 111ης πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο είχε μετασταθμεύσει στην αεροπορική βάση του Los Llanos στο Albacete της Ισπανίας, συμμετέχοντας στην 1η εκπαιδευτική σειρά Αέρος για το 2015 του προγράμματος τακτικής ηγεσίας (Tactical Leadership Programme) που διεξάγεται στην ισπανική βάση από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩ ΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ F16 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ... ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Ο ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ...!!!








===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας