Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δρίτσας: Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ

 Dritsas: The privatization of PPA stops herealt

Λίγο πριν ορκιστεί αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Δρίτσας ανακοίνωσε ότι βάζει φρένο στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

«Σταματάει αμέσως η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, το ΤΑΙΠΕΔ θα αναστείλει τις διαδικασίες για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του λιμανιού του Πειραιά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας, σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, κάτι που σημαίνει ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και για τον διαγωνισμό πώλησης των μετοχών του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

«Μπροστά μας έχουμε πολλές μεγάλες προκλήσεις. Τα νησιά και η ναυτιλία θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας, τόνισε επίσης, σε δηλώσεις του, λίγο πριν την ορκωμοσία του ο νέος αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

crashonline.gr





===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας