Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού ποιος έδωσε την εντολή στον υποστράτηγο Νίτσα για να βγάλει την εγκύκλιο για τους μετανάστες

alt

Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την εγκύκλιο που απέστειλε ο υποστράτηγος Νίτσας ,με την οποία η χώρα γινόταν "ξέφραγο αμπέλι"

για τους λαθρομετανάστες,σήμερα κιόλας νέο έγγραφο που δείχνει με ονοματεπώνυμο ,αυτόν που...

έδωσε την εντολή στον υποστράτηγο.

Στην δεύτερη σελίδα στην παράγραφο 3 ,διευκρινίζεται πως η νεότερη διευκρινιστική διαταγή (αυτή που εξέδωσε ο υποστράτηγος Νίτσας) βγήκε "κατόπιν επικοινωνίας/παρέμβασης της κας Σπαθανά" -εκπροσώπου του υπουργείου μετανάστευσης και άτυπης συμβούλου της αναπληρώτριας υπουργού Α.Χριστοδουλοπούλου η οποία παρεμπιπτόντως ακόμη δεν έχει ορκιστεί ,οπότε δεν είναι ακόμη υπουργός.

Άρα ο υποστράτηγος ακολούθησε εντολές εντολές της πολιτικής ηγεσίας.Η οποία όμως παρέλειψε να ενημερώσει και τον κύριο Πανούση, ο οποίος ενημερώθηκε τελικά σήμερα,μια ημέρα μετά δηλάδή,με το έγγραφο που σας παρουσιάζουμε.







'Αρα η μονταζιέρα έχει στηθεί στο Μαξίμου και στο γραφείο της Αναπληρώτριας υπουργού μετανάστευσης Α.Χριστοδιλοπούλου.

tro-ma-ktiko
Μείνετε συντονισμένοι στον
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…

Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…








===================================
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα   Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα Like
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας