Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έξαλλος ο Τσίπρας με τον Πανούση - Άστραψε και βρόντηξε ο Πρωθυπουργός!

alt

Την οργή του Πρωθυπουργού προκάλεσε η χθεσινή απόφαση...
του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μετανάστευση.

Οι έντονες αντιδράσεις που πυροδοτήθηκαν αμέσως μετά την αποκάλυψη του ΣΚΑΪ στα social networks έγιναν αστραπιαία αισθητές στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Πρωθυπουργός αμέσως ζήτησε να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Πανούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκαν περισσότερα από 45′ οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού για να καταφέρουν να τον βρουν στο τηλέφωνο, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε εξηγήσεις για την επικοινωνιακή βόμβα και απαίτησε από τον Υπουργό η σχετική διαταγή να ανακληθεί.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών από εχθές το βράδυ κρέμονται σε ένα τεντωμένο σκοινί.

tro-ma-ktiko

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…






===================================
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα   Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα Like
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας