Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Φτάνουν στη γειτονιά μας… Τζιχαντιστές κτίζουν τζαμί στα Σκόπια

alt

Στο δήμο Τσαΐρ των Σκοπίων, άρχισε η κατασκευή ενός τζαμιού που κανείς δεν γνωρίζει ποιος το χτίζει,

αφού κανείς δεν ενημέρωσε το δήμο, ούτε ζήτησε κάποια άδεια για αυτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Dnvnik, το νέο τζαμί συνδέεται με ριζοσπάστες- τζιχαντιστές της ισλαμικής θρησκείας.

Ο Μουφτής της Ισλαμικής Κοινότητας αντέδρασε στην ανέγερση του τζαμιού, για το οποίο δεν έδωσε τη συναίνεσή του και ζήτησε να σταματήσει το έργο, αφού, όπως τόνισε, δεν γνωρίζει ποιος χρηματοδοτεί αυτό το έργο, το οποίο δεν απέχει πολύ από την παλιά αγορά των Σκοπίων, όπου έγινε ένα σημαντικό τέμενος για τους πιστούς μουσουλμάνους.

Σε επιστολή του προς την Κρατική Επιθεώρηση Έργων και Αστικής Ανάπτυξης αναφέρει ότι δεν υπήρξε η συναίνεσή του για την ανέγερση αυτή και δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν.

Ο ίδιος τονίζει ότι πιθανόν το νέο τζαμί θα προορίζεται για διδασκαλίες ριζοσπαστικών θεωριών του Ισλάμ.

Στο δήμο υπάρχουν, ήδη, δύο τζαμιά τα οποία ελέγχονται από την Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα. Επιπλέον ο δήμος Τσαΐρ που κατοικείται κυρίως από μουσουλμάνους Αλβανούς, έχει τους περισσότερους τζιχαντιστές που σκοτώθηκαν στο Ιράκ και τη Συρία. ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ


Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…










===================================
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα   Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα Like
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τουςΟ paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας