Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Το προσφυγικό και τα γεωπολιτικά παιχνίδια της Τουρκίας . Διαβάστε την συνέχεια..


Στα γεωπολιτικά παιχνίδια της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM.



«Ετοιμαστείτε για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους σε όλα τα νησιά του Αιγαίου. Μέρκελ και Ολάντ αξιώνουν να είναι έτοιμα τις επόμενες 10 ημέρες τα hot spots στην ισοπεδωμένη αποικία. Απαιτούν από τους Τσίπρα και Καμμένο να συνεργαστούν με τις τουρκικές αρχές, έτσι ώστε να αναχαιτιστούν οι προσφυγικές ροές.



 Στην ουσία επιβάλλουν κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας και FRONTEX. Αυτό θα φέρει υποχώρηση του ελληνικού πληθυσμού των νησιών μας προς την ηπειρωτική χώρα ή φυγής στο εξωτερικό» είπε ο ίδιος. 

Ωστόσο, συνέπεια όλων αυτών θα είναι ότι ο τουρισμός θα υποστεί καθίζηση σε όλη τη Δωδεκάνησο και οι Τούρκοι θα αποκτήσουν, για την ακρίβεια θα εμπεδώσουν το δικαίωμα αμφισβήτησης της ελληνικότητας του Αιγαίου και των νησιών. 


«Αυτά που επικαλούνται εναντίον της Ελλάδος οι Ευρωπαίοι είναι προσχήματα. Σφραγίζουν τη χώρα. Στέλνουν στρατό και σφραγίζουν τα σύνορα των Σκοπίων μετατρέποντας την Ελλάδα σε χώρο υποδοχής όλων των διακινημένων προσφύγων από Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική.

Είναι βούτυρο στο ψωμί των τουρκικών προθέσεων. Είναι θέμα χρόνου, κατά τη γνώμη μου, η ίδρυση μουσουλμανικού πολιτικού φορέα στη Θράκη και η διέγερση των απαιτήσεων του μουσουλμανικού στοιχείου. Επίσης είναι θέμα χρόνου η επίλυση του Κυπριακού στα πλαίσια των απαιτήσεων της Άγκυρας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Οι απειλές της κυβέρνησης για κάλπες
Στο μεταξύ, ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί προσφυγής στις κάλπες. «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέλαβε να προειδοποιήσει τους δανειστές ότι θα στηθούν κάλπες εάν οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες. Αυτό δεν το κατάλαβε η μισή χώρα. Δηλαδή μέχρι τώρα ήταν λογικές;» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Από την άλλη πλευρά -σύμφωνα με τον ίδιο- «η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι οι καναλάρχες και γνωστοί διαπλεκόμενοι στήνουν σκηνικό αποσταθεροποίησης και κατσαρόλας, ενώ ο Κυριάκος είναι πολύ κύριος δεν θέλει εκλογές, γιατί τις φοβάται ή περιμένει οδηγίες από τον γερμανικό παράγοντα».
crashonline.gr


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…





 Δείξτε ότι σαςενδιαφέρει αυτή η Σελίδα κάνοντας "like". Κοινοποιήστε το να το δουν και η φίλοι σας!!!  


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση