Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ +18: Κομάντο του Ρωσικού στρατού και μαχητές του Άσαντ πανηγυρίζουν την ανακάταληψη της Παλμύρας αποκεφαλίζοντας τζιχαντιστές!! (φωτο & βίντεο)


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ + 18! Κραδαίνοντας τα κεφάλια των τζιχαντιστών! Με αποκεφαλισμούς τζιχαντιστών ο συριακός Στρατός και οι Ρώσοι κομάντο…

της Spetsnaz στην Παλμύρα πήραν εκδίκηση για το θάνατο του ηρωικού Ρώσου αξιωματικού Alexander Prokhorenko. Τα βίντεο και οι εικόνες που θα δείτε είναι αποκαλυπτικά του τι συνέβη στην Παλμύρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τριάντα Spetsnaz με την κάλυψη του πυροβολικού και της ρωσικής Αεροπορίας διείσδυσαν εντός της ζώνης που ήλεγχαν οι ισλαμιστές μεταξύ των υψωμάτων και όπου ήταν η γραμμή των οχυρών της οργάνωσης για να προκληθεί ρήγμα και να διαλυθεί η γραμμή άμυνας τους.

Έτσι έσπασαν την πρώτη γραμμή άμυνας των ισλαμιστών και εγκατέστησαν περίπολα ανάμεσα στους λόφους. Από εκεί πέρασαν περισσότεροι από 2.000 άνδρες του συριακού στρατού που ανέλαβαν το στάδιο της τελικής εκπόρθησης.



Μετά την απελευθέρωση της Παλμύρας άντρες και εξοπλισμός έχουν μεταφερθεί στην Quraytayn για την τελική επίθεση περιμένοντας εντολές από τις ρωσικές δυνάμεις για να ξεκινήσει η τελική επίθεση από δυτικά και βόρεια.

Η ρωσική Αεροπορία δεν κάνει διάλειμμα. Σε 24 ώρες έγιναν 23 επιδρομές και κτυπήθηκαν 54 τρομοκρατικοί στόχοι.

Μετά την ανακατάληψη της Παλμύρας επεκτείνει τις αεροπορικές επιδρομές στην πλούσια σε πετρέλαιο πόλη της Sukhanah, που βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά της Χομς λόγω εγγύτητας με την Deir Ezzor που είναι προτεραιότητα πλέον για τον συριακό Στρατό.



Τις τελευταίες 72 ώρες η 67η, η 81η και η 120η Ταξιαρχία του συριακού Στρατού με τις δυνάμεις SSNP και τα “Γεράκια της Ερήμου” και την Qalamoun Shield έχουν περικυκλώσει την πόλη Quraytayn και διαλύουν τις αμυντικές γραμμές ων ισλαμιστών του ISIS.

Μετά από σφοδρές μάχες ο συριακός Στρατός ελέγχει το Σημείο 861 και τις νότιες φάρμες της Quraytayn σκοτώνοντας είκοσι ισλαμιστές του ISIS ενώ συνεχίζει την επέλαση του προς τη δυτική πλευρά.

Ο συριακός Στρατός απέχει πλέον 1,5 χλμ δυτικά και 3 νότια της πόλης της Quraytayn.







































makeleio.gr




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!