Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Στην Ιταλία, η Λομβαρδία είπε ΟΧΙ σε τζαμί, ενώ στην Βερόνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα μαγαζιά, με ...κεμπάπ!


OI ITAΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ "ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ"! ΕΜΕΙΣ; (ΕΜΕΙΣ "ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ" ΚΑΜΙΝΗΔΕΣ & ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ...)


Κεμπάπ τέλος στη Βερόνα! Απαγορεύεται πλέον, για λόγους κοσμιότητος και διατηρήσεως της πολιτιστικής κληρονομιάς(!) της πανέμορφης πόλεως της βόρειας Ιταλίας...ΕΔΩ; ΕΔΩ ...ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ Υ Π Ν Ο Σ!



ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ... Η ΛΕΞΗ 'ΚΕΜΠΑΠ' ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ...


«Χάρη σε αυτή την απόφαση, δεν θα ανοίγουν πλέον καταστήματα, που θα προσφέρουν φαγητό τέτοιου είδους, που μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ευπρέπεια (!) της πόλεως. Αυτό προστατεύει, όχι μόνο την ιστορική και αρχιτεκτονική κληρονομιά μας, αλλά και την κουλτούρα της ευρύτερης περιοχής», είπε ο δήμαρχος της Βερόνας, Φλάβιο Τόσι.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοτικό συμβούλιο, απαγόρευσε να ανοίξουν καταστήματα. που προσφέρουν κεμπάπ, γύρο και τηγανιτά εδέσματα.

Στην πόλη του Ρωμέου και της Ιουλιέτας, οι κάτοικοι είναι πολύ ενοχλημένοι από το γεγονός, ότι έχουν πλημμυρίσει από μαγαζιά με κεμπάπ, γύρο και άλλα τηγανιτά, ενώ ανοίγουν συνεχώς 'καφέ', που μένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ και πωλούν ποτά.

Η πόλη της Βερόνα παίρνει μέτρα, ώστε να περισώσει την ιταλική πολιτιστική κληρονομιά ενώ ο δήμαρχος της πόλεως επικαλείται τους «νόμους της Ουνέσκο».


Λομβαρδία – Bergamo


Είναι αλήθεια ότι οι Ιταλοί παίρνουν τα μέτρα τους. Στην Λομβαρδία, το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας, Α Κ Υ Ρ Ω Σ Ε την κατασκευή ενός τζαμιού και έθεσε περιορισμούς στην κατασκευή του γενικώς!


Βενετία

Περιορισμοί όμως ισχύουν και στην Βενετία.

Αλλά και η πόλη της Βενετίας, σχεδιάζει να θέσει περιορισμούς στα καταστήματα, που μένουν ανοιχτά τη νύχτα, τα γραφεία συναλλάγματος και τα ίντερνετ 'καφέ', τα οποία είναι συνήθως ιδιοκτησία Κινέζων, ή μουσουλμάνων μεταναστών...


ΔΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ, ΣΤΗΝ
ΒΕΝΕΤΙΑ...(ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!)

Ο δήμαρχος της Βενετίας Luigi Brugnaro, ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει και την πώληση «αναμνηστικών», που πωλούνται φθηνά και έχουν «κάνει την πόλη Ντίσνεϊλαντ», όπως είπε. «Αυτά τα πράγματα, δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την ιστορία μας και πραγματικά μας φέρνουν σε δύσκολη θέση»δήλωσε Ε Υ Θ Α Ρ Σ Ω Σ ο δήμαρχος.






Αυστηρά μέτρα ασφαλώς υιοθετήθηκαν λίαν προσφάτως και στηνΦλωρεντία!

Τον Ιανουάριο του 2016, η πόλη της Φλωρεντίας έθεσε σε ισχύ, πολύ αυστηρούς κανονισμούς για το πού, έχουν δικαίωμα να ανοίγουν αυτού του είδους τα καταστήματα και τι πρέπει να πωλούν...



[Όπως αντιλαμβάνεσθε για πολλοστή φορά, ακόμα μερικές "πετσοκομμένες" ειδήσεις, απο την γειτονική μας Ιταλία, που εννοείται, δεν θα μας πούνε με τίποτε!].
ΠΗΓΗ




Γράψτε το σχόλιο σας


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
 Δείξτε ότι σαςενδιαφέρει αυτή η Σελίδα κάνοντας "like". Κοινοποιήστε το να το δουν και η φίλοι σας!!!  




===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση