Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έπεσαν οι μάσκες,οι Αμερικανοί πίσω από την σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ,η »Γεωργιανή λεγεώνα»,το μακρύ χέρι της CIA στον Καύκασο,έτοιμη να πολεμήσει στο πλευρό των Αζέρων.Βίντεο από Αρμενικό uav,δείχνει δεκάδες νεκρούς Αζέρους στρατιώτες,από αρμενικά πυρά.

alt

Σε δηλώσεις που ξεσκεπάζουν τους πάτρωνες του,προχώρησε σήμερα ο διοικητής της »Γεωργιανής λεγεώνας»Mamuka (Ushangi)
Mamulashvili(φώτο).Ο ίδιος εξέφρασε την ετοιμότητα της μονάδας του να εισέλθει στον πόλεμο,στο πλευρό των Αζέρων,δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ ανήκει στο Αζερμπαιτζάν,ενώ συμπλήρωσε πως πίσω από την σύγκρουση στο Καραμπάχ,βρίσκεται ο Β.Πούτιν!!!

Ποιά είναι όμως η λεγεώνα που συστάθηκε με χρήματα του αμερικανικού υπουργείου άμυνας και εκπαιδεύεται από αξιωματικούς της cia;Είναι αυτή που στήριξε στρατιωτικά και εκπαιδευτικά τους Τσετσένους τρομοκράτες,ώστε να χτυπούν ρωσικούς στόχους εντός της Ρωσίας.





Είναι αυτή που με τις μονάδες της,πολεμά,πλευρό με πλευρό με τις ουκρανοφασιστικές μονάδες στην ανατολική Ουκρανία,χτυπώντας άμαχο πληθυσμό.Είναι αυτή,που αξιωματικοί της,μεταβαίνουν σε τουρκικές στρατιωτικές ακαδημίες για εκπαίδευση.

Η παραστρατιωτική αυτή μονάδα,αποτελεί,την φωνή και την ψυχή των ΗΠΑ,στον Καύκασο και οι δηλώσεις του διοικητή της δεν έγιναν τυχαία.

Το μόνο σίγουρο είναι,πως αν δεν υπήρχε η Ρωσία,σήμερα η Αρμενία θα ήταν ένα ιστορικό παρελθόν.

Στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ,οι αρμενικές δυνάμεις,κατέστρεψαν με πυροβολικό,μεγάλες συγκεντρώσεις του αζερικού στρατού,οι οποίες ετοιμάζονταν για επίθεση,στο βόρειο Καραμπάχ

(βλ.video).


dioptra-news.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!