Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

(Video+18).Έκτακτη ενημέρωση,πανωλεθρία για τις δυνάμεις του Αζερμπαιτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ,βίντεο σοκ,από νεκρούς τουρκογενείς Αζέρους στατιώτες.Τους 200 έφτασαν οι νεκροί τους!


Σε μεγάλη στρατιωτική αποτυχία εξελίσσεται η επίθεση των αζερικών στρατευμάτων στο αρμενικό Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Με νεότερη ανακοίνωση του,το υπουργείο άμυνας της αρμενικής μη αναγνωρισμένης δημοκρατίας στο Καραμπάχ,ανακοίνωσε πως οι συνολικές απώλειες των Αζέρων,έφτασαν τους 200 στρατιώτες,30 εκτων οποίων είναι καταδρομείς,ενώ το αρμενικό στράτευμα που εδρεύει στην περιοχή δεν έχει υποχωρήσει κατ’ελάχιστον από τις θέσεις του.

Στο βίντεο που οι Αρμένιοι έδωσαν στην επικαιρότητα,φαίνονται νεκροί Αζέροι στρατιώτες,καθώς και ισραηλινής κατασκευής uav,το οποίο καταρρίφθηκε.




To Iσραήλ διατηρεί προνομιακές σχέσεις με το καθεστώς του Αλίγιεφ,ενώ Εβραίοι και Τούρκοι αξιωματικοί έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεων του Μπακού.


http://dioptra-news.com



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!