Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΙΤΕ πόσοι ένστολοι θα φρουρούν το ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης που θα μείνει ο Β.Πούτιν! (ΦΩΤΟ)


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με άκρα μυστικότητα φθάνει στην Αθήνα σε λίγες ώρες , αποκλειστικές Συμφωνα ΜΕ Πληροφοριες

ΤΟΥ anatropionline.gr , ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος Πρόεδρος θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για περίπου 24 ώρες και μετά θα αναχωρήσει για το Άγιο Όρος.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κατακεκλιμένα 50 Ρώσοι μυστικοί πράκτορες, σε συνεργασία με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ξεσκονίζουν κυριολεκτικά γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Βουλιαγμένης, όπου και θα διανυκτερεύσει ο Ρώσος Πρόεδρος μαζί με 65 στενούς του συνεργάτες.

Για την ασφάλεια του Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρίσκονται επί ποδός χιλιάδες στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας μας, αλλά και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Παράδειγμα σελίδας HTML
Συμφωνα ΜΕ Πάντα αξιόπιστες Πηγές ΤΟΥ anatropionline.gr , το ξενοδοχείο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά, αφού οι άνδρες ασφάλειας του Πούτιν έχουν περάσει από «κόσκινο» ακόμα και τα μαχαιροπίρουνα με τα οποία θα γευματίζει ο Ρώσος πρόεδρος και οι συνεργάτες του .

Δεν θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης από κανέναν στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου χωρίς ειδική άδεια, ενώ και οι πελάτες θα περνούν από αυστηρό έλεγχο τόσο κατά την είσοδό τους, όσο και κατά την έξοδό τους από τον χώρο διαμονής.



Οι δρόμοι περιμετρικά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα είναι κλειστοί, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι θα υποχρεωθούν, αν κριθεί απαραίτητο, να αλλάξουν διαδρομή για να φτάσουν στις οικίες τους.

Τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ θα πετούν κατά τη διάρκεια της ημέρας επάνω από το σημείο, καθώς επίσης και αρκετοί ελέυθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται ακροβολισμένοι περιμετρικά του χώρου, σε σημεία όπου θα μπορούν να ελέγχουν σχεδόν τα πάντα.
Παράδειγμα σελίδας HTML
Το ενδεχόμενο ενός τρομοκρατικού χτύπηματος κατά τη διάρκεια της παραμονής του Πούτιν στη χώρα μας είναι μέσα στα σχέδια πρόληψης των ανδρών ασφαλείας του Προέδρου, γιαυτό και δέκαδες άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας θα διενεργούν αυστηρούς ελέγχους σε άτομα που θα κρίνονται ύποπτα, καθώς επίσης θα απομακρύνονται με τη συνδρομή της Τροχαίας και όποια σταθμευμένα αυτοκίνητα θεωρούνται ύποπτα.



Οι μετακινήσεις του Πούτιν προς το κέντρο της Αθήνας θα είναι σύντομες, ενώ σύμφωνα με τα πλάνα της Τροχαίας οι δρόμοι στους οποίους θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή θα αποκλείονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν τη διέλευση των οχημάτων του Ρώσου προέδρου και υπολογίζεται πως από τη Βουλιαγμένη έως το Μέγαρο Μαξίμου, ο Ρώσος Πρόεδρος θα χρειαστεί μόνο 12 λεπτά για να φτάσει!

Το Σάββατο ο Βλ. Πούτιν θα αναχωρήσει για το Άγιο Όρος.

Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Ο λόγος της επίσκεψης στην αθωνική πολιτεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και του Προκαθήμενου της Ρωσικής Εκκλησίας είναι η συμπλήρωση 1000 ετών Ρώσικης παρουσίας στο Περιβόλι της Παναγίας.

Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο «Περιβόλι της Παναγιάς» αποτελεί από μόνης της ένα ξεχωριστό γεγονός, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης με την παρουσία του, ανάμεσα στους ελάχιστους υψηλά προσκεκλημένους, αποδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς, που συνεχίζει να διατηρεί με τη ρωσική ηγεσία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, ότι θα επιστρέψει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ, ενώ την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, θα συνοδεύσει τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο για να υποδεχθούν μαζί την επόμενη μέρα τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα και με εφημερίδα.

Η Μονή Αγίου Παντελεήμονα έχει μετατραπεί σε φρούριο εν όψει της άφιξης Πούτιν, ενώ πληροφορίες από τη Μονή Βατοπεδίου κάνουν λόγο για περίπου 1.000 άτομα από τη Ρωσία που θα φτάσουν αυτές τις μέρες στο Άγιον Όρος.

Τα υπουργεία εξωτερικών Ελλάδας και Ρωσίας, βρίσκονται σε αλλεπάλληλες συζητήσεις για το καταρτισμό του προγράμματος, καθώς επίσης και τις ελληνικές παρουσίες στον Άθωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Άγιο Όρος θα μεταβεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
anatropionline.gr


loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!