Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΝΙΚΗΣ – Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΧΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΓΕΛΟ» ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)


Πόση δύναμη να σταθούν στα πόδια τους και να πάρουν μια τέτοια απόφαση;



Πόση δύναμη έχουν;

Πόση δύναμη χρειάζονται δύο γονείς για να δωρίσουν τα όργανα από το αγγελούδι τους;

Απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους Νίκης, πήραν ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου. Οι τραγικοί γονείς βρήκαν τη δύναμη και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, απαιτείται όμως ένα συγκεκριμένο διάστημα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της λήψης και δωρεάς οργάνων. Μια πράξη με δύναμη ψυχής και από τους δύο γονείς που υποφέρουν για το κοριτσάκι τους τον «άγγελό» τους, που νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου, σε βαρύτατη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Ο Αχαιός βουλευτής ανέβασε τη φωτογραφία της Νικούλας του, αναφέροντας “Νίκη μου άγγελέ μου”.



Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γράψει το tempo24.gr, η 17χρονη Νίκη μετά από ανακοπή που υπέστηκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» (κι ας μην εφημέρευε), όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον.
makeleio.gr


loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!