Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο με αυτή την είδηση! Πούτιν: «θα τελειώσω το έργο του τσάρου Νικόλαου Β’ και θα επαναφέρω την Πόλη και την Αγία Σοφία στην Ορθοδοξία»


Μια είδηση-διαρροή πλανάται εδώ και κάποιες ημέρες στο διαδίκτυο και αποδίδεται σε ρωσικά ΜΜΕ σύμφωνα με την οποία ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δήλωσε στον στενό του κύκλο ότι «Η

Τουρκία πρέπει να πάψει να υποστηρίζει την Αλ Νούσρα στη Συρία, αλλιώς θα ολοκληρώσω το έργο του τελευταίου τσάρου Νικόλαου του Β΄ που έμεινε στη μέση όταν κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ήθελε να επαναφέρει την Κωνσταντινούπολη στη χριστιανοσύνη και να απελευθερώσει την ρωσική ναυτιλία ελέγχοντας τα Δαρδανέλια και τα Στενά του Βοσπόρου, αλλά η μοίρα τον εμπόδισε».




Συμφωνα με τα ίδια ΜΜΕ είπε ακόμα ότι «θα προστατέψουμε την κυριαρχία της Ελλάδας στην Κύπρο και θα καλέσουμε το τουρκικό καθεστώς να σταματήσει την πολυετή κατοχή της Μεγαλόνησου». Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Β.Πούτιν έκανε αυτές τις δηλώσεις. Η αρχική πηγή διαρροής έχει εξαφανιστεί, ενώ υπάρχει και ένα tweet ενός ειδικού σε θέματα που αφορούν την Ρωσία.



Μπορεί να τις έκανε στον προσωπικό του κύκλο και ηθελημένα να διέρρευσαν για να ακουστούν και εδώ και στην Τουρκία. Διότι ακόμα και οι Τούρκοι διαβάζουν τις ελληνορθόδοξες προφητείες οι οποίες τους ανησυχούν σφόδρα γιατί έχουν και την τάση να επιβεβαιώνονται. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα διαψευστούν καθώς όντως η Ρωσία θεωρεί αυτή την στιγμή τον εαυτό της τον μόνο προστάτη της Ορθοδοξίας.




Σίγουρα όμως γεγονός αποτελεί η έλευση του Β.Πούτιν στην Ελλάδα στις 28 Μαΐου όπου και θα μεταβεί στο Άγιο Όρος για τους εορτασμούς της χιλιόχρονης παρουσίας του ρωσικού Μοναχισμού στο Ιερό Βουνό. Μια επίσκεψη που σηματοδοτεί την σημασία που αποδίδει ο Ρώσος ηγέτης στο Άγιο Όρος ως το κέντρο της Ορθοδοξίας, ως το σημείο αναφοράς πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί το γεωπολιτικό «τόξο» που οραματίζεται και θα ξεκινάει απο την Μόσχα και θα καταλήγει στα βάθη της Συρίας και του Ιράκ όπου ακόμα παρά τις γενοκτονίες που πραγματοποιούν οι δυτικοκινούμενοι ισλαμιστές παραμένουν ακόμα αρχαίες και ισχυρές ελληνορθόδοξες μειονότητες.

Στο όραμά του ο Ρώσος ηγέτης περιλαμβάνει και τους Αλεβίτες της Τουρκίας και τους Αλαουΐτες της Συρίας οι οποίοι θεωρούνται για πολλούς Κρυπτοχριστιανοί και αποτελούν βασική φίλια θρησκευτική ομάδα συμδετικός-κρίκος στην επέκταση του «τόξου» αυτού. Αυτό όμως που προκαλεί αίσθηση είναι ημερομηνία της επίσκεψης καθώς η 28η Μαΐου είναι μια ημέρα πριν την αποφράδα επέτειο για τον Ελληνισμό της Άλωσης της Πόλης.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Β.Πούτιν επέλεξε ηθελημένα εκείνη την ημέρα για να δώσει το έναυσμα της έναρξης της αντεπίθεσης της Ορθοδοξίας, καθώς θα μπορούσε να επιλέξει μια ημέρα που θα ταίριαζε με μια μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας όπως το Πάσχα ή όπως ο Δεκπενταύγουστος που θα είχε ακόμα μεγαλύτερο επικοινωνιακό μήνυμα. Πέραν των γεγονότων όμως η δήλωση αυτή έχει και άλλο σκοπό για τον οποίο έντεχνα διέρρευσε από ρωσικούς ορθόδοξους κύκλους, αλλωστε tο καλύτερο ψέμα είναι η μισή αλήθεια. Στην Μόσχα είναι πλέον σαφέστατα ενημερωμένοι περί των προρρήσεων των Αγίων και των Γερόντων της Ορθοδοξίας.

Είναι γνωστό ότι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Παΐσιος, ο Αγαθάγγελος, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός κ.α έχουν προβλέψει την έναρξη ενός Γ’ ΠΠ, με υπαιτιότητα της Τουρκίας όταν (όπως προβλέπουν οι Άγιοι) θα επιτεθούν στην Ελλάδα, θα κλείσουν τα Στενά και θα προκαλέσουν την επέμβαση της Ρωσίας (του Ξανθού Γένους), μια επέμβαση που θα οδηγήσει σε ήττα και κατάρρευση του τουρκικού κράτους και επαναφορά στον Ελληνισμό χιλιάδων σημερινών Κρυπτοχριστιανών.

Λένε επίσης ότι η Κωνσταντινούπολη που θα αποτελέσει το «μήλον της έριδος» για Ρωσία-Δύση σε αυτόν τον Γ’ ΠΠ θα δοθεί από τους Ρώσους στους Έλληνες ως «ουδέτερη δύναμη» κι όλα αυτά θα συμβούν όταν κάποτε συμπέσει η διπλή Πασχαλιά (μια που διανύουμε περίοδο Πάσχα έχει και αυτό την σημασία του)

makeleio.gr
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!