Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..


Θέλω Ένα Χειροκρότημα Για Τον Καμμένο – Μία Μέρα Μετά Τον ΦΠΑ Που Ψήφισε Ο Ίδιος Τον
Καταγγέλλει Και Λέει Ότι Είναι Αντισυνταγματικός Δουλεύοντας Τους Πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο κύριος Καμμένος στην συνηθισμένη πλέον επικοινωνιακή τακτική της μπαρούφας και της κωλοτούμπας για ακόμα μία φορά δίνει ένα κρεσέντο τρέλας. Πραγματικά έρχονται ώρες που απορώ αν ο υπουργός άμυνας είναι ένας παθολογικός ψεύτης ή συμβαίνει κάτι άλλο και χρίζει βοήθειας.


Ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση για την υπογραφή του συμφώνου συν-αντίληψης μεταξύ του υπουργείο Εθνικής άμυνας και την Ερμούπολης της Σύρου ανέφερε και μάλιστα πολλές φορές ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματικός. Προφανώς για τον κύριο Καμμένο δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι μόλις μία μέρα πριν το είχε ψηφίσει το νομοσχέδιο στην βουλή μαζί με όλους τους βουλευτές του.

Μέσα σε λίγες ώρες ξανά θυμήθηκε και πάλι την αντιπολιτευτική του δράση, αλλά ο Κα(η)μμένος πλέον κάνει ότι μπορεί για να συνεχίσει να είναι γαντζωμένος στην εξουσία.

Εκτός του γεγονότος ότι αναφέρθηκε και μάλιστα δύο φορές στη αντισυνταγματικότητα του νόμου για το ΦΠΑ και όψι μόνο, είπε όμως μέσα στην ομιλία του και κάτι που λίγοι έδωσαν σημασία. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έφτασε 2-3 φορές στην παραίτηση αλλά δεν το έπραξε για λόγους σταθερότητας.


Και πάλι ο κύριος Καμμένος ομολογεί ότι όλα τα κάνει για την καρέκλα έμμεσα. Άραγε εκτός από την δήθεν σταθερότητα που επικαλείται μήπως ο βασικός λόγος είναι ότι αν πάει την χώρα σε εκλογές δεν θα είναι καν μέσα στην βουλή…

Απολαύστε τον στο 1′ 51” στο πρώτο βίντεο και στο 4’45” στο δεύτερο






scoops.gr

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!