Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΛΕΜΕ: Η Πριγκίπισσα της Telos Αποκαλύπτει τον Υπόγειο Πολιτισμό... Δεν έχετε ξανά, ούτε και έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι ανάλογο (video)




Θεωρούμε πως είναι βέβαιο, ότι κάτι παρόμοιο δεν έχετε δει ξανά, ούτε και έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι ανάλογο και, μάλιστα, από μία...
πριγκίπισσα που ζει στον υπόγειο κόσμο, αλλά ανεβαίνει συχνά στην επιφάνεια, όπως υποστηρίζει… -d-

Η πανέμορφη κυρία λέγεται Sharula Dux, είναι ηλικίας 291 ετών(!) ενώ φαίνεται μόνον 35-40 και είναι η πριγκίπισσα κόρη του βασιλιά και της βασίλισσας Mu Rana Mu της πόλης Telos, που βρίσκεται κάτω από το όρος Shasta της Καλιφόρνιας!

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ TELOS ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ


Γεννήθηκε το 1725 και επισκέπτεται συχνά την επιφάνεια του πλανήτη μας. Θα μας εξηγήσει πώς ζουν και πως έρχονται στην επιφάνεια με μητρικά σκάφη ή scoutships και με άλλους τρόπους, για το σύνολο του δικτύου των υπογείων πόλεων στον πλανήτη μας και πολλά άλλα.





Η πριγκίπισσα και ο μεγάλος διδάσκαλος της Telos Αντάμα είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν μαζί με τους ανθρώπους της επιφάνειας της Γης.


Ακολουθούν άλλες 11 ενημερώσεις.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ίδια η πριγκίπισσα:

Το κουμπάκι cc στο κάτω μέρος της εικόνας σας δίνει υποτίτλους στα αγγλικά και στα αριστερά χρησιμοποιώντας το βέλος «δεξιά» μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο.



diadrastika.com

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ

loading...


Σημείωση 
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ τους συντάκτες τους.
=============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!