Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

EKTAKTO: Χαλέπι τέλος! 3.000 Ρώσοι στρατιώτες αναπτύχθηκαν αιφνιδιαστικά και τελειώνουν με τους τζιχαντιστές (εικόνα-βίντεο)


Loading...



Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more

Τελειώνει το θέμα Χαλέπι. 3.000 Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν Συρία και αναπτύχθηκαν στο Χαλέπι για να βοηθήσουν τον συριακό Στρατό στη μάχη κατά των τζιχαντιστών.


Του Βασίλη Καπούλα


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Β.Πούτιν έστειλε στρατιώτες με μεγάλη πείρα και στα μέτωπα της Α.Ουκρανίας.
Το γνωστό Παρατηρητήριο (SOHR) επιβεβαίωσε την είδηση πριν από λίγο.

Οι Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν τις προηγούμενες 4 εβδομάδες, η άφιξη τους κρατήθηκε μυστική και μεταφέρθηκαν στην πόλη As-Safira στο βορειοανατολικό Χαλέπι.

Η Ρωσία φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την γνωστή «Maskirovka» για να μεταφέρει δυνάμεις σε Συρία και ποιος ξέρει που αλλού…

Οι μάχες πλέον θα είναι πιο σφοδρές από ποτέ μετά την επταήμερη εκεχειρία.

Οι Ρώσοι στρατιώτες προέρχονται από ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και εν ενεργεία Spetsnaz.. .

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η «PMC», το όνομα της έχει κρατηθεί ακόμη μυστικό, θα λάβει όλο τον απαραίτητο ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό και θα έχει αεροπορική υποστήριξη.



«Θα δημιουργηθούν δύο ομάδες μάχης σε επίπεδο Ταξιαρχιών ενώ θα υπάρχει και μια ακόμη με πιο ελαφρύ οπλισμό. Θα τους παρέχουμε εκπαίδευση και εξοπλισμό. Θα επιχειρήσουν με μεγαλύτερη ικανότητα από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις και θα διευκολύνουν τον συντονισμό με την ρωσική αεροπορική ομάδα και το πυροβολικό» ανέφερε ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος.

«Σαφώς έχουν μελετηθεί οι αμερικανικές κινήσεις με την προετοιμασία των κουρδικών ομάδων» πρόσθεσε.



Δείτε βίντεο από τις πρόσφατες μάχες










ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!