Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«The Charlotte King Effect»: Η γυναίκα που προβλέπει τους σεισμούς σε όλον τον κόσμο. Μιλάει για την Ελλάδα, την Αυστραλία και το σεισμό που έρχεται σε 7 ημέρες.


Loading...


Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more

Μια γυναίκα ισχυρίζεται πως κάθε φορά που πονάει πολυ, μια φυσική καταστροφή πρόκειται να συμβεί και υποστηρίζει οτι οι προβλέψεις της
για σεισμό είναι 93% ακριβείς.
Για την Charlotte King, κάθε φορά που πονάει, είναι στιγμή αγωνίας καθώς ξέρει ότι μια μεγάλη φυσική καταστροφή είναι έτοιμη να χτυπήσει και ότι άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν.

Είναι 70 ετών, από τό Όρεγκον των ΗΠΑ, και ισχυρίζεται ότι βιώνει έντονους σωματικούς πόνους πριν από κάθε μεγάλο σεισμό και έκρηξη του ηφαιστείου για τα τελευταία 40 χρόνια.Μπορεί να ακούγεται βγαλμένο από βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η Charlotte ισχυρίζεται πως έχει σώσει ζωές με τις προβλέψεις της, τις οποίες και στέλνει με email στους οπαδούς της εβδομαδιαία.

Έχει, επίσης, επαφές με δημοσιογράφους, γεωλόγους και άλλους επιστήμονες, καθώς τους προειδοποιεί όταν το σώμα της την προειδοποιεί για μια καταστροφή.Μπορεί να προβλέψει τρία "διαφορετικά γεγονότα" - σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και ηλιακές εκλάμψεις - και βασίζεται σε ήχους και σωματικά συμπτώματα.

"Ακούω ήχους γενικούς, τόνους, διπλούς τόνους, σύντομους ήχους και κυματιστούς, μερικοί ακούγονται σε βάθος" είπε. "Ενώ τα συμπτώματα στο σώμα είναι συνδεδεμένα με κάθε περιοχή."




Που πονάει με τους σεισμούς στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την ίδια, το σώμα της έχει γίνει ένας χάρτης σεισμικός. Έχει αντιστοιχήσει τα μέρη του σώματός της στην επιφάνεια της γης: "Ο πόνος στα αυτιά, αφορά συνήθως Ιταλία, Σικελία, Ελλάδα και Κρήτη», είπε. "Το πάνω μέρος της πλάτης, αφορά την Ιαπωνία."Συνεχίζει λέγοντας ότι την πιάνει μια λαχτάρα για ποπ κορν και νιώθει έντονο πόνο στο πλευρό", όταν μια φυσική καταστροφή είναι έτοιμη να χτυπήσει στην Αυστραλία.

Συνήθως αισθάνεται ότι ένας σεισμός ή άλλη μεγάλη φυσική καταστροφή πρόκειται να συμβεί μέχρι και 12-72 ώρες πριν.
«Ο πόνος ... θα αυξηθεί, καθώς ο χρόνος πλησιάζει. Πολλές φορές θα υπάρξει μια περίοδος ηρεμίας 12 ώρες πριν συμβεί ο σεισμός, κάτι σαν την «ηρεμία πριν την καταιγίδα", είπε.

Αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς αναφέρει «Πολλές φορές έχω καταλήξει σε νοσοκομεία λόγω της σοβαρότητας των συμπτωμάτων», είπε. Η Charlotte King, έχει την ικανότητα να προβλέπει τις φυσικές καταστροφές από το Μάιο του 1976.

Υπάρχει μια απλή εξήγηση για το πώς συνδέονται οι φυσικές καταστροφές με το σώμα της.
"Οι επιστήμονες που μίλησαν μαζί μου από νωρίς αναφέρουν ότι το σώμα μου αντιδρά στις αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης και αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν πριν από σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις», είπε. "Ο καθένας μας αντιδρά λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο. «Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ον'ομασαν το« The Charlotte King Effect »το 1980."

Πότε και πού θα είναι η επόμενη φυσική καταστροφή, η ίδια δε γνωρίζει καθώς μπορεί να αναφέρει κάτι μόνο όταν νιώθω τα συμπτώματα. "Πιστεύω ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα για ένα άλλο μεγάλο σεισμό, 7 μεγέθους ή μεγαλύτερο να χτυπήσει μέσα στις επόμενες επτά ημέρες."
thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!