Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Επενέβησαν τα ΜΑΤ στον Βοτανικό με αφορμή τις διαμαρτυρίες για το τέμενος



Loading...


Προκειμένου να καταστείλουν τις διαμαρτυρίες στον χώρο.

Μεγάλη επιχείρηση των ΜΑΤ ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον χώρο ανέγερσης του τζαμιού στον Βοτανικό, χώρος ο οποίος τελούσε εδώ και μέρες υπό κατάληψη.

Ωστόσο σήμερα το πρωί δυνάμεις τη αστυνομίας απομάκρυνε τους διαδηλωτές και προέβη σε 13 προσαγωγές.

Οι άνθρωποι που είχαν προσφύγει στην κατάληψη του χώρου εικάζεται ότι ήταν κάτοικοι κυρίως της περιοχής που είχαν στο παρελθόν καταθέσει ένσταση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ανέγερση του τζαμιού. Τότε το αίτημά τους είχε απορριφθεί, ενώ έκτοτε αποφάσισαν να δράσουν πιο δυναμικά.




Ωστόσο με την άδεια της Δημαρχίας Αθηνών, οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν σήμερα το πρωί και καθάρισαν τον χώρο προκειμένου να αρχίσουν σύντομα οι εργασίες για την ανέγερση του τεμένους. el.gr

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ! 
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας