Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΟΚ: Βρήκαν τον φίλο τους στην κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα! (Σκληρές εικόνες και βίντεο)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Βίντεο καταγράφει την σοκαριστική στιγμή που χωρικοί στην Ινδονησία, βρίσκουν συγχωριανό τους που είχε χαθεί, στην κοιλιά ενός πύθωνα!




Ο 25-χρονος Akbar Salubiro, εξαφανίστηκε την Κυριακή το βράδυ αφού κίνησε να πάει σε ένα απομακρυσμένο χωριό στα δυτικά του νησιού Σουλαουέζι στην Ινδονησία.
Οι φίλοι και οι συγγενείς του ανησύχησαν και βγήκαν να τον αναζητήσουν. 



Αυτό που βρήκαν όμως ήταν φρικιαστικό. Ο άτυχος άνδρα δεν είχε πάει μακριά. Στον κήπο του βρήκαν έναν «τουμπανιασμένο» πύθωνα εφτά μέτρων.



Αμέσως υποψιάστηκαν τι μπορεί να είχε συμβεί και δυστυχώς οι υποψίες τους βγήκαν αληθινές με τραγικό τρόπο. Ο πύθωνας είχε καταπιεί τον άνδρα, ο οποίος είχε πεθάνει από ασφυξία

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω:



:





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας