Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ραχήλ Μακρή: Εκποίησαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε κυπριακή εταιρεία, Nominee Services, αξίας ενός ευρώ…

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more





25 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Εκποίησαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε κυπριακή εταιρεία, Nominee Services, αξίας ενός ευρώ.

 Η ληστεία των Ελλήνων και κυρίως των επόμενων γενεών, συνεχίζεται με συνεργούς οπαδούς ομάδων, που αρνούνται να διαχωρίσουν τον αθλητισμό από την διαπλοκή»

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ πλειοδότης του διεθνούς διαγωνισμού για την απόκτηση του 67% των μετοχών της ΟΛΘ ΑΕ, ανακηρύχθηκε η κοινοπραξία των εταιρειών Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments Ltd και Terminal Link SAS, η οποία υπέβαλλε προσφορά ύψους 231.926.000 ευρώ.

Το Μέτωπο Νίκης, αναζητώντας τα στοιχεία των εταιρειών διαπίστωσε ότι: Η Deutsche Invest Equity Partners GmbH είναι μία Γερμανική ΕΠΕ με έδρα το ΜΟΝΑΧΟ που ιδρύθηκε στις 19.04.2001 με μετοχικό κεφάλαιο και κατά την έρευνα με μόλις 25.500 ΕΥΡΩ.

Δραστηριοποιείται σε παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο Μέτοχος της VOLKER HICHERT – προέρχεται από την Deutsche Bank AG, ενώ ο MARC THIERY δούλευε στην Morgan Stanley Capital Partners.

Η γερμανική εταιρία Deutsche Invest EP είναι «σφραγίδα – βιτρίνα», έχοντας απλώς μια home page για site.





Η Terminal Link SAS, είναι γαλλική εταιρεία και ανήκει σε μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Γαλλίας την οικογένεια Saadé.

Είναι θυγατρική εταιρεία του Γαλλικού κολοσσού CM, ενός από τους μεγαλύτερους port operator στον κόσμο και ένα από τα βασικά μέλη της Ocean Alliance, δηλαδή της συμμαχίας τακτικών γραμμών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην οποία συμμετέχει και η COSCO.

Η Belterra Investments LTD, είναι μια κυπριακή εταιρεία που έχει σαν μέτοχο την Belterra Holdings Ltd, που ιδρύθηκε το 2004 αξία ενός ευρώ, με διευθυντή τον ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η Belterra, εταιρία υποτίθεται συμφερόντων Σαββίδη, δεν έχει μέτοχο τον ίδιο, αλλά ένα δίκτυο εταιρειών μηδενικού κεφαλαίου κλασική περίπτωση, Κυπριακής εταιρείας & Nominee Services.

Εγγράφουν μια νέα Κυπριακή εταιρεία, που περιλαμβάνει Nominee Διευθυντή, Nominee Γραμματέα και Εγγεγραμμένο Γραφείο στην Κύπρο.

Συνήθως, είναι απλά εταιρείες που υπάρχουν απλά ως φάκελοι σε δικηγορικά γραφεία της Λευκωσίας.

Στην περίπτωση λοιπόν, της πώλησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, η δομή των εταιρειών δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την εξαγορά ενός τέτοιου έργου.




Το τίμημα των 232 εκ Ευρώ θα το καταβάλλουν, ΟΧΙ οι συμμετέχοντες στην κοινοπραξία, αλλά ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Τράπεζες ελληνικές ανακεφαλαιοποιημένες με λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων, που θα δανείσουν απατεώνες που πήραν έργο με εταιρείες φαντάσματα και χωρίς φράγκο τσακιστό.

Με εξαίρεση, την γαλλική Terminal Link, οι υπόλοιποι δύο είναι οι διαπλεκόμενοι που μεσολάβησαν για να περάσουν την σύμβαση – σκάνδαλο από την διαπλοκή της γερμανικής / ελληνικής επιτροπείας.

Ήταν εύκολο, όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται απλά κυβερνήσεις που εκχωρούν και «επιχειρηματίες» με οπαδούς ως ασπίδα σε οποιονδήποτε τολμά να ξεσκεπάζει την ρεμούλα και την δυσωδία που κρύβεται πίσω από το πλιάτσικο της περιουσίας των Ελλήνων.

Οι ευθύνες των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών της χώρας τεράστιες, το ίδιο και αυτό της αρχής κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που παραμένει ακινητοποιημένη, μετά την απομάκρυνση του κυρίου Νικολούλη, όταν ο κ. Τσίπρας ξεμπέρδευε με το παλιό.

Η ληστεία των Ελλήνων και κυρίως των επόμενων γενεών συνεχίζεται με συνεργούς οπαδούς ομάδων, που αρνούνται να διαχωρίσουν τον αθλητισμό από την διαπλοκή.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας