Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ S-500 ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more





Πολύ σύντομα αναμένεται να λάβει τα πρώτα δείγματα των νέων συστημάτων αερισμού και πυραυλικής άμυνας Almaz Antey S-500


ο ρωσικός στρατός και αυτή του η απόκτηση αλλάζει τις ισορροπίες.

Την ίδια ώρα, η Ρωσία συνεχίζει τις δοκιμές στο προηγμένο σύστημα Vityaz S-350, το οποίο θα αντικαταστήσει τελικά τις υπάρχουσες μπαταρίες αεροσκάφους S-300PS.

«Αναμένουμε σύντομα να παραδοθούν τα πρώτα δείγματα του αντιπυροσβεστικού συστήματος πυραύλων S-500», δήλωσε ο στρατηγός Viktor Gumyonny, διοικητής των δυνάμεων αεροπορικής άμυνας της Ρωσικής Αεροπορίας.

Το νέο όπλο, το οποίο θα αποτελέσει την ανώτερη βαθμίδα του ολοκληρωμένου συστήματος αεροπορικού αμυντικού στρώματος της Ρωσίας, αναμένεται να είναι σε θέση να χτυπήσει στόχους σε υψόμετρα περίπου 125 μιλίων ή 660.000 ποδιών.





Αυτό σημαίνει ότι το S-500 θα είναι σε θέση να εξουδετερώσει στόχους όπως βαλλιστικούς πυραύλους στο διάστημα σε εύρη που φτάνουν τα 400 μίλια. Η πρώτη παρτίδα S-500 θα αναπτυχθεί για να προστατεύσει τη Μόσχα και την κεντρική Ρωσία.

Το S-500 αναμένεται να ανιχνεύσει και ταυτόχρονα να επιτεθεί έως και κατά δέκα κεφαλών βαλλιστικών πυραύλων που πετούν σε ταχύτητες των είκοσι τριών χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο.

Όπως όλα τα σύγχρονα ρωσικά συστήματα αεράμυνας, το S-500 αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα δίκτυο ραντάρ για στόχευση σε τεράστιες αποστάσεις. Το σύστημα πυραύλων θα χρησιμοποιήσει το ραντάρ μάχης 91N6A (M), ένα τροποποιημένο ραντάρ 96L6-TsP, καθώς και τα νέα ραντάρ εμπλοκής 76T6 multimode και 77T6 ABM, σύμφωνα με την Missile Threat.






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας