Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ρομπότ αντί Χριστού – Δεν διανοείστε τι κατασκεύασαν

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔




Ένα νέο ρομπότ λογισμικού ικανό για συνομιλία (chatbot)


βοηθά τους ανθρώπους να προετοιμασθούν για το τέλος τους, βοηθώντας τους να γράψουν τη διαθήκη τους, να προετοιμάσουν τα πρακτικά ζητήματα της κηδείας τους, αλλά και να προετοιμασθούν ψυχολογικά και πνευματικά για το μοιραίο.

Ναι πολύ καλά διαβάσατε!

Ο ψηφιακός βοηθός, που είναι δημιούργημα μηχανικών και γιατρών του Πανεπιστημίου Northeastern της Βοστώνης, σύμφωνα με το New Scientist, θα δοκιμασθεί σε πολλούς ετοιμοθάνατους ανθρώπους μέσα στην επόμενη διετία.

Το νέο «τσάτμποτ» με την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μιλήσει μέσω υπολογιστή ταμπλέτας (tablet), οπότε είναι πιο εύχρηστο για τον χρήστη. Αρχικά δοκιμάσθηκε σε 44 άτομα άνω των 55 ετών, από τους οποίους οι μισοί είχαν χρόνια πάθηση. Μετά τη συνομιλία με το «μποτ», οι περισσότεροι δήλωσαν ότι ένιωθαν λιγότερο αγχωμένοι με το θάνατο και πιο έτοιμοι γι' αυτόν.

Έτσι κανείς δεν θα διανοείται, ακόμα και πριν την τελευταία του πνοή, να σκέφτεται τον Χριστό! Θα μιλάει σε ένα ρομπότ, το οποίο και θα τον ξεπροβοδίζει από τον κόσμο, αυτό, τον οποίο αντιλαμβανόμαστε αυτήν την στιγμή!


el.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...