Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέο ξέσπασμα οργής από την αδερφή της Δώρας: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more



-------------------------------------------------------------------------------------------------------





Καινούργια ανάρτηση στο facebook -


 Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο της αδερφής της Δώρας δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της, γράφοντας μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό της και μίσους για τον αδίστακτο δολοφόνο

Καθημερινά post οργής στο facebook που κρύβουν μέσα τους πόνο, θλίψη, αγανάκτηση, μίσος, θυμό! Η αδερφή της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, Κωνσταντίνα, ανήμπορη να δεχτεί την τραγωδία και τη δυστυχία που «σκέπασε» το σπίτι της ποστάρει στα socila media τις σκέψεις και αποκαλύπτει την αγάπη που είχε στην αδερφή της. Αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο της, δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της, γράφοντας μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό της και μίσους για τον αδίστακτο δολοφόνο.


Η οργή της Κωνσταντίνας, της αδερφής της 32χρονης αδικοχαμένης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, δεν μπορεί να καλυφθεί σε καμία περίπτωση.



Με μια ακόμα ανάρτηση στο Facebook σήμερα ξεσπά ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω και το ορκίζομαι στον άγγελό μου. Αδελφή μου, αίμα μου, θα δικαιωθείς.




«Βαρύ κατηγορώ» από την αδερφή της 32χρονης στον πατέρα: «Αλήτη, εσύ την ''έφαγες''»




Δεν ήταν η πρώτη έκρηξη από την αδελφή της Δώρας. Η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, αδελφή της δολοφονημένης Δώρας επέκρινε δημόσια τον πατέρα, γράφοντας σκληρά λόγια εναντίον του. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Κωνσταντίνα Ζέμπερη έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook ποστάροντας την είδηση του protothema.gr για τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο πατέρας μετά την γνωστοποίηση της φρικτής δολοφονίας μέσα στο δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών:

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε, δημοσιεύοντας ανάρτηση του protothema.gr με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο.



Από αριστερά η Κωνσταντίνα Ζέμπερη αγκαλιά με την αδικοχαμένη αδερφή της, Δώρα, ποστάρει ξανά.



«Βασανισμένε μου άγγελε, σε περιμένω...»

Την ώρα που η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, τα μέλη της οικογένειάς της αλληλοκατηγορούνται.


Η αδελφή της Κωνσταντίνα, μη μπορώντας να πιστέψει πως η αδερφή της βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Τετάρτη με 14 μαχαιριές, δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλειά της και κατηγορεί δημόσια τον πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ προσάπτει ευθύνες στο ΣΔΟΕ για τον θάνατο της κόρης του.

Σε νεότερη ανάρτησή της γράφει για την αδελφή της Δώρα: «Αστέρι μου..ζωή μου..ματάρες μου..πονεμένη μου ψυχή..εγώ θα βρω ποιος στο έκανε αυτό..τον περιμένω. Κορίτσι μου σπούδασες μόνη σου, δούλευες για να σπουδάσεις, δεν είχες βοήθεια από κανέναν.. δούλευες για τα αδέλφια σου, σπούδασες και τα αδέλφια σου.. καμάρωνες λες κ ήμασταν παιδιά σου..σε χρέωσε ο "πατέρας" κ πλήρωνες.. τα χρέη του.. δεν πήρες αγάπη μόνο έδινες.. βασανισμένε μου άγγελε σε περιμένω να γυρίσεις….».




Η άτυχη Δώρα

protothema.gr





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...