Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΙΡΙΟΣ SA LU SA 23/7/2012


ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΙΡΙΟΣ SA LU SA 23/7/2012






Όσο περισσότερο καθυστερούμε, τόσο περισσότερο εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που έχουν σκοπό να σας απαλλάξουν από τη λαβή της σκοτεινής κλίκας. Αυτό είναι στην πραγματικότητα που πρέπει να γίνει, καθώς πάντα σας ενθαρρύναμε να συμμετάσχετε. 

Θα πρέπει να δείτε τις εμπειρίες που χρειάζεστε ως Ανθρώπινη Φυλή, και δεν θα πρέπει εμείς να παρέμβουμε, ενώ είστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε.

Ωστόσο, έχουμε τη δική μας ατζέντα και έρχεται σύντομα σε ένα σημείο όπου οι ενέργειές μας θα πρέπει να συναντούνται. Έτσι κάνουμε το καλύτερο για να σας βοηθήσουμε, ενώ εξακολουθείτε να έχετε την ώθηση να συνεχίσετε την επίτευξη των αποτελεσμάτων. Η πρόοδος φαίνεται αργή, αλλά στην πραγματικότητα έχετε αποκτήσει πολύ καλά οφέλη, και οι άνθρωποι έχουν ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο.

Να είστε σε επιφυλακή αυτούς τους τελευταίους καιρούς, καθώς οι σκοτεινές δυνάμεις, αν και αποδυναμωμένοι σοβαρά, σχεδιάζουν μια επίθεση τελευταίας πνοής για σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τους απωθήσετε και να μειωθούν τυχόν αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων τους, ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε το δρόμο. Η πιο θετική βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε σχετικά είναι με το να κρατάτε την εστίασή σας στο Φως και, όταν πολλοί από εσάς το κάνετε, θα είναι μια ισχυρή δύναμη που θα ελαχιστοποιεί την επίδραση των χαμηλών ενεργειών.

Ό,τι φήμες κι αν ακούτε, μη τις επιτρέψετε να σας κάνουν να φοβάστε γιατί η παραπληροφόρηση έχει ως στόχο να δημιουργήσει συνθήκες που να ευνοούν τους σκοτεινούς. Προφανώς κάποιες θα πρέπει να βασίζονται στην αλήθεια, αλλά ακόμα κι έτσι μπορείτε να τις σημειώσετε και να εμπιστευτείτε ότι οι ανώτερες δυνάμεις που μας περιλαμβάνουν εργάζονται σκληρά για να αποφευχθεί κάθε σημαντικό περιστατικό.

Προς το παρόν έχετε μια σειρά από γενναίες ψυχές που έχουν εκθέσει το λαιμό τους έξω, σε κίνδυνο για τους ίδιους, και οδηγούν το δρόμο σας και είμαστε πίσω τους. Επομένως, σας παρακαλώ να ταυτιστείτε με αυτούς και, όπου μπορείτε να τους βοηθήσετε κάντε το, και αν μη τι άλλο να εξαπλωθεί το μήνυμα έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να αντλήσουν κάποια εμπιστοσύνη από ό,τι συμβαίνει.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι τώρα γενικά γνωστή σε όλη τη Δύση, αλλά όχι απαραίτητα κατανοητή, όσον αφορά το ρόλο που είναι εδώ για να παίξει στους έσχατους καιρούς. Θα ήταν συμφέρον για εμάς αν θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι Ένα, και ότι δεν είμαστε εξωγήινοι με την πραγματική έννοια της λέξης αυτής. Είμαστε εσείς, αλλά από το μέλλον σας και έχουμε την καταγωγή μας, όπως εσείς στον Ένα Θεό αυτού του Σύμπαντος.

Εμείς δεν αποτελούμε καμία απολύτως απειλή για σας, και έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο πνευματικής κατανόησης που γνωρίζει μόνο την αγάπη για τους αδελφούς και τις αδελφές μας σε άλλους κόσμους. Όταν θα έχετε την ευκαιρία να γράψετε την ιστορία σας όπως ήταν, και χωρίς ανακρίβειες ή σκόπιμη στρέβλωση, θα διαπιστώσετε ότι σας έχουμε βοηθήσει συχνά, όταν ήσασταν σε δεινό πρόβλημα. Θα μπορείτε, ωστόσο, να διαπιστώσετε ότι πολιτισμοί στο παρελθόν είχαν δεχθεί επίθεση από Οντότητες του Διαστήματος και τους είχαν καταλάβει, αλλά αυτές δεν είναι με κανένα τρόπο συνδεδεμένες με την Ομοσπονδία μας.

Έχουμε ορκιστεί στο Θεό ότι θα διατηρήσουμε τα δικαιώματα όλων των ψυχών για να βιώσουν ότι επιλέγουν, αρκεί να μην καθαιρεί την ελευθερία του άλλου. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι σε κάθε ένα από σας έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση για να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή, για να αποκτήσετε την εμπειρία που απαιτείται για την περαιτέρω εξέλιξή σας. Αυτός, αγαπητοί μου είναι ο λόγος γιατί δεν μπορούμε απλά να ξεπηδήσουμε και να αναλάβουμε τον έλεγχο των υποθέσεών σας, καθώς αυτό θα πάρει την ευκαιρία σας να εξελιχθείτε όπως εσείς έχετε επιλέξει.

Εμείς όμως δίνουμε αναφορά στα Ανώτερα Όντα που επιβλέπουν τον πολιτισμό σας, και έχουν τη δική τους ευθύνη στο Θεό για να βεβαιωθούν ότι το σχέδιο του Θεού εξελίσεται. Αυτό φυσικά είναι το πεπρωμένο σας, να ολοκληρώσετε αυτόν τον κύκλο της δυαδικότητας με την ευκαιρία να αναληφθείτε. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αμφισβητηθεί από οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση ή μέσω των δραστηριοτήτων των Illuminati.

Να θυμάστε ότι πολλά θέματα που μπαίνουν κάτω από τη μύτη σας και προορίζονται για να σας θέσουν υπό μεγαλύτερο έλεγχο, δεν θα έχουν στην πραγματικότητα καμία συνέπεια. Έτσι παρακαλούμε να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε τέτοιες απειλές για την ελευθερία σας. Οι σκοτεινές δυνάμεις γνωρίζουν επίσης την αλήθεια, αλλά ωθούν το σχέδιό τους, ελπίζοντας να δημιουργήσουν τέτοιο φόβο που να καθυστερήσει την πρόοδο σας.

Ο δρόμος σας οδηγεί μακριά από αυτές τις δυνατότητες, και όσο περισσότερο θα ενισχύσετε το Φως στη Γη, τόσο περισσότερο θα είστε προστατευμένοι. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν μυωπική άποψη για τη ζωή και δεν μπορούν να δουν πέρα από τους παρανοϊκούς στόχους τους. Ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να σκάβουν τη δική τους τρύπα γιατί θα πέσουν σε αυτή, και για την επιστροφή τους στο Φως θα χρειαστούν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμείς δεν τους κρίνουμε καθώς έχουν επιλέξει την εμπειρία τους, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις εγκληματικές τους πράξεις εναντίον άλλων.

Η ζωή και οι νόμοι που καλύπτουν αυτήν γράφτηκαν από τον Θεό, και κανείς δεν μπορεί να ενεργήσει εναντίον τους, χωρίς να δημιουργεί κάρμα για τον εαυτό του. Οι πράξεις σε βάρος άλλων είναι, ωστόσο, αναμενόμενες λόγω του χαμηλού επιπέδου της δονητικής διάστασης σας, και αυτό συμβαίνει λόγω της έλλειψης του Φωτός σε ορισμένες ψυχές που έχουν πέσει τόσο χαμηλά. Αυτή είναι η πρόκληση της δυαδικότητας και τη δεχτήκατε αρκετά πρόθυμα, γνωρίζοντας ότι θα σας βοηθήσει να αυξηθείτε πάνω και έξω από αυτή.

Τώρα το τέλος είναι θεατό, και σύντομα θα είναι ένας χρόνος εορτασμού, καθώς η μακρά αναμονή σας θα λάβει τέλος. Δεν θα έχετε οποιαδήποτε λύπη, πράγματι θα είστε ευτυχείς που είχατε την ευκαιρία να βιώσετε τις συνέπειες της ελεύθερης βούλησης που έχετε. Η ανταμοιβή σας είναι ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στο δρόμο της επιστροφής στις υψηλότερες διαστάσεις. Έτσι παρακαλούμε να θέτετε τα θέματα με μια προοπτική όταν αντιμετωπίζετε τις σκοτεινές δυνάμεις, καθώς δεν μπορούν να σταματήσουν την πρόοδό σας για την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας.

Υποστηρίξτε τους ανθρώπους που έχουν το θάρρος να μπουν στο προσκήνιο για να σας φέρουν την αλήθεια. Το κάνουν με κάποιο κίνδυνο για τη ζωή τους, αν και μας επιτρέπεται να τους προστατεύσουμε εάν το σχέδιο της ζωής τους εξακολουθεί να έχει χρόνο για να προχωρήσει. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια μεγάλη ψυχή θα κάνει την υπέρτατη θυσία για να βοηθήσει την ανθρωπότητα να εξελιχθεί. Λίγοι από εσάς έχετε αυτό στο σχέδιο σας και θα πρέπει μόνο να εξετάσετε την επίδραση που κάνει, όπως για παράδειγμα ο John F. Kennedy.

Το κάνουν επειδή είναι υπέροχα Όντα του Φωτός και γνωρίζουν ότι η ζωή είναι άπειρη και ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Δημιουργούν ένα μεγάλο ξέσπασμα της Αγάπης που ανεβάζει τις δονήσεις στη Γη. Μπορείτε με το δικό σας τρόπο να κάνετε κάτι σαν αυτό, και πολλοί έχουν ενσαρκωθεί για να συμβάλουν με το συνολικό σχέδιο της εξύψωσης του καθενός.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο και περιμένουμε την έκκλησή μας για να ωθήσουμε προς τα εμπρός με ένα σχέδιο που πρέπει να ενημερώνεστε συχνά, σύμφωνα με τα τεκταινόμενα στη Γη. Χρειάζεται συνεχής επανεξέταση και το όλο σενάριο μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα. Προς το παρόν είμαστε ευχαριστημένοι που συνεχίζετε τη μάχη κατά των σκοτεινών δυνάμεων και νικάτε. Αυτό είναι το μόνο που ζητάμε και ο χρόνος μας για να συμμετάσχουμε πιο ενεργά έρχεται πολύ σύντομα, πράγματι, επειδή ο χρόνος τρέχει ταχύτατα.