Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ! Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΤ ΓΙΑ ΕΝΑ…ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ!



ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ! Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΤ ΓΙΑ ΕΝΑ…ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .

POST-BANK
ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ!


Η Κυβέρνηση έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες express για το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ). Ο φόβος και η ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στους πελάτες, είναι έντονοι. Καμία απολύτως δήλωση από κυβερνητικά στελέχη για την ασφάλεια των καταθέσεων του κόσμου. Η ανησυχία εντείνεται και από πληροφορίες ότι το ΤΤ θα έχει την τύχη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Θα σπάσει δηλαδή σε δύο κομμάτια, το καλό και το κακό ΤΤ.
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Σίδερης πριν από λίγο στη ΝΕΤ, προσπάθησε να καθησυχάσει τους καταθέτες. «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τις καταθέσεις των πελατών. Αυτό όμως το λέω μόνον εγώ, από την Κυβέρνηση κανείς δεν βγαίνει να διαβεβαιώσει για τις καταθέσεις των πελατών».
Οι εργαζόμενοι έφτασαν στο σημείο να επισκεφτούν τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και να τον παρακαλούν να μην έχει το ΤΤ την τύχη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Ο κ. Στουρνάρας τους διαβεβαίωσε ότι το ΤΤ δεν πρόκειται να χωριστεί σε δύο κομμάτια. Δηλώσεις οι οποίες όπως έχει αποδείξει η ιστορία του πολιτικού συστήματος, αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη.
Αυτή είναι η κυβέρνηση. Επικίνδυνη. Όλα στο σφυρί! Σε σημείο που κάποιοι αναρωτιούνται: «Αυτοί είναι ...σωτήρες του έθνους ή των δανειστών;»
makeleio
Σας Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

στην σελιδα μας "ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"



Ελάτε να Γίνουμε Φίλοι

Facebook-Twitter-Google

Παράτολμος Ελληνας Παράτολμος Ελληνας Παράτολμος Έλληνας