Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι προβλέψεις του Σεπτεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Μεγέθυνση Κειμένου       + + + + +  
1 Σεπτεμβρίου 2012 18:53 Αστρολογία-Προβλέψεις

Οι προβλέψεις του Σεπτεμβρίου μ’ ένα χαμόγελο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο των Σχέσεων 3 έως 9 Σεπτεμβρίου. Από τον Γιώργο Σαλαμά.



Και επειδή το γέλιο είναι μεταδοτικό και μακραίνει τη ζωή, μοιράστε το (Share) με τους φίλους σας.  


ΚΡΙΟΣ
Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που ανοίγουν τα σχολεία και βγαίνουν βόλτα οι αστροκόντρες που τρώνε τα κακά κριαράκια! Τοιουτοτρόπως, στις τρείς του μηνού προκύπτει μια πανηλίθια κόντρα Αφροδίτης-Κρόνου, που φέρνει ένα γενικότερο αχταρμά στο χώρο της καθημερινής ζωής και της δουλειάς -να βρισκόμαστε. Τώρα αυτό εσένα δεν θα πρέπει να σε ανησυχήσει ιδιαίτερα, αφού έχεις ψιλοσυνηθίσει τις καντηφλιές του Κρόνου και όσο να 'ναι μια γουρονοπετσιά την απέκτησες. Κατά τα άλλα, ο μην είναι ένα πράμα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εάν έχεις κι ένα καλό air-condition, σίγουρα θα τη βγάλεις καθαρή, ακόμα και χωρίς πρόπλυση και στους τριάντα βαθμούς -να μην σώσω, να δες, ανατρίχιασα! Ο Άρης -και διόλου ο ΠΑΟΚ, που δεν είναι πλανήτης καλέ- την έχει καταβρεί με τον Σκορπιό ενώ η Αφροδίτη γουστάρει Λέοντα φρικασέ και το όλο αυτό σκηνικό θα φέρει μια νέα allure στις ερωτικοσεξουαλικές σου φαντασιώσεις αλλά και στα απλά πηδηματάκια. Τα one night stands ωστόσο θα 'ταν καλό να τα ψιλοξεχάσεις, γιατί τα άστρα λένε ότι κυκλοφορούν και διάφορα κουλά, και πού να τρέχεις τώρα με τα παράσημα αγκαζέ. Εκεί γύρω στις 19 του μηνού, που ο Ουρανός σκοτώνεται με τον Πλούτωνα, ξέχνα επίσης και τις μαγκιές με προϊσταμένους, προϊσταμένες και τον κύριο διευθυντή τρίτη πόρτα δεξιά μετά το WC, γιατί δεν σε παίρνει και δεν σε σηκώνει το κλίμα, που ήτανε στραβό και το 'φαγε και ο όνος. Α και πού ‘σαι; Ψιτ…. με την Πανσέληνο στις 30, καλή χώνεψη!

ΤΑΥΡΟΣ
Κανονικά δεν θα 'πρεπε να 'χεις παράπονο από τ' άστρα γιατί, μην βλέπεις που δεν μιλούν, άμα ανοίξουν όμως το στόμα τους δεν σε ξεπλένει ούτε ο Αμαζόνιος! Και τούτο γιατί με την γκρίνια σου φτιάχνεις προβλήματα και διάφορες κουλαμάρες ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν. Τώρα τελευταία δε, είσαι ένα πράμα, πότε ο Ταύρος δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί -λέμε τώρα-, και δεν χάνεις ευκαιρία να πλακωθείς με όλο σου το σόι included και τον Αζόρ, έτσι για πλάκα. Και ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν μια σχετική κρισάρα, εσύ συνεχίζεις το χαβά σου, πότε ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και πότε φωτιά στο λάδι (άσχετο, αλλά μ' άρεσε και το έγραψα). Πέρα απ' όλα αυτά τα πανέμορφα, συνεχίζεις να κάνεις και διάφορες βλακείες με την τετράτροχη πατσαβούρα σου, με αποτέλεσμα κλήσεις, γρατσουνίσματα, ψιλοτρακαρίσματα, φιλήματα με ελιές και άλλα εσπεριδοειδή, ενώ γενικώς περπατάς και παραμιλάς γι' αυτή τη συμφορά που δεν σου φταίει κανείς (για τη συγκεκριμένη συμφορά πάντα). Επειδή η όλη κατάσταση δεν παίρνει βελτίωση μέχρι τις 30 τρέχοντος, η συμβουλή της στήλης -που 'ναι πονετικιά και συντρέχτρα στην κακιά την ώρα- είναι να κλειδώσεις την πατσαβούρα σε κανένα γκαράζ και να στείλεις τραπεζομάχαιρα και Swarowski για σέρβις μέχρι νεωτέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι αλήθεια ότι τα τσαλίμια του κυβερνήτη σου του Ερμή σε κούρασαν τελευταία. Έφτασες –και πέρασες τα όρια της μανιοκαταθλιπτικής κρίσης και δεν ήταν λίγες φορές που σε ρώτησαν οι διάφοροι συνάδελφοι γιατί κυκλοφορείς άραγε τη φλοκάτη στους ώμους με τον καύσωνα. Ο χώρος του σπιτιού σε ταλαιπώρησε αρκετά με τους διάφορους λεκέδες και τις πατημασιές, αλλά πιο πολύ τα έχεις παίξει με τα ζωντανά που κυκλοφορούν μέσα σ' αυτό και με τους διάφορους βλαμμένους συγγενείς που σου έχουν κάνει τα νεύρα μια πίτσα απ' όλα, με πεπερόνι στο τέσσερα. Η κατάσταση αυτή με τις μαύρες σακούλες κάτω απ' το μάτι και το ηλίθιο βλέμμα θα συνεχιστεί μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου όπου επιτέλους, ο βλαμμένος ο Ερμής αφήνει την Παρθένο για το Ζυγό και εσύ αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου. Επειδή όμως σ' αυτή τη ζωή τίποτις δεν είναι καλόν αμιγές κακού και τούμπλαλιν, ο μήνας αυτός φέρνει στα μπαγκάζια του και δύο καταπληκτικές αστροκουλαμάρες που λειτουργούν ως το καρπουζάκι στην τούρτα. Η πρώτη λέγεται αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα την 1η του μηνού, καταμεσής της Παρθένου και έρχεται να δώσει το τελικό κτύπημα στο χώρο του σπιτιού, που θα γίνει πολύ της μόδας (το σπίτι), καθώς θα φέρνει προς το cabriole με διπλό διαφορικό. Η δεύτερη προκύπτει στη γωνία της 19ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων γωνία. Η συγκεκριμένη γίνεται μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα, οπότε σήκωσε μύγα στο σπαθί σου στο χώρο της δουλειάς και μην το παίζεις βαρύ πεπόνι αν θες να τα πάμε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όχι ότι θα τη βγάλεις εντελώς καθαρή και αυτό μήνα, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις τελικά να ξεγλιστρήσεις και πάλι από τις αοτροπαγίδες του Σεπτέμβρη, ατιμούλικο. Όπως θα έχεις ακούσει από τα διάφορα αστρολογικά δελτία, κάπου εδώ κοντά κατοικοεδρεύουν κάτι αστροκουλά, μπουκιά και συχώριο. Οι συγκεκριμένες κουλαμάρες όμως, δεν σε πιάνουν από τ' αφτί και στον δάσκαλο, αφού απεναντίας μπορεί να σου βγουν και σε καλό (λέμε τώρα). Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή. Με το έμπα του λοιπόν ο μήνας, αντί για τα καλώς σας βρήκαμε, να σου μια αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στην Παρθένο. Τώρα αυτό εσένα σε αφήνει αδιάφορο, αφού εσύ με την Παρθένο, καμία σχέση. Όμως στη Νέα Σελήνη που ακολουθεί στις 16, όσο να 'ναι λαμβάνει μέρος και η Σελήνη που είθισται να κυβερνά τον αστερισμό σου, οπότε πάρε μια πρώτη κρυάδα για να μην ξεχνιόμαστε. Η συγκεκριμένη κρυάς προκύπτει στον τομέα των αδελφών, των κοντινών συγγενών και των μετακινήσεων (κοντινών επίσης). Όπερ και σημαίνει πως αν τη συγκεκριμένη μέρα σε προκαλέσει ο αδελφός σου ο Μπάμπης ή η συννυφάδα σου, ο Λάκης, δώσε τόπο στην οργή και παίξ' το ανώτερος ή πάπια. Οι μέρες κυλούν και φτάνουμε αισίως στις 30 του Σεπτέμβρη, οπότε σκάει μύτη μια ημιάγρια Πανσέληνος , η οποία είναι πιο γαϊδούρα από τις άλλες και εσένα σε πιάνει και σε σηκώνει, γιατί γίνεται στον Κριό, οπότε κάτι κουλό μπορεί να σου συμβεί από επαγγελματικό μέχρι γκομενικό. Βοήθεια σου!

ΛΕΩΝ
Οι βρυχηθμοί και τα διάφορα νταηλίκια -σου το λέμε απ' την αρχή-δεν θα έχουν πέραση το μήνα που ακολουθεί, γι' αυτό, το καλό που σου θέλουν (τ' άστρα), κάνε ένα ψιλοτουμπεκί, να περάσει και τούτο (ο Σεπτέμβρης) με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Ο Ήλιος, γνωστός κυβερνήτης σου, προκαλεί και δύο κουλαμάρες, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Η πρώτη από δαύτες προκύπτει στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι (καμία σχέση με το εξοχικό στο Ξυλόκαστρο) , οπότε κλάψε με μάνα, κλάψε με, που 'χω μείνει μ' ένα τάλιρο να περάσω το μήνα. Ναι, καλά το κατάλαβες και πάρε τα μέτρα σου για τις στριμοκωλιές που σου επιφυλάσσουν τα οικονομικά. Η τρύπα του όζοντος που χάσκει (και θα χάσκει) στο πορτοφόλι σου είναι αποτέλεσμα των δικών σου (βλαμμένων) χειρισμών του προϋπολογισμού σου. Κάτι οι άσκοπες αγορές (το λαχανί ντεπιές από του Ντιόρ που σου στοίχισε τον αέρα απ' το δίπατο στο Μαρούσι), κάτι οι σπατάλες του τύπου «Διακόσια ευρώπουλα για δέκα τάβλες λουλουδικό, μα πού πάμε;», ήρθε και τσακίστηκε ο τραπεζικός λογαριασμός και σα να σε βλέπω να καθαρίζεις παρμπρίζ γωνία Χαμοστέρνας, ή μου φαίνεται; Κατά τ' άλλα υπάρχει και μια σχετική σκοτούρα στο σπίτι, όπου οι καβγάδες για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα δίνουν και παίρνουν και ο μόνος κερδισμένος από την όλη φάση είναι ο νεροχύτης. Το γεγονός αυτό όμως σε αφήνει αδιάφορο, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου το μυαλό σου είναι αλλού (ΕΣΥ ξέρεις πού) μόνο που και εκεί δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού τελευταία οι απαιτήσεις σου έχουν ξεπεράσει το μπόι σου (Ένα και είκοσι με τακούνι LOUBOUTIN, collection winter 2012-2013).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Σεπτέμβρης είναι ο δικός σου ο μήνας, αφού πολύ χαίρεσαι που σβήνεις τα κεράκια και σε πιάνει ο παλιμπαιδισμός ασορτί με μια δόση μελαγχολίας που μεγάλωσες απότομα, όπως έλεγε και ο Σχοινάς. Τούτος εδώ λοιπόν ο Σεπτέμβρης δεν αποτελεί εξαίρεση από τους άλλους. Απεναντίας, παρουσιάζεται πολύ πιο σαδο-μαζό, αφού απ' όλα έχει ο μπαξές. Από Ερμήδες μέχρι Νέες Σελήνες! Ο κυβερνήτης σου λοιπόν, αυτός ο ηλίθιος ο Ερμής, μέχρι τις 10 του μηνός προχωρά μέσα στο ζώδιο σου, και σκοτώνεται για Ποσειδώνα πήδημα, με αποτέλεσμα καθυστερήσεις, εμπόδια και ψιλοαπογοητεύσεις στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά. Και ενώ αναρωτιέσαι γιατί τίποτα δεν σου κάθεται, να σου και μια Νέα Σελήνη στις 16 (πολύ νέα, την κάνεις δεν την κάνεις τριάντα χρόνων) τοοόση και όλη δική σου, να την έχεις να πορεύεσαι. Ωστόσο εκεί κατά τις 20 του μήνα, μην απορήσεις αν γνωριστείς προσωπικώς με το ντάουν του ιπποπόταμου. Μια καντήφλα γενικότερη που χαρακτηρίζει εκείνες τις ημέρες του μήνα δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω, μιας και το ξέρεις, μπόρα είναι, θα περάσει. Το κακό βέβαια είναι ότι μόλις περάσει η μία, να σου και η άλλη στις 30, αλλά αυτό είναι ένα άλλο καπέλο, που φέρνει περισσότερο στο χακί μιλπέρ, και πάει με την αρβύλα για τη λάσπη των πρωτοβροχίων. Η Πανσέληνος στις 30 που 'ναι ξαδέλφη της Μέρκελ, πιάνει τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου και τις βαράει χάμω σαν χταπόδι: φρόντισε λοιπόν να μην ξεφυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και, για το καλό σου, κάνε μόκο έτσι και σε φοενιάσει το «γούτσουγούτσου» σου.

ΖΥΓΟΣ
Αν και το διάστημα αυτό φέρνει περισσότερο προς το μπλακ και πολύ πιο λίγο προς το Ουάιτ, εσύ επιμένεις να βλέπεις τη ζωή σε ροζ ξεπλυμένο. Και καλά κάνεις δηλαδή, γιατί αν σε πάρει τώρα η κατιούσα, ζήτω που καήκαμε! Ενώ λοιπόν τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια που διαθέτει η αστρολογία -και η οποία (αστρολογία) ΔΕΝ είναι κληρονομικό χάρισμα, να μην σώσω σας λέω, κλείνει η παρένθεση- περνούν των παθών τους τον τάραχο και ΟΛΑ όσα έζησε ο Ιντιάνα Τζόουνς, εσύ πάλι δεν δείχνεις να τραβάς κανένα ιδιαίτερο ζόρι. Θες ο Κρόνος, θες οι κατραπακιές και οι σκουτσούλοι που έφαγες -και χώνεψες- τα τελευταία χρόνια- ή εσύ έγινες γάιδαρος από Ζυγός που είσαι ή τα άστρα αποφάσισαν να σε αφήσουν στην ησυχία σου να πάρεις εσύ το δρόμο σου και εκείνα το δικό τους. Η Αφροδίτη ωστόσο, που πολύ σ' εκτιμά και κόπτεται για πάρτη σου, από τις 6 του Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο κλουβί με τα λιοντάρια, (και με τις τρελές) για ν' ανεβάζει το σεξ-απίλ, τη libido σου και ότι άλλο παίρνει ανέβασμα, στα ύψη... με το βίντσι. Θα ασχοληθείς τώρα περισσότερο με τον εαυτό σου και με τα κρυφά κάλλη σου. Θα επισκεφτείς την αισθητικό σου, την κομμώτρια σου, την πεντικιουρίστα σου, τον πλαστικό χειρουργό σου ή τον φαναρτζή σου, αν η περίπτωση σου είναι σαν αυτή του Μπάμπη απ' το Παγκράτι που φιλήθηκε με το τρόλεϊ . Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πάντως, θ' αλλάξεις look και από Πινόκιο θα γίνεις ένα άλλα αντ' άλλων. Η μεταμόρφωση αυτή θα βοηθήσει τους ευσεβείς πόθους σου και θα πλουτίσει την ατζέντα σου με τηλέφωνα fans και πίτσι – πίτσι. Άντε καλέ και στα δικά σας οι λεύτερες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ζωή με τον Άρη καλά κρατεί, και αυτό είναι κάτι που το έχεις ήδη καταλάβει από την ενέργεια που νιώθεις να σε πλημμυρίζει (σαν τον Κηφισό ένα πράγμα στα φουσκώματα του). Ο Άρης λοιπόν που λες, δεν θα σε αφήσει ν' ανασάνεις μέχρι τα τέλη του μήνα –και βάλε-(βοήθεια σου), οπότε θα χρειαστεί να κάνεις τώρα (αν δεν είναι πια αργά) ένα πρόγραμμα, ώστε να βάλεις τις διάφορες δραστηριότητες σου σε τάξη. Κατ' αρχάς ό, τι κόβει (μαχαίρια, πιρούνια, μπαλτάδες -ειδικά αυτοί- ,γυαλιά) έξω από το σπίτι. Στο φωταγωγό να πάρουν αέρα μέχρι νεωτέρας. Αφού ξεφορτωθείς τα επικίνδυνα αντικείμενα και μάθεις να τρως όπως οι Κινέζοι, θα γράψεις 100 φορές σε μια κόλλα ριζόχαρτο (γιατί το άλλο κόβει, μην ξεχνιόμαστε) ότι «δεν θα ενδώσω στις προκλήσεις, γιατί θα μου βγει σε κακό». Στη συνέχεια θα πάρεις το αμάξι σου ή οτιδήποτε διαθέτεις σε τροχούς. Θα οδηγήσεις προσεκτικά μέχρι το Κερατσίνι. Θα βγεις από το τροχοφόρο. Θα βγάλεις ταχύτητα, χειρόφρενο ή οτιδήποτε τέλος πάντων διαθέτει η τροχοφόρα βλακεία σου σε φρένο. Θα το τσουλήσεις μέχρι να κάνει μπλουμ. Θα γυρίσεις σπίτι με το τρόλεϊ ή καλύτερα με τα πόδια να χάσεις και κανένα κιλό-( Σούζη τρως! Και ψεύδεσαι, Και τρως). Θα πας στην τουαλέτα. Θα πετάξεις τα κλειδιά εκεί που ξέρεις και θα τραβήξεις το καζανάκι. Αυτό ήταν όλο. Για τις επόμενες τριάντα μέρες δεν θα 'χεις τουλάχιστον το φόβο να σε τρακάρουν, εκτός και αν πρέπει τώρα στα γεράματα να σου μάθουμε τον Σταμάτη, τον Γρηγόρη και τ' άλλα τα παιδιά του ΚΟΚ. Κατάλαβες τώρα;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τώρα αν σου πούμε ότι δεν σε πιάνουν οι αστροκουλαμάρες του Σεπτέμβρη, δεν θα το πιστέψεις και καλά θα κάνεις, δηλαδή. Όχι ότι σώνει και καλά θα πάθεις τίποτις «νέα μέτρα» αλλά όσο να 'ναι μια ψιλοκατάσταση θα την περάσεις. Και ας περάσουμε στο ψητό: Εσύ -παραδοσιακά- με την Παρθένο και τα ψάρια, είσαι μια ζωή στο σκοτωμό. Να λοιπόν που η μοίρα το θέλησε να προκύψουν Σεπτέμβριο δύο καλτάκες όψεις εκεί ακριβώς που σε πονεί. Η πρώτη εξ αυτών σκάει μύτη την πρώτη του μηνού στο χώρο της δουλειάς και της καριέρας, όπου επικρατεί το έλα να δεις. Τι να 'ρθεις να δεις, δηλαδή, που η ατμόσφαιρα στο γραφείο είναι τόσο ηλεκτρισμένη που η ΔΕΗ έχει στήσει υποσταθμό. Τα νεύρα τα δικά σου -αλλά και των άλλων- είναι σε τέτοια κατάσταση, που με το καλημέρα αρχίζεις την ανταλλαγή μπινελικίων. Το κακό με σένα είναι ότι δεν σηκώνεις ούτε μύγα στο σπαθί σου, οπότε αντί να την καλμάρεις την κατάσταση της δίνεις και καταλαβαίνει και αυτής, και της προϊσταμένης που σε βλέπει και παθαίνει εφίδρωση με μια διάρροια αγκαζέ. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις στην παρούσα φάση, θα 'ταν να βγάλεις τον σκασμό ή να πάρεις καμιά αδειούλα να πεταχτείς μέχρι το Νοβοσιμπίρσκ, τώρα που αρχίζουν οι δροσιές. Όσο για την άλλη κουλαμάρα αυτή χτυπά το σπίτι και το χώρο της οικογένειας, όπου θ' ακούσεις να σου ψέλνουν τροπάρια. Υπομονή και πού θα πάει, θα κάνει ξαστεριά, δεν θα κάνει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκούζεις και γκρινιάζεις, όμως κανείς δεν σου ρίχνει άδικο, γιατί μετά απ' όλα αυτά που τράβηξες την τελευταία διετία το δίκιο είναι με το μέρος σου, οπότε μπορείς να σκούζεις ελεύθερα. Βαρέθηκες να τρως τη λάσπη με το κουτάλι και κάπου θες να πιεις και μια σοδίτσα να 'ρθει να κατέβει ο χους. Εδώ είναι λοιπόν ο Σεπτέμβρης και δω και η σοδίτσα. Και για να τα κάνουμε τα πράγματα λιανά: Ο μην αυτός δεν είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχει να δείξει το αστρικό σύστημα. Όπως και να το κάνεις, οι αστροκουλαμάρες είναι αστροκουλαμάρες και τρεις-τέσσερις πλανήτες που έχουν πάρει τ' ανάποδα τους, είναι σίγουρα τρεις-τέσσερις πλανήτες αναποδιασμένοι. Τώρα αυτό εσύ θα το εκλάβεις ως κάτι το άσχημο που πρόκειται να σου συμβεί, αφού η στήλη -ως γνωστόν- δεν χρυσώνει το κουφέτο, γιατί -πρώτον σέβεται το αστρολογικό της κύρος και -βήτον- δεν έχει καμία σχέση με τα κουφέτα. Εντούτοις, τίποτις το κακό δεν πρόκειται να σου κατέβει στην κεφάλα, αφού τόσον οι όψεις όσο και τα πλανητικά τερτίπια δεν σε αγγίζουν άμεσα-μόνο τόσο, να δες καλέ. Το μόνο αστρικό γεγονός που μπορεί να φέρει κατιτίς το μη ευχόμενο είναι ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, που προχωρεί μες στο –μη λες κακά λόγια- ζώδιο του Ζυγού. Κατά τ' άλλα πρόσεξε εκεί γύρω στις 3 Σεπτέμβρη που ο συγκεκριμένος Κρόνος τα βάζει με την Αφροδίτη, και μην τα βάλεις και συ με το έτερον Στέλλα μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρατάει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τόσον Υδροχόος και τόσο καψούρης γίνεται γιαβρί μου; Κι όμως! Ο Σεπτέμβρης (από τις 6, τουλάχιστον) αποδεικνύεται για σένα ένας πολύ ερωτιάρης και καραμπουζουκλής μήνας, οπότε μπορείς κάλλιστα να καταστρώσεις τα εξώλης και προώλης σχέδια σου. Βέβαια, το γεγονός αυτό περικλείει και κάποιους κινδύνους, από τη στιγμή που είσαι ήδη δεσμευμένος με κανένα ΠΡΑΜΑ ή έχεις ρίξει ένα γάμο να σου βρίσκεται και προσπαθείς να το ξεχάσεις. Αν έχεις ακολουθήσει τη γραμμή του συντρόφου-ταράνδου θα 'ταν καλύτερα ν' αλλάξεις συνολάκι, γιατί κάτι μου λέει ότι αυτό το μήνα θα φορεθεί πολύ το μουράνο στο κεφάλι από τη στιγμή που ΕΚΕΙΝΟ θ' ανακαλύψει τις πομπές σου. Εάν πάλι είσαι ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί, -που έλεγε και ο Χρηστάκης τον περασμένο αιώνα, να ζούμε να τον θυμόμαστε-τα άστρα λένε ότι τούτη εδώ η φάση είναι η καλύτερη σου. Το τι φλερτ, το τι χαμούρεμα, το τι από 'κείνο που 'ξερες έχει να πέσει, ούτε λέγεται ούτε περιγράφεται, γιατί εμάς δεν θα μας τρέχει μια και δυο ο εισαγγελέας και το ΗΘΩΝ, εντάξει; Μέσα σ' όλα αυτά τα υπέροχα -πλην όμως πρόστυχα- που πρόκειται να σου συμβούν τούτον εδώ το μήνα, δεν θα 'ταν άσχημο να έχεις κατά νου ότι εκεί γύρω στις 19 συμβαίνουν δύο τινά. Πρώτον, ο Πλούτωνας τα βάζει με τον Ουρανό (που 'ναι κυβερνήτης σου και ξηγημένο παλικάρι), οπότε κανόνισε εσύ το βιολί σου να το παίζεις σε χαμηλούς τόνους (προς το μινόρε μεριά). Δεύτερον -και κυριότερον-, την επόμενη αποφράδα μέρα ο Ερμής παθαίνει έναν πόλεμο με τους προαναφερθέντας πλανήτες, όπερ μεθερμηνευόμενον κράτα μια πισινή στα οικονομικά που θα πάθουν κάτι σαν κράμπα στο μπούτι. Με τις υγείες σου...

ΙΧΘΥΕΣ
Είτε ανήκεις στην κατηγορία της μαρίδας είτε σ' αυτή της φάλαινας οι καντηφλιές αυτού του μήνα θα σε κυνηγήσουν ακόμη και αν μετακομίσεις προς Νότιο Παγωμένο Ωκεανό μεριά. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Αυτός εδώ -ο κατά τ' άλλα υπέροχος Σεπτέμβρης-έχει δύο τινά κουλά που οι αστρολόγοι τα λένε τετράγωνα και αντιθέσεις, και εντελώς τυχαία γίνονται μέσα ή και απέναντι από το ζώδιο σου. Η πρώτη απ' αυτές τις κουλαμάρες σκάει μύτη φάτσα - κάρτα στον αστερισμό σου την 1η του μηνού, οπότε το φρονιμότερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη χρυσή συνταγή του τουμπεκιού του ψιλοκομμένου, από τη στιγμή που θέλεις να κρατήσεις τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα συναφή επαγγέλματα στο ύψος τους. Στις αρχές του μήνα λοιπόν, σαν καλός χριστιανός, αν σου τραβήξουν κανένα μπουκέτο στην αριστερή μούρη, εσύ στρίψε και τη δεξιά μούρη στο μπουκέτο, έτσι ώστε να 'ναι η μάπα ασορτί και από τις δύο πλευρές. Τα δύσκολα ωστόσο αρχίζουν εκεί γύρω στις 16 του μηνού, οπότε προκύπτει και μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που 'ναι και πολύ μουλάρα, αφού έρχεται και στρογγυλοκάθεται στον καβάλο των σχέσεών σου. Εσύ τι πρέπει να κάνεις τότε; Να κλειδαμπαρωθείς στο τσαρδάκι σου και να σκεφτείς δις και τρις προτού πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Ακόμη και αν θα πρέπει να βγάλεις το τσιουάουα βόλτα προς νερού του. Μάθε το να πηγαίνει στο μέρος, που είναι και πιο chic στο κάτω-κάτω. Αυτά, και με το καλό να σου μπει ο Οκτώβρης μπαρμπουνάκι μου, που θα 'ναι πιο καθωσπρέπει 
 κύριος. Χαίρετε...

Σας Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

στην σελιδα μας "ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"



Ελάτε να Γίνουμε Φίλοι

Facebook-Twitter-Google

Παράτολμος Ελληνας Παράτολμος Ελληνας Παράτολμος Έλληνας