Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Για να δούμε τι μας λένε τα άστρα σήμερα τετάρτη 31/10/12






Για να δούμε τι μας λένε τα άστρα σήμερα τετάρτη 31/10/12




Αναρτήθηκε από Παράτολμο `Ελληνα 31 Οκτωβρίου 2012- 08:20







ΚΡΙΟΣ


Είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που μπορεί να μην είναι καν δικές σας και μπορεί να στριμωχθείτε. Ευτυχώς κρατάει για σας πολύ λίγο, γιατί έχετε εύνοια και θα ακούσετε από ένα άνθρωπο δικό σας αυτά που θέλετε, κυρίως από έναν συνεργάτη, ο οποίος θα σταθεί όπως τελικά σας αξίζει και θα αναγνωρίσει όλη σας την προσπάθεια. Φροντίστε και εσείς να ανανεώνεστε και να μην μένετε στα ίδια και στα ίδια και κυρίως να αποκτάτε γνώση για να μπορείτε να βγαίνετε όπως πάντα μπροστά. Μια ξαφνική γνωριμία με Ζυγό θα σας κάνει πολύ καλό.



ΤΑΥΡΟΣ


Παραμένετε για λίγο αμετακίνητοι στα θέλω σας και στα πιστεύω σας. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί βάζετε την δική σας σφραγίδα και την δική σας θέληση, αλλά είναι αναγκαίο να δείτε σε ποιο σημείο γίνονται λάθη από τα δικά σας θέματα. Είναι αναγκαίο να είσαστε αισιόδοξοι πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και γενικά ανοίγματα. Η επαφή με έναν Τοξότη θα σας προβληματίζει και σας ανοίγει ορίζοντες για αργότερα, και για αυτό να έχετε τα αυτιά σας ανοικτά γιατί μπορεί κάτι να μην πιάσετε ή να μην αντιληφθείτε. Ίσως και να αρνείστε να ακούσετε κάτι διαφορετικό από το δικό σας εσωτερικό μήνυμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Νέος κύκλος πολύ επιτυχημένος αλλά και έντονος, ξεκινάει από σήμερα για σας. Σίγουρα θα διαπραγματευτείτε καλύτερα κάποια πράγματα που σας αφορούν και θα κλείσετε και μια συμφωνία πολύ επιτυχημένη, αρκεί να είσαστε συγκεντρωμένοι στον αληθινό χαρακτήρα της δουλειάς και όχι σε αυτό που θέλετε από επιθυμία να είναι. Η ερωτική σας ζωή έχει μια μεγάλη άνοδο, γιατί θα υπάρξει άτομο που θα επιμείνει στην θετική συμπεριφορά του και αυτό θα σας συγκινήσει, αλλά και θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι ότι κάπου μπορεί να ανήκετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Απελευθερώνεστε από εντάσεις και πίεση και σας δίνει την ευκαιρία να ανοιχτείτε και, γιατί όχι, και να ονειρεύεστε ότι θα κατακτήσετε από μικρά μέχρι και μεγάλα πράγματα. Η επικοινωνία σας θα μεγαλώσει και θα βρεθείτε με άτομα που είχατε κάνει παρέα και στο παρελθόν. Από την άλλη, όμως, μερικοί από εσάς θα θέλετε να είστε επιλεκτικοί στις επαφές σας και μπορεί να απομονωθείτε με λίγους αυτές τις ημέρες. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητά σας θα γίνουν πολλές αλλαγές που θα σας βάλουν στην πρίζα για να ανανεωθείτε και γενικά να αλλάξετε τρόπο ζωής και αντίληψης.



ΛΕΩΝ


Παραμένετε σταθεροί σε κάποια μοντέλα επαγγελματικά. Χρειάζεται όμως να είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε, γιατί μπορεί να κρατάτε πράγματα από ανασφάλεια και όχι από κέρδος. Είναι σημαντικό να το καταλάβετε αυτό, για να κάνετε πιο ξεκάθαρες συμφωνίες και οικονομικές συνεργασίες. Η εμμονή σας σε κάποια θέματα οικονομικά μάλλον τελικά θα σας βγει σε καλό. Ξεκινάει μια καλή περίοδος, αφού θα νιώσετε ότι έχετε υποστήριξη ακόμα και από άτομα που δεν τα είχατε υπολογίσει καν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Δεν είναι εύκολο να είστε νικητές αυτή την περίοδο. Όμως με την υπομονή σας και την διάθεση για υπηρεσία προς όλους και όλα, τελικά θα ανταμειφθείτε γιατί θα κάνετε συνεργασίες που σας συμφέρουν. Σίγουρα μπορεί να μαζέψετε χρήματα είτε από μαθήματα, είτε από γνώσεις που αφορούν το εξωτερικό, είτε από μια δουλειά που σας αποδεικνύει συνέχεια ότι χρειάζονται άτομα με υψηλά στάνταρ. Μια ξαφνική απόφαση μπορεί και να σας ανατρέψει κάποια δεδομένα.



ΖΥΓΟΣ


Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, γιατί θα ταρακουνηθούν τα λιμνάζοντα νερά. Η ιδιαιτερότητα ενός οικονομικού θέματος θα σας προβληματίσει και θα χρειαστεί να γίνετε πιο πρακτικοί και να αφήσετε για λίγο τον ρομαντισμό στην άκρη. Γνώσεις και γενικά δύναμη που θα σας δώσει ωθήσεις και αλλαγές, θα σας αλλάξουν τα στάνταρ σας και θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχία. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή επαγγελματικό θα σας δώσει μια επαγγελματική ευκαιρία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Αναγκαστικά θα κάνετε συμβιβασμούς και συμφωνίες με συνεργάτες, οι οποίες μπορεί να σας ζορίσουν αλλά και να σας φέρουν αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα η οποία σας ενοχλεί, αλλά και συγχρόνως σας κάνει πολύ καλό. Ο ρεαλισμός είναι αναγκαίος και κυρίως σε θέματα ύλης. Χρειάζεται να δείτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος για να είστε σε πλήρη ωριμότητα. Από την άλλη, έχετε βαλθεί να κάνετε αλλαγές και επεκτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την κρίση - και την προσωπική και την γενική.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Είστε σε καλή φάση γιατί θα ανέβετε αρκετά κοινωνικά και γενικά θα έχετε εύνοια στον επαγγελματικό τομέα που θα σας έρθει από μια συνεργασία. Για αυτό να είστε έτοιμοι να δεχτείτε το καλό και να μην το κλωτσήσετε από την βιασύνη σας. Ζορίζεστε κυρίως σήμερα από κάποια πρακτικά θέματα και μπορεί και να έχετε και μια δυσκολία να εκτελέσετε αυτά που είναι αναγκαία. Ο Άρης στο ζώδιο σας συνεχίζει να σας δίνει την φόρα που χρειάζεστε για να βγείτε από κάποια αδράνεια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Υπάρχουν φίλοι που είναι πολύ κοντά σας και αυτό σας συγκινεί, γιατί είναι δύσκολο γενικά σε εσάς να έχετε πολύ στενές φιλίες και επαφές. Αλλά τώρα είσαστε πολύ καλύτερα γιατί υπάρχουν προϋποθέσεις που σας γλυκαίνουν την ζωή σας. Για αυτό, αν ξεκινήσετε να είσαστε περισσότερο διπλωμάτες και ανοικτοί, θα σας έρθουν πολλές ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ένας έρωτας που μπορεί να ξαναγυρίσει σε εσάς και, κυρίως αν είναι Δίδυμος, θα σας εντυπωσιάσει με την επιμονή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν και σχετίζονται και με το παρελθόν σας θα σας δώσει την αφορμή να δείτε και εσείς κάποια λάθη που κάνετε και να τα διορθώσετε. Κυρίως αφορούν πράγματα που θα σας ξεκαθαρίσουν σε ποιο σημείο έχετε εμμονές και είστε απόλυτοι. Από εκεί χάνετε την δύναμή σας, γιατί γενικά χρειάζεται να κάνετε πολλές αλλαγές και αναθεωρήσεις αν θέλετε να πάτε μπροστά και να είστε και νικητές. Γενικά αυτή την περίοδο έχετε πολλές και αυξανόμενες ευκαιρίες να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από επαγγελματική ακινησία.



ΙΧΘΥΕΣ


Αναλώνεστε με συζητήσεις που μπορεί να μην έχουν καμία σημασία και αυτό να σας κάνει να ξεχνάτε τα υπόλοιπα. Καλό είναι να μην αφεθείτε μόνο σε πληροφορίες τρίτων για να βγάλετε συμπεράσματα τα οποία δεν θα σας οδηγήσουν στην σωστή εικόνα. Κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη και έχετε μπερδευτεί από πού πρέπει να ξεκινήσετε. Υπάρχουν πάντως ευκαιρίες για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, αρκεί να είστε επίμονοι και σταθεροί στα θέλω σας. Ο Ζυγός σας δημιουργεί διάθεση για να κάνετε συνεργασία και σχέση.










Φίλοι αναγνώστες μην ξαχάσετε να μας κάνετε Like:


Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το και στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε


Εγγραφείτε 
  στο RSS
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Share


Κοινοποιήστε το 


στους Φίλους σας...!  





Σχολιάστε: