Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ...ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ΤΗΣ Χ.Α. ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

"ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE.
Θα είστε ο πρώτος από τους φίλους σας που θα του αρέσει.

==============================================================
Το υποτιθέμενο στρατόπεδο ή στρατόπεδα (κανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς) 
alt

johnpatrablog

της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως ανακάλυψε ο επίδοξος ρεπόρτερ
τηλεοπτικού σταθμού στον Ασπρόπυργο. Συνοδευόμενος από ομάδα τσιγγάνων με όπλα στα χέρια και πυροβολώντας υποδεικνύουν χωματερές και άλλους χώρους στους οποίους ο «στρατός των ταγμάτων εφόδου» της ΧΑ εκπαιδεύεται!
Μάλιστα σε ένα από τα «στρατόπεδα» ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι βρήκε σημάδια πως στο σημείο κάποιοι θα μπορούσαν να κάνουν εκπαίδευση!

Μόνο που δεν μας εξήγησε ποια είναι αυτά τα σημάδια που υποδεικνύουν εάν μια περιοχή είναι κατάλληλη για εκπαίδευση έτσι αόριστα. Δείτε το απολαυτικό βίντεο του πραγματικά... συγκλονιστικού ρεπορτάζ.

===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google

===================================
Όπως γράφει το defencenet τελικά κάθε κατσάβραχο, κάθε χωματερή κάθε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ελλάδα έχει όλα εκείνα τα «σημάδια» ότι εκεί υπάρχουν στρατόπεδα της ΧΑ. και πραγματοποιείται εκπαίδευση.

Share on Facebook

Διαδώστε το 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         

Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.