Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ...!!!



 συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης,

έπειτα από νομότυπες έρευνες που έγιναν τόσο στις οικίες τους, όσο και στα γραφεία του Συνδέσμου και σήμερα θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου για να απολογηθούν.
Σε βάρος του 42χρονου και του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.


Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σε έρευνα που ενήργησαν αστυνομικοί σε χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται ως έδρα τοπικού Σωματείου Εφέδρων στην Καμαρούλα Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φυσίγγιο πιστολιού και 54 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, ενώ στο σπίτι του 42χρονου προέδρου του σωματείου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google

===================================
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 39χρονου μέλους του σωματείου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι απομίμηση, πενήντα αβολίδωτα φυσίγγια, δύο φυσίγγια πυροβόλων όπλων, 23 κάλυκες πυροβόλων όπλων, γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και δίκοπο μαχαίρι με μήκος λάμας έξι εκατοστών.
Διαδώστε το 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.