Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ποιος ειναι ο κολλητός του Παπακωνσταντινου – Βενιζέλου – Στουρνάρα και των τραπεζιτών που φυγάδευσε 180 εκατομμυρια στο εξωτερικό με ψεύτικο ΑΦΜ;



Ποιος ειναι ο κολλητός του Παπακωνσταντινου – Βενιζέλου – Στουρνάρα και των τραπεζιτών που φυγάδευσε 180 εκατομμυρια στο εξωτερικό με ψεύτικο ΑΦΜ;

altΣε οποιαδήποτε πολιτισμένη χωρα, ο τραπεζίτης θα σάπιζε στην φυλακη.
Εσένα, για να κανείς κατάθεση 10 χιλιάδων Ευρω, σε περνούν απο ιερα εξέταση.



Διαβάζουμε ότι:
Λαβράκι εντόπισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς στον έλεγχο που διενεργούν για τα χρήματα που έχουν εξαχθεί σε τράπεζες του εξωτερικού και που δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία, κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Ανακάλυψαν, όπως «Το Βήμα» πληροφορείται, έναν λογαριασμό που ανήκει σε ανύπαρκτο πρόσωπο, ο οποίος εξήγαγε από το 2010 έως το 2013 συνολικά 235.197.067,11 δολάρια Αμερικής και 119.856,17 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή εξήγαγε περί τα 180 εκατ. ευρώ.

και ότι

«Κατόπιν έρευνας για ανεύρεση του φυσικού προσώπου Μακρής Νικόλας και σχετικής αλληλογραφίας με την Εθνική Τράπεζα προκύπτει ότι:

* Δεν έχει δηλωθεί πουθενά αναγραφή σε τραπεζικό έγγραφο ο ανωτέρω ΑΦΜ, ούτε το όνομα Μακρής Νικόλας.

* Η Εθνική Τράπεζα απάντησε ότι πρόκειται περί “συστημικού προβλήματος” της μηχανογράφησης η αναγραφή ΑΦΜ φυσικού προσώπου»

Αυτά είναι παραμύθια … η Εθνική και όλες οι Τράπεζες ξέρουν ακριβώς τα πλήρη στοιχεία αυτών των ανθρώπων.
Τα καταστήματα των Τραπεζων δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Τα πάντα είναι μηχανογραφημένα και αυτοματοποιημένα.
Για να φύγουν αυτά τα χρήματα στο εξωτερικό δίνονται εγκρίσεις από τα στελέχη (Διευθυντές και Προϊσταμένους) των Καταστημάτων.
Αναγνώστης
===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================



Διαδώστε το 



         

Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.