Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Φρενίτιδα» στις ΗΠΑ: Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν αποκαλύπτεται

 
«Φρενίτιδα» στις ΗΠΑ: Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν αποκαλύπτεται

alt

Ενα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά μυστικά των τελευταίων ετών αποκαλύπτεται, καθώς, ο άνθρωπος που σκότωσε τον
Οσάμα Μπιν Λάντεν στην άκρως απόρρητη επιχείρηση των Navy Seals των ΗΠΑ, αποκαλύπτεται.

Οι Αμερικανοί είναι σίγουρο πως στις 11 και 12 Νοεμβρίου, όταν, δηλαδή, θα μεταδοθεί η πρώτη επώνυμη συνέντευξη του «Εκτελεστή» στο Fox News, θα μείνουν στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Στη συνέντευξη που θα έχει τίτλο «Ο άνδρας που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν» ο Αμερικανός αξιωματικός αναμένεται να αποκαλύψει πτυχές της απόρρητης επιχείρησης, αλλά και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στην εκτέλεση του πλέον καταζητούμενουτρομοκράτη στον πλανήτη .

Σύμφωνα με πηγές, κατά τη συνέντευξη θα αποκαλυφθούν πληροφορίες που δεν έχουν δοθεί στο παρελθόν στη δημοσιότητα, όπως για παράδειγμα οι τελευταίες κινήσεις (ίσως και τα λόγια) του Μπιν Λάντεν πριν ξεψυχήσει.

Σημειωτέον ότι ο «Εκτελεστής» είχε δώσει μακροσκελή, ανώνυμη, συνέντευξη στο περιοδικό Esquire το 2011, . Οπως υποστήριζε, μετά την αποχώρησή του από το Σώμα, παρέμεινε χωρίς οικονομικούς πόρους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προστασία. κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τις ΗΠΑ για αχαριστία

Οι κακές γλώσσες, πάντως, δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την χρονική στιγμή που έρχεται στο φως η ταυτότητα ενός ακόμη «ήρωα», καθώς, θα προσφέρει αρκετές δόσεις εθνικής υπερηφάνειας στους Αμερικανούς, τη στιγμή, μάλιστα, που η κυβέρνηση Ομπάμα τα έχει βρει σκούρα σε αρκετά μέτωπα και, κυρίως, σε εκείνο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος!που οι ίδιοι ανέθρεψαν ! τοσο καιρό,.

τον κακομοίρη Λαντεν που δεν είχε κάνει τίποτα τον έφαγε η Αμερική!! στο σχέδιο να βρούμε αφορμή για εισβολή! κατά 99%!!τα ταΐσουν σανό τα Αμερικανάκια κλασικά,

===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================

Διαδώστε το 


         

Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.