Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Καταιγιστικές εξελίξεις! Η «βόμβα» Καμμένου στα χέρια των εισαγγελέων

Παράτολμος  Έλληνας 26/11/14
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι δηλώσεις της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου περί
απόπειρας χρηματισμού τόσο της ίδιας όσο και του Παναγιώτη Μελά.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζήτησε να ανασυρθεί από το αρχείο η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων που είχε ανοίξει μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη «περί κουμπαρά».

«Με αφορμή καταγγελία της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κυρίαςΣταυρούλας Ξουλίδου, τις βραδινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού «BLUE SKY», περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13.10.2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ’ άρθρο 43 παράγραφος 5 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενημερώνοντάς μας σχετικά. Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου» αναφέρει η εισαγγελέας.



Μύλος έχουν γίνει στους ΑΝ.ΕΛ.

Στο μεταξύ, το κόμμα των ΑΝΕΛ έχει μετατραπεί σε «καζάνι που βράζει», καθώς ξέσπασε νέο κύμα συγκρούσεων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Παναγιώτη Μελά ο οποίος διεμήνυε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της κ. Ξουλίδου, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο άνθρωπος που την πλησίασε για να τη δωροδοκήσει της αποκάλυψε ότι ο κ. Μελάς είχε δεχθεί τα χρήματα.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μελάς κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του ανθρώπου που πλησίασε τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, ενώ επιφυλάχθηκε για το τι θα κάνει στο μέλλον όσον αφορά στην κ. Ξουλίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την κ. Ξουλίδου, υπάρχουν e-mail από τα οποία προκύπτει ότι συγκεκριμένος άνθρωπος της πρότεινε να δεχθεί 3 εκατ. ευρώ, ενώο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική του παρέμβαση αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την βουλευτή των ΑΝΕΛ.


crashonline.gr/





===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================

Διαδώστε το 


         
Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.