Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τζιχαντιστής 14 ετών μετάνιωσε πριν ανατιναχθεί ως καμικάζι και παραδόθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

alt
Oι The New York Times δημοσιοποιούν ένα βίντεο όπου ένας 14χρονος ανήλικος σύριος που
είχε ενταχθεί στην (Daech) με την θέλησή του αναθεώρησε τη στάση του και διέφυγε από τους δεσμοφύλακές του με μια ζώνη με εκρηκτικά. Διηγείται την ιστορία του στις The New York Times.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ο Usaid Barho στρατολογήθηκε από τους σουνίτες γουαχαμπίτες του Ισλαμικού Κράτους σ΄ένα τζαμί της γεννέτειράς του της πόλης Manbij (κοντά στο Χαλέπι ). Ενσωματώθηκε και εκπαιδεύτηκε.

Πολύ γρήγορα ο έφηβος αντιλήφθηκε ότι είχε πατήσει το πόδι του στην κόλαση. Ενώ παράλληλα παρατήρησε ότι οι μαχητές επιδίδονταν σε πράξεις που ήταν ακόμη κι αντίθετες με το πλαίσιο του ισλάμ.Κάπνιζαν ή οι άνδρες είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ τους. «Μου εμπαίδωσαν την ιδέα ότι οι σιίτες είναι άπιστοι και όφειλα να τους σκοτώσω. «Τρομοκρατημένος από τον τρόπο με τον οποίο εκτελούσαν αθώους δεν σκεφτόταν πια παρά μόνο ένα πράγμα πως θα διαφύγει.

Μια μέρα του έθεσαν επιτακτικά το δίλημα: ή να πάει στο μέτωπο να πολεμήσει ή να διαπράξει μια επίθεση αυτοκτονίας. «Σήκωσα το χέρι μου για να δηλώσω εθελοντής για μια επίθεση καμικάζι » διηγείται.

Είναι σ΄ένα σιίτικο τζαμί στη Βαγδάτη που ο ανήλικος πηγαίνει για να ανατιναχθεί. Είναι εξοπλισμένος μ΄ένα γιλέκο εκρηκτικών.Εισχωρεί στο κτίριο αλλά αντί να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο πηγαίνει στα όργανα της τάξης,φύλακες του χώρου «άνοιξα το γιλέκο και είπα: φέρω μια ζώνη εκρηκτικών αλλά δεν θέλω να ανατιναχθώ ‘».

Η συνέχεια της σκηνής με την παρέμβαση του φύλακα για να τον απελευθερώσει από το φορτίο εκρηκτικών είναι χαοτική και φιλμαρισμένη.





H οργάνωση συνεχίζει την εγκληματική της δράση και στη Συρία.Σήμερα δημοσιοποιήθηκε βίντεο που παρουσιάζει την δημόσια εκτέλεση 2 ατόμων από το Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή της Deir ez-Zor .




dimpenews




===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Διαδώστε το