Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΙΟΝΙΑ... ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΔΥΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

alt
Πρώτη μέριμνα οι άστεγοι για τα κλιμάκια του κέντρου αλληλεγγύης και δεκαέξι φορέων

Συναγερμός για τους άστεγους της Αθήνας έχει σημάνει στο δήμο Αθηναίων ενόψει του χιονιά που αναμένεται να πλήξει την πρωτεύουσα από την Τρίτη.


Κλιμάκια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και των 16 συνεργαζόμενων φορέων και οργανώσεων (ΟΚΑΝΑ,ΚΕΘΕΑ EXELIXIS, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, PRAKSIS,PROTEKTA,Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ΚΛΙΜΑΚΑ, Σύμμαχοι Υγείας, Γιατροί του Κόσμου, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης,EMFASIS,Κέντρο Ζωής, Θετική Φωνή, ΣΦΕΑ-ΕΜΕκ.α) θα μοιράσουν κουβέρτες και τρόφιμα σε αστέγους ενώ με τη συνοδεία γιατρού και κοινωνικού λειτουργού θα ενημερώνουν, όσους το επιθυμούν, να μεταφερθούν σε θερμαινόμενους χώρους.


Για το λόγο αυτό από την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτές όλο το 24ωρο δύο θερμαινόμενες αίθουσες:


-η Λέσχη Φιλίας στη Γκράβα (Ταυγέτου 60, τηλ. 210 2231419)


-το Γραφείο του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος στον Κολωνό (Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35, τηλ. 210 5157882)


Παράλληλα όλο το 24ωρο θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στην τετραψήφια τηλεφωνική γραμμή 1595.


Ανοιχτό όλο το 24ωρο θα είναι, τέλος, από την Τρίτη και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Σοφοκλέους και Πειραιώς 35).



===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Διαδώστε το