Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

alt

Γράφει η Κορίνα Πενέση.


Ο κύβος ερρίφθη και οδηγούμαστε στις πιο κρίσιμες ίσως εκλογές στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους με την ελπίδα ο σοφός λαός να κάνει, αυτή την φορά , την σωστή επιλογή και να μην στείλει άλλα σούργελα στη Βουλή.



Μέσα από αυτές τις εκλογές επιβάλλεται η Χώρα να ξεφορτωθεί το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.
Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από τις συμμορίες της μεταπολίτευσης είναι να συστρατευθούμε με τον Λαϊκό Σύνδεσμο, να κλείσουμε τα αυτιά στα διχαστικά διλήμματα που θα ακουστούν ακόμη μια φορά σε προεκλογική περίοδο και να μην παρασυρθούμε από την καταστροφολογία που θα επικρατήσει με στόχο τον υπνωτισμό και την εξαπάτηση του Λαού.

Η ώρα της κρίσης για το πολιτικό σύστημα έφτασε, το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ΚΑΘΑΡΣΗ. Κάθαρση την οποία μπορεί να φέρει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό το γνωρίζει το «Πολιτικό σύστημα» γι΄ αυτό άλλωστε την έχει κυνηγήσει λυσσαλέα και την έχει φυλακίσει. Γιατί την ΦΟΒΑΤΑΙ.

Φοβάται την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά σε αυτές τις εκλογές η αλήθεια θα νικήσει. Όλοι γνωρίζουν ότι οι παράνομα προφυλακισμένοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ο Αρχηγός μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι συναγωνιστές ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥΣ.


Είναι οι πρώτες εκλογές των τελευταίων 50 ετών που θα διεξαχθούν με Πολιτικούς Κρατουμένους.
Είναι οι πρώτες εκλογές που ΑΡΧΗΓΟΣ πολιτικού κόμματος θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.


Αυτό είναι που οι προδότες δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτε και θα κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν. Θα προσπαθήσουν επίσης να καθορίσουν και το τρίτο κόμμα, καθώς η διαπλοκή θέλει το Ποτάμι να είναι τρίτο κόμμα και όχι φυσικά η Χρυσή Αυγή. Πίσω από το προσωπείο της ήπιας πολιτικής δύναμης κρύβεται καμουφλαρισμένη η διαπλοκή που έχει ονοματεπώνυμο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έχει καταγγείλει πάμπολλες φορές

Η Χώρα πέρα από το οικονομικό της πρόβλημα αντιμετωπίζει και τεράστιο πρόβλημα Δικαιοσύνης.
Η έλλειψη Δικαιοσύνης, ή καλλίτερα η διαφθορά της , γεννάει την ατιμωρησία γιατί αφήνει τις συμμορίες να οργιάζουν χωρίς κυρώσεις, χωρίς τον φόβο ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί απέναντι στο διαχρονικό όργιο διασπάθισης δημοσίου κι όχι μόνο χρήματος, ενώ από την άλλη φυλακίζει αθώους ανθρώπους μόνο και μόνο για τα Πολιτικά τους φρονήματα.


Αρκεί να αναλογισθείτε πόσα ευρωπαϊκά πακέτα, κονδύλια, μεσογειακά προγράμματα, ΕΣΠΑ κλπ, έχουν κατασπαράξει διαχρονικά οι συμμορίες του βαθέως κράτους παρέα με τις κυβερνήσεις και τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες-πολλοί από τους οποίους φρόντιζαν να εξουσιάζουν τα media.
Ο μόνος τρόπος, για να τελειώσουν όλα αυτά είναι η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γι αυτό λοιπόν, ΟΛΟΙ στην μάχη του εκλογικού Αγώνα.


Δηλώνουμε ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη. Ζήτω η Νίκη!

http://ethnikismos.net




===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Διαδώστε το