Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

alt
Όλοι ανεξαιρέτως οι Προφήτες και Πατέρες λένε τα ίδια πράγματα. Πολύ σημαντικό κοινό σημείο
σε όλα τα γραμμένα και ειπωμένα είναι η «μετάνοια».

Και αντί σήμερα να βγουν όλοι να μιλήσουν στον κόσμο ώστε να νοήσει ο κόσμος ποιος είναι, τι έχει κάνει έως τώρα στην ζωή του και ποιος ο ρόλος του στην γη, να κατανοήσει το πώς θεουργεί και πώς αγγίζει την θέοση, το πώς περνά από την υποδούλωση την πνευματική αλλά και την υλική στην ελευθερία, βγαίνουν και τον στέλνουν ακόμα πιο πολύ στον τάφο του, στην υποδούλωσή του, στην εξάρτησή του και τελικά στον δεύτερο θάνατό του. Χωρίς μετάνοια και αδερφοσύνη τίποτα καλό δεν πρόκειται να γίνει. 


Όποιος πιστεύει ότι χωρίς να βάλει την Αγάπη στην καρδιά του και να αλλάξει ο ίδιος μέσα του (μετάνοια) θα έρθει η ανάσταση του τόπου και της Ορθοδοξίας «πλανάται πλάνην οικτράν».

Γράφει ο Νίκος Μιχαηλιδης

Σε αυτές τις προφητείες, που παραθέτονται στο παρακάτω βίντεο με ερμηνεία όπου χρειάζεται, οι Πατέρες μιλούν και αλληγορικά και ρεαλιστικά. Είναι άλλο να ακούς και να διαβάζεις για έναν βασιλέα απεσταλμένο του Θεού και άλλο να τον γνωρίζεις και να βλέπεις τα σημεία που είπαν οι Πατέρες.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ.
Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι το σκοτεινό σύστημα που κυβερνά τον πλανήτη έχει φροντίσει ως έσχατή του λύση να φανερώσει έναν δικό του βασιλέα για να πλανήσει τους λαούς. 

Αυτό όμως που δεν μπορεί να κάνει είναι να εμφανίσει όλα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο αληθινός βασιλεύς του Θεού απεσταλμένος, ούτε μπορεί να κηρύξει το Ευαγγέλιο σε όλη την Γη και να εφαρμόσει τον χριστιανικό τρόπο ζωής της Ορθοδοξίας, όπως διευκρινίζουν οι Πατέρες.

Να θυμάστε ότι τα πάντα γίνονται με τρόπο ανθρώπινο, τίποτα δεν είναι σε στυλ Hollywood με μαγικές σκούπες και ραβδάκια.

 Όλα έχουν να κάνουν με την ελευθερία του ανθρώπου και με την Αγάπη. 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΒΑΤΑ.

Ζητήστε να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα για να ενωθεί επιτέλους και ο λαός και ζητήστε να γίνει το «ως εν ουρανώ και επί της γης», και να ακουστεί επιτέλους το «Δόξα εν Υψίστοις Θεό και επί Γης ειρήνη εν Ανθρώποις ευδοκία».





===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Διαδώστε το