Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

43 χιλιάδες συμπολίτες μας, απαιτούν να φύγει ο Γεωργιάδης απο την Ελλάδα

alt

Μετά το ρολόι που μετρά αντίστροφα το χρόνο παραμονής του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ελλάδα λόγω της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ, οι χρήστες του διαδικτύου διοργανώνουν

και ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι στον βουλευτή του ΝΔ, την Κυριακή, στην πλατεία Συντάγματος.
Γεωργιάδης

Ο σάλος από τις δηλώσεις του ότι θα φύγει από τη χώρα αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει να κοπάσει στο διαδίκτυο και μάλιστα, μέχρι στιγμής, 40.000 άτομα έχουν δηλώσει πως θα παραβρεθούν στην… εκδήλωση.

Η νέα… πρωτοβουλία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω twitter απάντησε: «Παιδιά ωραίο το πάρτυ αλλά μην χαίρεστε χωρίς λόγο….μένω, με κράτησαν οι ψηφοφόροι μου τους οποίους και ευχαριστώ».



Δημιουργήθηκε επίσης και μια σελίδα στο Facebook που αποδεικνύει ότι όλοι όσοι θέλουμε να φύγει απ’ τη χώρα ο Μπουμπούκος, είμαστε πιο πολλοί απ’ όσους τον ψήφισαν:










===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας