Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΙΣΧΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΤΗΝΗ > Μετέφεραν αδέσποτα από την Ελλάδα για κτηνοβασίες στη Γερμανία! AISCHOS BARBARA Beasts> They brought stray from Greece to bestiality in Germany!

alt

Ένας Έλληνας και δύο Γερμανίδες συνελήφθησαν τα ξημερώματα, καθώς προσπάθησαν να μεταφέρουν προς Μόναχο και

Αμβούργο συνολικά δεκαπέντε αδέσποτα σκυλιά σε άθλια κατάσταση τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες από φιλοζωικές εταιρείες θα χρησιμοποιούνταν είτε ως πειραματόζωα, είτε σε οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία. 

Η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι κάθε Σαββατοκύριακο το κύκλωμα μετέφερε δεκάδες αδέσποτα σκυλιά είτε από το Ελευθέριος Βενιζέλος είτε από την Πάτρα με τα πλοία της γραμμής.

Τα ζώα ήταν σε άθλια κατάσταση και ναρκωμένα ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι Γερμανοί πλήρωναν στα μελή του κυκλώματος 400 ευρώ για κάθε δύστυχο ζώο.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε επίσης πως πολλές ελληνικές φιλοζωικές εταιρείες γνώριζαν για τη δραστηριότητα που ελάμβανε χώρα τους τελευταίους μήνες και σε μια προσπάθεια να μπει φρένο στο βασανισμό και την εκμετάλλευση των αδέσποτων προχώρησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία.
antiratsistiko





===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας