Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΩΡΑ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...!!

alt

Aντιμέτωποι με το χειρότερο εφιάλτη τους είναι τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι πολίτες καθώς ενώ είναι σε εξέλιξη η υπόθεση ομηρίας

σε πόλη της βόρειας Γαλλίας από τους δολοφόνους του Charlie Hebdo, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε εβραϊκό παντοπωλείο στην περιοχή Βενσέν, παίρνοντας ομήρους έξι πολίτες και σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο από αυτούς!

Όπως μετέδωσαν γαλλικά ΜΜΕ, αλλά και η γαλλική αστυνομία, οι δράστες σκότωσαν τουλάχιστον δύο από τους ομήρους, ανάμεσα στους οποίου βρίσκεται μια γυναίκα και ένα παιδί!

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα, συγκλονιστική αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι δράστες είναι ένας άντρας και μια γυναίκα και πως έχουν στην κατοχή τους δύο καλάσνικοφ.








===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας