Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξηλώνουν τις φωτογραφίες του Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ!

 Unpick photos Papandreou PASOK!alt

Αναβρασμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, με τα στοιχεία που φτάνουν στο κόμμα να μην είναι αισιόδοξα για την κατάληψη της τρίτης θέσης, που ήταν ο αρχικός στόχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί οργή για την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει το ΚΙΔΗΣΟ, τον οποίο και αναμένεται να κατηγορήσουν ως “υπαίτιο” για τα ενδεχομένως χαμηλά ποσοστά του κόμματος.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι ότι από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ξηλώνουν τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανδρέου!

Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχώρησε από τα γραφεία του κόμματος και θα επιστρέψει με τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων, οπότε θα προβεί και σε δηλώσεις.

crashonline.gr





===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας