Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΤΟ «ΜΑΤΙ» ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΑΤΡΑ

alt


Σε πλήρη εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν να πλήξει τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, από το πρωί του Σαββάτου (31/01/2015).
Βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας αναφέρουν οι προβλέψεις, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

Ισχυροί άνεμοι πλήττουν από το πρωί, Κέρκυρα, Παξούς, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Αγρίνιο, Πάτρα, Ναύπακτο, Κύθηρα και το Μυρτώο πέλαγος συνολικά.

Πηγή: patrastimes.gr









===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα  σαν!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας