Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αναστέλλονται τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του Σαββατοκύριακου

alt

«Η απόφαση της κυβέρνησης να παταχθεί η βία στα γήπεδα είναι οριστική και αμετάκλητη»


Την αναστολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Σταύρος Κοντονής χαρακτήρισε «ζοφερό» το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο ποδόσφαιρο, ιδίως μετά τα επεισόδια της Κυριακής στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής της Super League

«Η απόφαση της κυβέρνησης να παταχθεί η βία στα γήπεδα είναι οριστική και αμετάκλητη. Η απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να παταχθούν τα φαινόμενα βίας είναι οριστική. Η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη σε όσα ήδη έχει εξαγγείλει», δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής.

«Η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη και δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει. Απευθυνόμαστε σε όλους και τους λέμε ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία αναπτύσσονται κατά απαράδεκτο τρόπο τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό, είναι αδιανόητο να τα ανεχθούμε», πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Έλαβα σήμερα τις εισηγήσεις της ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την έκκρυθμη κατάσταση και τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ιδίως για όσα συνέβησαν στον αγώνα της Λεωφόρου, όπου από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό, αλλά και για όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, που διαμορφώνουν ένα ζοφερό κλίμα», συμπλήρωσε ο Σταύρος Κοντονής.

«Πιστεύω ότι ο καθένας που αγαπά τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει για έναν οπαδό μιας ομάδας να βλέπει κορυφαίους παράγοντες να βιαιοπραγούν ο ένας εις βάρος του άλλου», ανέφερε ακόμα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Στην κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού προς εμένα, υπάρχει η πρωτοβουλία για νέα συνάντηση την επόμενη Τετάρτη με τους εκπροσώπους των διοργανωτριών, ώστε να δούμε αν έχουν κάνει κάτι από όσα υποσχέθηκαν. Αν η κατάσταση είναι ίδια, και αφού υπάρξουν πάλι εισηγήσεις από την Αστυνομία, δεν θα γίνουν αγώνες ούτε τη μεθεπόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε ο Σταύρος Κοντονής.

Αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε σήμερα με τη διοίκηση της ΕΠΟ, της Super League και της Football League ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε: «Τους τόνισα ότι είναι ανάγκη να εφαρμοστεί ο νόμος και όσα προβλέπονται τόσο για τις λέσχες φιλάθλων όσο και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο».

Ο Σταύρος Κοντονής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνουν τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Μαρτίου εφ' όσον στη σύσκεψη των εμπλεκομένων με την συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας κριθεί ότι δεν είναι δυνατή η επανάληψη των πρωταθλημάτων.


Μείνετε συντονισμένοι στο ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι
άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…
j









===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας