Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ντροπή Αίσχος: Συνεχίζεται η εκστρατεία τρόμου από τους τζιχαντιστές: «Παρέλαση» Κούρδων Πεσμεργκά μέσα σε κλουβιά στους δρόμους του Ιράκ (φωτογραφίες)

alt

Στο τελευταίο προπαγανδιστικό βίντεο της ISIS απεικονίζονται όμηροι κλεισμένοι σε κλουβιά να «παρελαύνουν» στους δρόμους του Ιράκ εν μέσω επευφημιών και αποδοκιμασιών.

Οι 21 Κούρδοι Πεσμεργκά, οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν από τους τζιχαντιστές, διασχίζουν τους πολυσύχναστους δρόμους της ιρακινής επαρχίας του Κιρκούκ, προτού οδηγηθούν στο θάνατο.



Οι όμηροι μεταφέρονται επάνω σε φορτηγά. Δίπλα στα κλουβιά στέκονται μασκοφόροι τζιχαντιστές, οι οποίοι παράλληλα με τη σημαία της ISIS, κραδαίνουν τα όπλα τους.



Ο όχλος φαίνεται να συνωστίζεται γύρω από τα φορτηγά, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των Κούρδων και υπέρ της ISIS.





Στο βίντεο, διάρκειας 9 λεπτών, οι όμηροι, ντυμένοι με τις γνωστές πορτοκαλί φόρμες, υποχρεώνονται να μιλήσουν στους βασανιστές τους, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους.



Το μικρόφωνο του δήθεν δημοσιογράφου φέρει τα διακριτικά του Ισλαμικού Κράτους. Με άνεση στέκεται μπροστά στην κάμερα και μιλάει για το ζοφερό μέλλον των Κούρδων αιχμαλώτων.



Ένας νεαρός όμηρος δίνει «συνέντευξη» προτού οι τζιχαντιστές τον σύρουν από το σβέρκο έξω από το κλουβί του.



Μετά τις συνεντεύξεις, οι αιχμάλωτοι μεταφέρονται έξω από τα κλουβιά τους.





Τα ισλαμιστικά κτήνη τοποθετούν τους άτυχους άνδρες στη σειρά και τους υποχρεώνουν να γονατίσουν.



Η κάμερα τότε εστιάζει στα πρόσωπα των αιχμαλώτων και στην οθόνη εμφανίζεται ένα κείμενο, το οποίο προφανώς δίνει στοιχεία για τον καθένα τους.



Το βίντεο τελειώνει με το πλάνο ενός μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα και στη συνέχεια «πέφτει» μαύρο, υπονοώντας ότι έφτασε το τέλος τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συγκρατούμενους του.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…










===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας