Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Καραγκούνης: «Ο κ. Τσίπρας ψεύδεται»

alt

Σκληρή απάντηση της ΝΔ στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο και την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας «εξακολουθεί να βρίσκεται σε εικονική πραγματικότητα και να ψεύδεται ανοιχτά. 

Η συμφωνία, που υπέγραψε στο Eurogroup περιλαμβάνει:και το μνημόνιο και την τρόικα, και τα πλεονάσματα των επομένων ετών, που εμείς διαπραγματευόμασταν τη μείωσή τους.» αναφέρει χαρακτηριστικά.



 
Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι το ταμειακό πρόβλημα το δημιούργησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν ήταν στην αντιπολίτευση «καλούσε τον κόσμο να μην πληρώσει τους φόρους, που τώρα αγωνίζεται απεγνωσμένα να τους μαζέψει. 


Και τις τράπεζες τις βρήκε πλήρως ανακεφαλαιοποιημένες.

Βρήκε ταυτόχρονα ανάκαμψη, που τώρα την μετατρέπει σε ύφεση και πλεονάσματα που τώρα τα μετατρέπει σε ελλείμματα.» τονίζει στην ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει πως η κυβέρνηση με την συμφωνία που υπέγραψε με τους εταίρους οδηγεί την χώρα σε νέο μνημόνιο « ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση έβγαζε τη χώρα από το μνημόνιο.


 Οδηγεί τη χώρα σε νέα ανάγκη για δανεικά ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση έβγαζε τη χώρα από τον αναγκαστικό δανεισμό. Απλά, δεν έχει καταλάβει ακόμα πού βρίσκεται και τί αντιμετωπίζει.

 Είναι εμφανής η αγωνία του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στο εσωτερικό του κόμματός του και γι’ αυτό σπεύδει να νομοθετήσει αυτά που ήδη υπάρχουν, όπως το κοινωνικό τιμολόγιο και οι 100 δόσεις. 

Μόνο που τα κάνει με το χειρότερο δυνατό τρόπο αφού θέλει να νομοθετήσει με δυσμενέστερους όρους, όσα εμείς έχουμε ήδη θεσμοθετήσει.»

Επίσης ο Κώστας Καραγκούνης καλεί τον πρωθυπουργό να φέρει την συμφωνία στην βουλή και σημείωσε πως η ΝΔ θα υπερψηφίσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής.


 «Βεβαίως και θα ψηφίσουμε την εξεταστική για το μνημόνιο αλλά φυσικά θα ακολουθήσει και μια ακόμα εξεταστική, που θα διερευνήσει ποιοί και γιατί απέτρεψαν την έξοδό μας από το μνημόνιο φέτος και μας οδηγούν με φόρα σε νέο μνημόνιο».
real.gr


Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…

Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…









===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας