Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Μηταράκης κατηγορεί τον Βαρουφάκη ότι δεν έχει σχέδιο

alt

Αποτελεί την «αστεία» είδηση της ημέρας. Ο Νότης Μηταράκης, άσκησε κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη υποστηρίζοντας ότι
ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέδιο.

«Υπάρχει ένα κλίμα γηπέδου, ένας ενθουσιασμός, αλλά το ερώτημα είναι όταν φύγουν τα σύννεφα ποια είναι η πραγματικότητα» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Νότης Μηταράκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup.

Επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως δεν έχει σχέδιο, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη και το κείμενο του Μοσκοβισί το οποίο εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει, είχε μέτρα λιτότητας.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη ΝΔ, τόνισε πως στο κόμμα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για τη στρατηγική της επόμενης μέρας.



Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…Aκολουθούν κι
άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…



j







===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας