Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι άνθρωποι Οι «παιδιά» των Ανουνάκι;

alt




Σε ένα σημείο ή άλλο, όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι είναι οι απαρχές μας? όχι την ατομική μας, βιολογικής προέλευσης, αλλά συλλογική μας ρίζα, γένεση μας ως είδος.
Παρά το γεγονός ότι η κοινωνία έχει έρθει ένας μακροχρόνιος τρόπος τα τελευταία χιλιάδες χρόνια, ορισμένοι πιστεύουν ότι έχει ακόμη να δοθεί μια οριστική απάντηση στο ερώτημα αυτό. Θα πρέπει να έρθει δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι αρχαίοι ήταν εξίσου περίεργος όπως είμαστε.

 Ζήτησαν διευκρινίσεις σχετικά με τα ίδια πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Για χιλιετίες, η ανθρωπότητα έχει ήδη ψάχνει για απαντήσεις. Η βασική σειρά ερωτήσεων για την καταγωγή μας, ο σκοπός και ο προορισμός είναι στον πυρήνα του κάθε θρησκευτικού κινήματος στη Γη. 

Οι διάφορες πεποιθήσεις έχουν προτείνει πολλές εξηγήσεις, αλλά μέχρι να έχουμε μια απάντηση δεν θα ήταν συνετό να κρίνουν την εγκυρότητά τους. Εν ολίγοις, η θεωρία δηλώνει ότι αυτά τα φωτισμένα όντα ήρθαν στην Γη περίπου μισό εκατομμύριο χρόνια πριν.

 Ενώ η αρχική τους πρόθεση ήταν να εξορύξουν Γη για τα πολύτιμα ορυκτών πόρων, που τελικά δημιούργησε τον σύγχρονο άνθρωπο μέσω της γενετικής μηχανικής του υπάρχοντος Homo erectus. Σίγουρα αμφιλεγόμενη, η θεωρία έχει προσελκύσει ένα δίκαιο μερίδιο της εχθρότητας.

 Την ίδια στιγμή, εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν ότι είναι συναρπαστικό και πιστεύω ότι παρέχει άφθονες ποσότητες στοιχεία για να υποστηρίξει τον εαυτό της. Η θεωρία διαβιβάστηκε στη δεκαετία του 1970 από τη Σοβιετική-Αμερικανός συγγραφέας Ζεκάρια Σίτσιν στο βιβλίο του Το 12ο πλανήτης και θα αναπτυχθούν περαιτέρω σε μεταγενέστερες δημοσιεύσεις του . Κατά τη διάρκεια του 1950 και του '60, Σίτσιν άρχισε να ενδιαφέρεται για Σουμερίων σφηνοειδή και άρχισε να επισκέπτεται αρχαιολογικούς χώρους.

 Ήταν εντυπωσιασμένος με προηγμένες γνώσεις των αρχαίων Σουμέριοι »της κοσμολογίας και της κοσμογονίας και εντυπωσιάστηκε από τη σχετικά αιφνίδια εμφάνιση καλά αναπτυγμένη κοινωνία τους. Σε κάθε ειλικρίνεια , οι Σουμέριοι εγκαταστάθηκαν οι ελώδεις ακτές της Ανατολικής Αραβία κάπου περίπου 6.000 χρόνια πριν και λίγα είναι γνωστά για την προέλευσή τους. 

Επίσης, είχε προχωρήσει μαθηματικών, της αστρονομίας και κοινωνικές αντιλήψεις σε μια εποχή όταν οι άλλες κουλτούρες τους έλειπε. Αυτό οδήγησε Σίτσιν να πιστεύουν τις γνώσεις τους είχε δοθεί σε αυτούς από μια προηγμένη οντότητα ή ομάδα οντοτήτων.

Σίτσιν σκάψει περαιτέρω και βρήκε αυτό που έψαχνε στο Enuma Elish, η Βαβυλωνιακή Έπος της Δημιουργίας. Ανακαλύφθηκε το 1849 από τα ερείπια της Βιβλιοθήκης του Ασουρμπανιμπάλ στο Niniveh (το σημερινό Ιράκ), το κείμενο γραμμένο σε επτά πήλινες προσφέρει μια λεπτομερή περιγραφή του σχηματισμού του ηλιακού μας συστήματος. Σχετικές: Η 10η Σουμερίων Tablet: Το Anunnaki Χτισμένο το Πυραμίδες Σύμφωνα με την Epic, Apsu (ο Ήλιος), ήταν ο πρώτος για να σχηματίσουν και ενώθηκε με αγγελιοφόρο του, ο Ερμής ή Mummu, όπως οι Σουμέριοι που ονομάζεται.

 Το επόμενο ουράνιο σώμα να εμφανιστεί ήταν Tiamat, η οποία δεν έχει καμία ανταποκριτής στο ηλιακό σύστημα του σήμερα, όπως ήταν τελικά καταστράφηκε σε μία σύγκρουση των κατακλυσμιαίες αναλογίες που ήταν απαραίτητη για τη δημιουργία μας. Το κείμενο περιγράφει επίσης την Αφροδίτη (Lahamu) και ο Άρης (Lahmu), σε τροχιά μεταξύ του Ήλιου και της Tiamat, ακολουθούμενο από τέσσερα περισσότερα:. Kishar, Anshar, Anu και Nudimmud, αντίστοιχα Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χρονική στιγμή, κανένας πολιτισμός δεν είχε γνώση του πάνω από πέντε στενή αστρονομικά όργανα και οι μακρινοί πλανήτες Ουρανός και Ποσειδώνας θα ανακαλυφθεί μόνο κατά τον 18ο και 19ο αιώνα μ.Χ.. 

Στην νέους και ασταθή ηλιακό σύστημα, το νεοϊδρυθέν πλανήτες που ασκείται ισχυρή βαρυτική έλξη μεταξύ τους και μερικές από αυτούς ανέπτυξε δορυφόρους. Tiamat, για παράδειγμα, είχε ένδεκα από αυτά. 

Η παρουσία πολλαπλών δορυφόρων σε τροχιά γύρω από έναν πλανήτη που δεν θα αποδειχθεί μέχρι το 1609, όταν ο Γαλιλαίος βρήκε τα τέσσερα μεγαλύτερα φεγγάρια του Δία. Στη συνέχεια, ο Enuma Elish περιγράφει πώς ένας αδίστακτος πλανήτης, "δεν έχουν γεννηθεί στην οικογένεια του Apsu" πλησίασε τις παρυφές του ηλιακού σύστημα. 

Αυτή η νομαδική είχε περιπλάνηση το κρύο κενό για αιώνες, που χωρίζονται από τον αρχικό άστρο του. Από τη στιγμή που βρέθηκα εδώ, άρχισε να κάνει ένα σωρό από πράγματα. Σίτσιν υπέθεσε αυτός ο πλανήτης είναι υπόλογη για την κλίση του Ουρανού και προκαλώντας φεγγάρι του Ποσειδώνα Τρίτωνα να γυρίσετε σε ανάδρομη τροχιά. 

Είναι επίσης υπεύθυνος για διατάραξη τροχιά του Πλούτωνα γύρω από ένα από τα μεγαλύτερα πλανήτες και μετατρέποντάς την σε ένα αστεροειδή με μια περίεργη τροχιά. Η εισβολή του πλανήτη που τότε πορεία του για τον Tiamat, την εμπλοκή της σε μια "ουράνια μάχη», όπως η Enuma Elish θέτει . Ο Tiamat χτυπημένους από τους δορυφόρους του πλανήτη απατεώνες μέχρι να χωριστεί σε δύο ίσα μέρη. Ένας από αυτούς έγινε η ζώνη των αστεροειδών. Οι άλλοι εγκαταστάθηκαν σε μια νέα τροχιά και ήταν αρκετά τυχεροί να μείνει με το μεγαλύτερο δορυφόρο του Tiamat σε τροχιά γύρω από αυτό.

 Καλούμε αυτόν τον πλανήτη σπίτι, γι 'αυτό είναι η Γη. Η απατεώνων πλανήτη δεν είναι άλλη από Nibiru. Κατά τη διάρκεια της μάχης ουράνια, Nibiru - ο "Πλανήτης των Crossing" περάσει το "σπόρο της ζωής» προς τη Γη. Έτσι, μέσω της καταστροφής, της δημιουργίας είναι έφερε στο προσκήνιο. Το κείμενο δεν διευκρινίζει όπου Nibiru προήλθε από. Το ενδιαφέρον είναι ότι, η σύγχρονη αστρονομία δεν είναι ξένη προς πανσπερμίας, μια έννοια που αναφέρει η ζωή στη Γη θα μπορούσαν να προέρχονται από αλλού στο σύμπαν και το έφεραν εδώ οι αστεροειδείς, κομήτες ή ίσως ακόμη και απατεώνων πλανήτες. Εκεί είναι μικροοργανισμοί εδώ στη Γη που θα μπορούσαν θεωρητικά να επιβιώσει ένα ταξίδι μέσα στο χώρο που διήρκεσε δεκάδες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια χρόνια.

 Ως εκ τούτου, είναι αυτονόητο ότι η ζωή στη Γη θα μπορούσε να προέρχεται από το άλλο. Το γεγονός ότι ένα τέτοιο προηγμένο κοσμογονία είχε γραφεί για τις πήλινες πινακίδες των αρχαίων Σουμέριοι αποδείχθηκε συναρπαστικό για Σίτσιν. Προοδευτική γνώση τους του κόσμου είναι ένα κομβικό σημείο στην θεωρία του για τους Σουμέριους και τους Anunnaki. 

 Σίτσιν πιστεύει ότι τα «παιδιά του Anu" είχε δει αυτά τα γεγονότα από πρώτο χέρι και τους είχαν περάσει για να επιλέξει τους ανθρώπους τους Σουμερία, καθώς δεν υπήρχε τρόπο οι Σουμέριοι θα μπορούσε να τους βρει έξω από μόνοι τους. Σύμφωνα με την ερμηνεία Σίτσιν των αρχαίων Σουμερίων μύθους δημιουργίας, η εισβολή πλανήτης Nibiru αναδιαμορφωθεί το ηλιακό σύστημα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της Γης.

 Σύμφωνα με αυτούς τους μύθους, πρωτόγονες μονοκύτταρους οργανισμοί «φυτεμένο» στη Γη και Σίτσιν υποθέτει ότι όλες οι μορφές ζωής εξελίχθηκαν από αυτούς τους «σπόρους». Η ζωή στη Γη εξελίχθηκε στη συνέχεια από τον ίδιο μέχρι περίπου μισό εκατομμύριο χρόνια πριν.

 Εκείνη την εποχή, το πιο προηγμένο ανθρωποειδές ήταν Homo erectus. Περίπου την ίδια ώρα, η Ανουνάκι "κατέβηκε από τους ουρανούς." Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι κατά τη χρονική στιγμή, που κατοικείται Nibiru, που είχαν εγκατασταθεί σε μια ελλειπτική τροχιά 3.600 χρόνια γύρω από τον Ήλιο Οι Σουμέριοι ονομάζεται αυτό το χρονικό διάστημα ένα «σαρ».

Σύμφωνα με αρκετούς συγγραφείς, πέρασμα του Nibiru κοντά στη Γη σε τακτά χρονικά διαστήματα ήταν η αιτία πολλών καταστροφών, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Κατακλυσμού αναφέρθηκε από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Αν και ο λόγος τους για την επίσκεψη της Γης είναι ασαφής, η πιο συχνά αναφέρεται σκοπό φαινόταν να εξόρυξη των φυσικών πόρων του πλανήτη μας. Έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον για τα αποθέματα χρυσού του πλανήτη μας. 

Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε γιατί, αλλά αυτό φαίνεται να πηγαίνουν στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας γοητεία με το πολύτιμο μέταλλο. Σίτσιν πιστεύει ότι η Σουμερίων Ανουνάκι, το αιγυπτιακό neter, την εβραϊκή Anakeim, Ελοχίμ και τελικά Νεφελίμ αναφέρονται στα ίδια ξένα είδη που κατέβηκε στη Γη κάποια 430 χιλιάδες χρόνια πριν. Εκείνη την εποχή, ο πλανήτης μας ήταν στη μέση μιας σοβαρής παγετώδους περιόδου και όχι όλες τις περιοχές ήταν κατοικήσιμα. Σύμφωνα με τους λογαριασμούς των Σουμερίων, η Ανουνάκι οι ίδιοι ήταν σε θέση να ζουν και αναπνέουν στη Γη, ως εκ τούτου, στέκεται στο λόγο ότι ήταν σε αναζήτηση της ένα φιλόξενο μέρος για τη δημιουργία ορμητήριό τους. Μια τέτοια θέση βρέθηκε όπου οι ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη ανταποκρίνονται, στη Μεσοποταμία. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι, πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι η περιοχή αυτή να είναι η βιβλική τοποθεσία του κήπου της Εδέμ. Ο όρος «Εδέμ» ο ίδιος προέρχεται από την Ακκαδική / Σουμερίων Edinu, που σημαίνει «το σπίτι των δικαίων», εικάζει ο Σίτσιν. Για κάποιο χρονικό διάστημα, η Ανουνάκι συντηρούνται και λειτουργούν διάφορες βάσεις στη Γη.

 Εκείνη την εποχή, ήταν τα μόνα ευφυή είδη στη Γη, ακόμη και αν η καταγωγή τους ήταν αλλού. Είχαν ιδρύθηκε εξορυκτικών εργασιών σε διάφορα σημεία στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και το εργατικό δυναμικό τους αποτελούνταν από τον Igigi, το οποίο μπορούμε να υποθέσουμε ήταν χαμηλόβαθμων Ανουνάκι οι ίδιοι. 

Αν ήσασταν αναρωτιούνται πώς ακριβώς έκαναν οι υποστηρικτές της Ανουνάκι θεωρία καταλήξει Αυτό το χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να σας πω ότι οι περισσότερες από τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων αυτών προέρχονται από μια συλλογή από αρχαία αντικείμενα που ονομάζεται Σουμερίων βασιλιάς Λίστα. Το πρώτο από αυτά τα δισκία σφηνοειδή ανακαλύφθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Γερμανό συγγραφέα Hermann Hilprecht στα ερείπια του μία από τις αρχαιότερες πόλεις των Σουμερίων, Νιππούρ. Αρκετοί άλλοι σύντομα βρέθηκε και όταν ενωθεί, ζωγράφισαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη εικόνα. 

Η Λίστα βασιλιάς ασχολείται με το μυθικό παρελθόν της Σουμερία του με τον ισχυρισμό ότι η ίδια η καταγωγή της βασιλείας είναι θεία από τη φύση και είχε "κατέβηκε από τον ουρανό." Είναι τα ονόματα οκτώ μεγάλη προκατακλυσμιαίους βασιλιάδες που βασίλεψαν για συνολική περίοδο 241.200 χρόνια από τη στιγμή της προσγείωσης τους και μέχρι το Μεγάλο Κατακλυσμό σάρωσε τη γη. Όλες αυτές οι κυβερνήτες είναι ένα μυθικό και ανεπιβεβαίωτες και ο καθένας βασίλεψε για ένα χρονικό διάστημα πολύ μεγαλύτερο από τη διάρκεια ζωής του κάθε άνθρωπο. Για παράδειγμα, οι δύο πρώτοι βασιλείς κυβέρνησαν για 64.800 χρόνια στην πόλη του Eridu.

 Σχετικές: Απαγορευμένη Ιστορία της Ανθρωπότητας κατέχει η απάντηση για το "Missing Link" Είναι αρκετά ενδιαφέρον, κάθε βασιλεύει τα μυθικά αυτά βασιλιά διαιρείται με 3.600, ο ακριβής αριθμός των ετών πήρε Nibiru να ολοκληρώσει μια τροχιά γύρω από τον Ήλιο και, κατά συνέπεια, να περάσει δίπλα από τον πλανήτη μας. Συγγραφείς όπως ο Σίτσιν να εξετάσει αυτό το κρίσιμο στοιχείο που αποδεικνύει τη σχέση μεταξύ της Ανουνάκι στη Γη και την αρχική τους πολιτισμό στην Nibiru.

 Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι τα στοιχεία αυτά αποτελούν υπερβολή γραφτό να υπερτονίζουν το δικαίωμα οι Σουμέριοι να αποφανθεί, άλλοι θεωρούν τη Λίστα βασιλιά μια ακριβή λογαριασμό των πραγματικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν στη Γη πριν από την αυγή της ανθρωπότητας.




ΠΗΓΗ disclose.tv